Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי, אני באמת לא מבין למה כל פעם שמישהו שואל שאלה רצינית, אתה חייב להגיב באופן תוקפני ולא עינייני.

אם תתיחס יותר לדבריו של מיכאל, אולי יכול היה להיות לנו דיון בעל ערך כל שהו לפורום, ולא עוד סוג של התנצחות חסרת חשיבות וירטואלית.

מיכאל שאל בצורה פשוטה, איזה פיצר באלפיין, משמעותית טוב יותר, מהפיוניר ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שי עזוב שלא יענה אני כבר יודע את התשובה ובאיך שאדי ענה הוא הוכיח לכל הפורום מה התשובה...

אדי אתה משלם על מותגים כשאתה בא אתה אומר אני רוצה רדיו דיסק ב X כסף והמותג הראשון שנופל ברשימה אתה לוקח...

אני קלטתי את הראש שלך ואני יהיה קצת יותר חכם ולהבאה כל ת'רד שאתה שותף בו עם "ההמלצות" שלך אני לא יגיב...

בנתיים אתה לא רוצה להסביר לי ואני מכיר את המכשיר שלך יותר טוב ממך כמעט פי שתיים חרשתי והפכתי את המכשיר הזה אצל חבר טוב שלי ואני אומר לך שחוץ מכמה חארטות קטנות שלא משפיעות על הסאונד אין שמה כלום...אם תמצא משהו שטעיתי אני ירשום במודגש ובגדול אדי עליתי על הטעות שלי בעזרת החוכמה והתבונה שלך ואני מודה לך עד עכשיו אתה מראה שאתה יודע רק לדבר ולדבר ולדבר אתה חזק בדיבורים אתה...

*** MADA אפילו לא בא להסביר לבולעי העץ פה למה אני מעדיף את אלפיין...רק תידעה שאני לא מדבר סתם...

בולי העץ?!

אני יכול ללמד אותך על המכשיר שלך ואני יכול ללמד עוד עשר כמוך על המכשיר הזה

רק שתידע שאני לא מדבר סתם אל תידאג אדי אני יודע שאתה לא מדבר סתם אתה מדבר מתוך יהירות ועקשנות להיות תמיד צודק....

להגיד טעיתי לא כואב...

אדי אני יענה לך למה הרכבת את הרדיו דיסק שלך המגבר שלך עלוב כמו התשובות שלך אין קרוס מלא ובגלל זה הקומפוננט שלך "לא נושם" לא בגלל שהיה לך פיוניר שדפק אותו פשוט עכשיו עם האלפיין יש לך קרוס שמאפשר טיפת חיתוכים יותר מהאשר הפיוניר שהיה לך..

אני מבטיח לך שאם תשווה את ה 9830 שלך למכשיר של פיוניר 8650 ששתיהם נעים סביב אותו תג מחיר אתה תראה שהסאונד שיצא משתיהם לא שונה וגם לא רק זה אלא שהפיוניר יהיה ברור בהרבה קריא בהרבה ואולי אם עוד כמה אופציות יותר משלך...

שיהיה לך לילה טוב

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

שי, הפעם, יצאת גדול, ואם הייתי שופט לפי מקרה אחד, הרי שאדי "שומע" עם העיניים.

הפורום כולו, חובבי האודיו בכלל, ואדי בפרט,

צריכים להבין, שלסאונד אין חוקים. מה שנשמע טוב-עושים. ולא משנה מה כתוב על המכשיר.

פאזה חשמלית נכונה , לא תמיד פאזה אקוסטית נכונה.

לפאנל השפעה קטנה מאד על במת הסאונד ברכב. (מה ששונה לגמרי ממע' סטריאו בבית)

אדי, אתה מקובע במחשבה, וקונה מותג, ולא סאונד, כי אינך יודע מה זה.

עם זאת, זה נכון שלמכשירים הבסיסיים של אלפיין, יש סאונד מהמם למחירם.

ה 9827 של אלפיין נשמע מפורט וצלול יותר יותר מה 770 ומהרבה דגמים של פיוניר.

והאלפיין נותנים בתור "סטנדרט" יציאות פרה של 4 וולט.

לתמיר אין שאיפה ל SQ ברכב, ואת השינוי שהוא עשה למגבר, אני לא מכיר הרבה אנשים שהיו יודעים לעשות (כולל אותי).

החכמה היא לעשות. ולא לדבר.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

MADMA היקר אני לא צריך שתלמד אותי שום דבר ואני לא בא לצאת צודק כי איי אפשר לצאת צודק בפורום הזה ובכלל לא שווה את המאמץ... אתה בא ומשווה את הפיוניר מיספר 2 בכול הסדרות שלהם לאלפיין מיספר 4 בסידרה האלפיין עולה 2000 והפיוניר 2500 אם אני לא עונה ואלפיין עדיף עליו....ממש לא איכפת לי מלהוכיח לכם דברים שאלפיין זה טוב שפיוניר זה טוב...יש לך פיוניר? שיהיה לך בכיף..יש לי אלפיין היה לי פיוניר לחבר שלי היה כמה דגמים של פיוניר עם מגברים עם קרוס מלא ואחרי שהתקנו אלפיין הבנו שהוא עונה על הדרישות שלנו והפיוניר לא....

אתה ממש מצחיק "קונה מותגים" ואתה לא קונה מותגים אאאה? קונה סאב ב1800 שקל לא זה לא מותג איי אפשר לימצוא "פיוניר" במיקרה הזה שיבה או PPI שיביאו תמורה זהה ... אז לסיכום יש לך פיוניר אתה מרוצה שהיה לך בכיף לי ולעוד רבים היה פיוניר והם לא היו מרוצים ועברו לאלפיין ועכשיו הם ואני בניהם מרוצים סוף הדרך....

עובדה שבמערכות SQ יקרות ומכובדות מאוד מאוד לא מתקינים פיוניר(אלה אם כן מדובר על המכשיר שעולה 3000דולר אבל פה אין מה לדבר) מתקינים אלפיין,קלריון,נקמיצ'י כניראה שהאנשים האלה שלימו כסף רק בישביל המותג והשם אאה?...אז אפשר להגיד לפי הטענות שלכם כול מי שקונה מגבר של זפקו או גנסיס או כול חברה אחרת סתם משלם על מותגים עדיף ליקנות מגנאט וגיביל או לוגיק מהדיוטי פרי.. נכון? ....

תחשבו מה שתחשבו העיקר פה שאני מרוצה מהמערכת שלי סוף סוף ולא קונה ציוד במחירי עתק כמוך...ואם אני יתחיל לפרט כמה באמת עלו לי כול רכיבי המערכת יהיו פה שאלות רבות איך מי מו מה....

ושאף אחד לא יבין אותי נכון אני התחלתי מציוד חרא ברכב ועברתי ושמעתי הרבה דברים ברכב ממיגיוון רמות..שלומי היקר, בחיים לא קניתי דברים רק בגלל המותג אלה קניתי מוצר אך ורק אם הוא נישמע לי טוב ועונה על הדרישות שלי..ואני בחיים לא אומר דברים סתם ולא עושה הכללות מטופשות ביגוד לאנשים אחרים....

זה תגובתי האחרונה בנושא זה...לילה טוב לכולם..

פורסם

אז אפשר להגיד לפי הטענות שלכם כול מי שקונה מגבר של זפקו או גנסיס או כול חברה אחרת סתם משלם על מותגים עדיף ליקנות מגנאט וגיביל או לוגיק מהדיוטי פרי.. נכון?

אדי, זה חדש לך שאנשים שקונים מגברים יוקרתיים, לא נהנים משינוי כל שהו בסאונד כתוצאה מכך ?

אתה מוזמן לשאול כל בעל מגבר יוקרתי בפורום, אתה תקבל את התשובה הזאתי מהם בפה שלם, לא ממני..

ועדיין לא הגבת איזה פיצר ספציפית עשה את ההבדל, או איזה פיצרים .. אז אני באמת לא מבין על מה הויכוח.

אתה לא רוצה לענות, אל תענה .. יום טוב.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אדי כשאתה באזור המרכז תשלח לי הודעה לפני זה אני יראה לך מערכת מולטימדיה ויש פה כמה חברה שראו בה סרט ושמעו בה מוזיקה כשאני שלחתי אותם לבחור אפילו נציג אוטופרט יעיד על מה שאני אומר ואת כל המערכת המטורפת הזאת מפעיל פיוניר שאם הוא יהיה יותר טוב מה F1 של אלפיין אני לא יהיה מופתע בכלל...

פיוניר חברה לא רעה בכלל כמו כל חברה אחרת לרדיו דיסקים

אתה באמת חושב שרדיו אחד יתן לך סאונד יותר נקי ובלי הפרעות מהרדיו השני?

תגיע פעם אחת ורק פעם אחת למבחן אדי קיבלת הצעות יותר מפתות מכל הפורום להגיע ואתה עדיין נמנע...

אתה לא מגיע למבחן?

המינימום שתעשה הוא תסביר לכולם ותחלוק את הידע שלך ותסביר לנו מה יש באלפיין שאין בפיוניר...????

אדי כשאני משווה פאנלים אני הולך לפי תג מחיר מה נכנס באותו תג מחיר ומה נותן לי הכי הרבה לא מעניין אותי מכשיר סדרה 4 מכשיר סדרה 2 אני משלם כסף אני רוצה לקבל את הדה באסט

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אם אני משווה את האלפיין 9835 ל9600 של פיוניר לאלפיין יש יתרון ברור בקרוס. אם אין לך מערכת שבה אתה עושה הגברה לכל אלמנט, אין לך שימוש בקרוס שלו והיתרון שלו מתבטל. אני בטוח שיש פיצ'רים שונים שבהם לפיוניר יש יתרון ואחרים שבהם לאלפיין. הכל עניין של העדפה אישית.

באלפיינים הפשוטים יש קרוס פשוט ואז בכלל אין לו שום יתרון לטעמי על פני פיונירים באותו המחיר בארץ (שבדרך כלל לא יהיו דגם מקביל לאלפיין אלא דגם מתקדם יותר).

תחום הSQ זה תחום מלא בוודו ובפוזה. בדרך כלל המתחרים לא מתקינים HU של אלפיינים מהסדרות ה"רגילות" אלא יותר F1 או דגמים ישנים שנחשבו טובים כמו 7939, 7949 וכו'.

פורסם
אדי, זה חדש לך שאנשים שקונים מגברים יוקרתיים, לא נהנים משינוי כל שהו בסאונד כתוצאה מכך ?

אתה מוזמן לשאול כל בעל מגבר יוקרתי בפורום, אתה תקבל את התשובה הזאתי מהם בפה שלם, לא ממני..

פשוט לא נכון מה שרשמת . ותפסיק להטעות ולעשות שטיפת מח לאנשים עם הגישה שלך בעניין.

אתה רוצה לטעון שואט זה ואט ? לגיטימי ונכון . ואף פעם לא טענתי משהו אחר.

אבל מגבר ברכב , בתצורה שרובנו משתמשים בו , הוא הרבה מעבר לרכיב "שרק" נותן ואטים - המגבר הוא מכלול של רכיבים שבסופו של דבר נותן את הואטים האלו , התוצאה בדרך תלויה בהמון גורמים שהם שונים ממגבר למגבר. התוצאה תלויה בקרוס , זה תלוי בספק - בבידוד שלו מרעשים , באמינות , עמידה בהצהרות , התמודדות עם חום וכו וכו וכו .

יכול להיות ששהבדל בין מגבר טוב למעולה הוא קטן , ואולי לפעמים אפילו לא שמיע . אבל כל מקרה לגופו.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר, יש לי דוגמה מצויינת לחזק את הטענה שלך...לחבר שלי ברכב היה מגבר של רוקפורד 2 ערוצים 300RMS בברידג שהפעיל סלובריק בכול פעם שהיה באס שעון האמפר קפץ מ14.4 ל12 בכול בום ..אחרי תקופה זמן קצרה חבר שלי בדק מונואים שונים וקנה מונובלוק של קליפדיזיין חזק מאוד אפשר מביא באיזור ה400-500 ב4 אום...אחרי שהוא חיבר אותו לסולובריק הוא היתפלא ליקראות ששעון האמפר לא קופץ כלל ואין שום נפילות קטנות של מתח ברכב...הינה לכם דוגמה למגבר אחד ולמגבר אחר אשר מוצאים אותו וואט רק בהצהרות אחרות וצורכים חשמל בצורה שונה(אני יודע שמונו שונה מ2 ערוצים הואו קלאס D אבל המונו הזולים כמו של מגנאט וכו' שואבים חשמל)..

פורסם

אדי אני מקווה שהבנת קראת והפנמת את מה שאייל רשם...

אייל הייתי שמח ומעוניין לראות השוואה שתעשה מול ה F1 של אלפיין ל 7600 AVHשל פיוניר הDVD יכול להיות שאני טועה בדגם אז אולי אני יתן רמז קטן שיעזור זה הדגם הכי בכיר של פיוניר הכי הכי...

אדי ההבדלים שהראת במגברים אלה הבדלים במערכת מתחים והבדלים כאלה הם לא מה שמדובר פה ההבדלים שציינת מועילים מאוד אבל הקפיצה היא באיכות הבניה ובאיכות רכיבים לא על זה מדברים כשאתה קונה מגבר יקר ברור שתקבל משהו יותר עמיד יותר טוב עם נתונים אמינים יותר וכו' וכו' אבל הקטע של הוצאת הואטים היא אותה פעולה בכל מגבר...

אולי הקרוס באלפיינים המתקדמים יותר טוב אבל אני לא מאמין שמי שיש לו מערכת להתחרות בSQ לא יפנק את המערכת שלו בקרוס מקצועי יותר מההוא שבמכשיר האלפיין אם אני טועה תקן אותי...

פורסם

תביא לי את המכשירים ואני אשמח לעשות השוואה ;)

הפיוניר הבכיר שבו משתמשים בתחרויות בדרך כלל הוא הP9.

מי שמתחרה בSQ יכול בכיף להשתמש בקרוס של האלפיין אם הוא עונה על הצרכים שלו. עזבו את עניין המתחרים, זה בולשיט וזה שהמתחרים משתמשים במשהו זה לא אומר שבאמת חייבים אותו בשביל מערכת SQ טובה. מעורב בזה ספונסרים, פוזה, וודו והרבה דברים מעבר לתמורה אמיתית.

פורסם
פשוט לא נכון מה שרשמת . ותפסיק להטעות ולעשות שטיפת מח לאנשים עם הגישה שלך בעניין.

אתה רוצה לטעון שואט זה ואט ? לגיטימי ונכון . ואף פעם לא טענתי משהו אחר.

אבל מגבר ברכב , בתצורה שרובנו משתמשים בו , הוא הרבה מעבר לרכיב "שרק" נותן ואטים - המגבר הוא מכלול של רכיבים שבסופו של דבר נותן את הואטים האלו , התוצאה בדרך תלויה בהמון גורמים שהם שונים ממגבר למגבר. התוצאה תלויה בקרוס , זה תלוי בספק - בבידוד שלו מרעשים , באמינות , עמידה בהצהרות , התמודדות עם חום וכו וכו וכו .

יכול להיות ששהבדל בין מגבר טוב למעולה הוא קטן , ואולי לפעמים אפילו לא שמיע . אבל כל מקרה לגופו.

או שאתה מתעלם מהעיקר, או שאתה סתם לא מבין את דבריי.

כתבתי בצורה פשוטה וברורה, "לא נהנים משינוי בסאונד".

אתה רוצה לתקן אותי ? אתה טוען שאתה נהנה משינוי בסאונד ?

לא, אז אל תתקן אותי.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אתה רוצה לתקן אותי ? אתה טוען שאתה נהנה משינוי בסאונד ?

לא, אז אל תתקן אותי.

אני דווקא כן מתקן אותך .

אני כן נהניתי משינוי בסאונד. פשוט כך . שהחלפתי לגנסיס נעלמו לי רעשי רקע , הקומפוננט ניגן הרבה יותר טוב הודות לחיתוך מדויק ואיכותי הרבה יותר שהגנסיס מאפשר.

אלו דברים שמיעים וברורים.

ושוב אני אומר , וואט זה וואט , אבל מגבר זה מכלול של רכיבים . בשורה התחתונה ששדרגתי את המגבר שלי רמת הסאונד השתפרה בצורה ניכרת .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הייתי רוצה לסיים את הת'רד שפתחתי בכמה מילים לעניין

אני לא אהבתי את הסאונד של המכשיר ----אין מה לעשות אני מכוון גרוע ובלה בלה בלה........

אהבתי הכל חוץ מהסאונד!!!

יש לי אחלה ציוד באוטו לזה שאמר שיש לי ציוד סטנדרט! (היית מת שיהיה לך כזה סאב באוטו)

בת'כלס כל אחד והסאונד שהוא אוהב! אני אהבתי את הרוקפורד!!! שום מוצר של פיוניר חוץ מהרמקולים שלהם לא אהבתי---אולי זה פסיכולוגי ואולי לא........אללה יודע!!!

לילה טוב

שבת שלום

קובי.

"נשים זה כמו חנייה,או שהן תפוסות או שהן שמורות לנכים"

"עדיף כלב חבר מחבר כלב"

KOBY

פורסם

לקובי.

תאמת אני לא נכנס לכל הקטע האישי וכו. זה לילדים קטנים.

איזה ציוד יש לך באוטו. דבר ראשון.

ומי התקין לך וכיוון.

ובתור אחד שהתקין הרבה רדיו דסקים של פיוניר בסביבות ה 40 וקנווד בסביבות ה 20 ואיווה וJVC ואלפיין אחד. ועוד זבל זול.

אני חייב להגיד לך דבר אחד. אתה הראשון !!! אבל הראשון שטען שלרדיו של פיוניר ועוד דגם יחסית גבוה . יש צליל לא יפה. ולא נותן לסאב איכות.

יש יותר סיכוי שבגלל שלרדיו הזה יש יציאת 4V המגבר שלך נכנס לדסטורשן וגרם למגבר שלך לעוות את הצלילים של הסאב (דבר שיכל להרוס לך את הסאב)

ויש לפיוניר פונקציות חופפות שעם אחת עובדת השניה לא. באקולייזר. והן משנות את האופי והפתיחות של הצלילים.

וזה נכון שלכול רדיו (חברה) יש אופי צליל בסיסי טיפה שונה. לחברות הטובות ולסדרות הגבוהות יש אופי וחום וגוון צלילים דיי דומה למקור שמהם הם הוקלטו. וזאת במטרה לתת שיחזור צלילים הכי טוב ודומה למקור! (במצב של מכשיר מאופס). ואני לא מדבר על מכשירים עם DVD.

לאלפיין ולפיוניר לדעתי והאישי לדגמי פיוניר סדרה 8 ו9 גם החדשים ויותר הישנים. ולאלפיין (אני טיפה פחות מכיר דגמים) יש צליל די דומה באופי.

ובאמת אני חושב שללכלך או לכתוב דברים מבלי לבדוק אותם טיפה יותר לעומק. ולא אחרי 20 דקות

כי לכוון מערכת לוקח לפחות חצי שעה. כי צריך לשחק בכוונים של הרדיו ושל המגברים. ולפעמים גם כיוון של טוויטר משנה את הצליל שלו אחרי שמכוונים את המערכת. והוא צריך כיוון שונה.

ולא כל דיסק של טראנס או אייל גולן (סתם צץ בראש) טוב כדי לכוון. כי צריך לכוון עם דסקים עם צלילים ותדרים שמיועדים לזה. ודסקים עם מוזיקה נקיה. (בלי רעשים. וצריבות דפוקות.)

וגם אז יש אנשים שיכולים לכוון יותר טוב ממך ויש להם נסיון יותר ממך יצליחו להוציא מהכשיר שלך את מה שאתה מחפש. עם אתה מרוצה ממכשיר של רוקפורד.

ודבר אחרון. עדיין ולמרות ואחרי הכול סאונד ואופי ואיכות צליל זה משהוא אישי. ואת זה הרבה אנשים שוכחים. כי הם רבים אל דבר שהוא כמו טעם . הוא אישי ולא כולם מסכימים.

ואת זה אני רושם לפורום. גם באינטרנט יש דרך לדבר. הרי כולנו כאן מסיבה אחת. אהבה לדברים

הללו. אחרת לא הינו כאן. אז באמת בלי ירידות ולא צריך להגיע לפסים אישיים. נכון שיש כאן חברה שנעולים על רעיונות. ועקרונות. ופוסלים חברות כי הן לא נראות להן. או שמעו מחבר של שכן של ידיד שזה זבל. אז עד שאין לכם נסיון עם חברה ספציפית. ומוצר ספציפי על תמהרו לפסול.ולקטול.

ותזכרו את זה --- אי אפשר ללמד כלב זקן תרגיל חדש.

ולא צריך לענות לכל ילד קטן שאתמול קיבל רשיון.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...