Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להבין למה לא מאמינים, כי הרבה אנשים משתמשים בסיבה הזו למכירת הרכב, כשברור שעבור חלק מהמקרים זו אמת, אך עבור חלק מהמקרים זה סתם

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

אני לא מבין למה זה מעניין למה בנאדם מוכר אוטו, למעט מקרים ברורים של ניסיון פליפ או כשמתגלה שרק לפני שבוע הוא קנה אותה ואז עולה חשש לתקלות כבדות או בעיה אחרת שהתגלתה.

יצא שאשכרה שאלו אותי למה אני מוכר. רוצה להתקדם, למה זה כזה מופרך?

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)
לפני 8 שעות, EliC25 כתב:

גישה קצת מבאסת.

גם כשהיה לי רכב בן יותר מעשור, זה הרכוש שלי, שילמתי ואני משלם עליו ממיטב כספי, ראוי שאתייחס אליו בכבוד ולא 'אפקיר' את מצבו החיצוני בשביל נוחות של עוד דקה הליכה לסופרמרקט.

אני מבין שזה לא אומר שאתה נכנס לחניות צפופות בכוונה, אבל כנראה שזה אומר שאתם 'מתפשרים' על מקומות פחות טובים לחנות בהם כי פחות אכפת. רכב בן 3 הוא עדיין במצב מצויין מבחינה קוסמטית ברוב המקרים וחבל שרוב הישראלים רואים את זה כרכב ישן יחסית שאפשר להתחיל 'לזרוק' עליו.

לי יש אוטו שהיה חדש אצלי לפני עשרים שנה ועדיין אצלי, אז עוצמת מפח הנפש כתוצאה מסריטה ללא ספק קלה יותר היום, אבל עדיין קיימת. מה שכיף היא ההקלה שנובעת מהעדר מוחלט של הצורך לחפש חניה מבודדת או להתחיל לחשב איזה מרחק צריך לשמור בכדי שלא תפתח על האוטו דלת כך שתפגע בו. ואם האוטו טוב ולא מבאס וגם שומר על איכויות נסיעה והמזגן מצוין, אז באמת תענוג להחזיק כזו "גרוטאה" שלא באמת צריך לערוך לה מסדרי ליקוק אחת לשבוע וגם הלב לא נופל לתחתונים, די נעצר בחגורה,  אם מגלים פתאום איזה סריטונת שלא היתה שם קודם. תנסו, שווה.

ואם אנחנו פה, אז ותוך ניצול המקום להתייחס לענין אחר שעלה כאן, יש לא מעט אנשים שיכולים די בקלות להחזיק איזו מרצדס או ב.מ.וו דנדשה בלי להתחיל לעשות חשבון מאיפה לעזאזל יגיע הכסף, לפעמים יש מהחומר הזה הרים, אבל זה או לא מענין אותם במיוחד, או נראה להם כסוג של איוולת כלכלית ( מה שנכון אגב בכל מדידה אובייקטיבית ) שהלב המחושב שלהם לא נותן לעשות.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם
לפני 7 דקות, itaysamurai כתב:

יצא שאשכרה שאלו אותי למה אני מוכר. רוצה להתקדם, למה זה כזה מופרך?

אני גם לא מבין למה להמציא סיבות,

גם כשאני מכרתי את הרכב האחרון אמרתי שאני מוכר בעקבות שדרוג לקטגוריה גבוהה יותר. לא הייתה בעיה עם זה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 57 דקות, dorsht כתב:

יש גם הרבה הודעות מכירה "בעקבות קבלת רכב מהעבודה".

אני גם רושם את זה כשמכרתי.

ככה או ככה כולם שואלים ומשום מה "משדרג" גורר עוד שאלות.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 12 שעות, halperin96 כתב:

אני חושב שהכוונה הייתה לרכבים אמריקאים.

אם תשמע מישהו אומר "לא קונה גרמני" הוא כנראה מתכוון גם לאופל,למרות שעברה לצרפתים אם איני טועה.

תשמע , 

דודג' היא אמריקאית עם מבטא איטלקי כבד. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
כל מי שעונה שלא רוצה דיזל ואוטומט . באמת , באמת עם יד על הלב הייתם אשכרה מסרבים לבמוו 335d f30? אם כן אתם שקרנים.

איזה מנוע מדהים!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk
אבל זה גם חלק מהשיקול, לא מדובר פה על פנטזיה אלא על המציאות.במציאות לא הייתי רוצה לתחזק במוו עם השכר שאני מכניס בחודש, כשארוויח כפול, אולי. (לא חובב BMW בכל אופן.)

אני חושב שבשלוש שנים שאני מחזיק את שלי שלושת הטיפולים יחד (במוסך המרכזי) לא עברו את ה5000 ש״ח. סתם אומר...

Sent from my iPhone using Tapatalk
פורסם (נערך)

אם נשארו פה אנשים שסולדים מדיזל דווקא מסיבות היסטוריות כדאי להתקדם. (לא כולם אבל אם יש כאלה)

אין ספק שבבימר יושב מנוע מדהים, אך לא צריך ללכת רחוק. מה רע בדיזל פשוט יותר? כמו של קיה או של רנו? אחלה מנועים שבעולם.

חסכוניים, חזקים (יחסית), ולא רועשים במיוחד או בכלל (במיוחד בקיה סיד שהופתעתי מחוסר הרעש הדיזלי המוחלט בתוך הרכב), הבנתי שגם הגרנד קופה שקטה מאוד.

ואני אפילו לא מדבר על שלי, שבכלל תענוג צרוף שלא אחליף תמורת בנזין כ"כ בקלות.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
לפני 18 דקות, YaronNahum כתב:

תשמע , 

דודג' היא אמריקאית עם מבטא איטלקי כבד. 

לא.

היא אמריקאית כמו שהיא הייתה ב30 שנה האחרונות.

לא ראיתי השפעה של פיאט על הצ׳ארג׳ר.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 1 שעה, fishmanl כתב:

לא קונה רכב אם יש לו פחות מ 3 פדאלים 😝

במקרה יש לי במשפחה שני רכבים גם עם שלוש דוושות וגם עם תיבה אוטומטית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 10 שעות, 98civic כתב:

דבר נוסף כל מי שאומר שלא יקנה רכב חדש , זה כי פשוט אין לכם מספיק כסף לרכב חדש שאתם רוצים ולא בגלל שלא בא לכם עליו

נכון שאין לי תקציב כזה, אבל אם תיתן לי עכשיו 200000 ש"ח לקניית רכב. אני הייתי מעדיף רכב משומש שעלה כחדש 500000 ש"ח על פני רכב חדש שעולה 200000.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני 1 שעה, fishmanl כתב:

לא קונה רכב אם יש לו פחות מ 3 פדאלים 😝

מה יש לך לעשות עם רכב אוטומטי ממורה לנהיגה?

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 20 דקות, ramik33 כתב:

אם נשארו פה אנשים שסולדים מדיזל דווקא מסיבות היסטוריות כדאי להתקדם. (לא כולם אבל אם יש כאלה)

אין ספק שבבימר יושב מנוע מדהים, אך לא צריך ללכת רחוק. מה רע בדיזל פשוט יותר? כמו של קיה או של רנו? אחלה מנועים שבעולם.

חסכוניים, חזקים (יחסית), ולא רועשים במיוחד או בכלל (במיוחד בקיה סיד שהופתעתי מחוסר הרעש הדיזלי המוחלט בתוך הרכב), הבנתי שגם הגרנד קופה שקטה מאוד.

בטח יגידו עוד פעם שאני תקוע ב1996, אבל הסיבות שאני סולד מדיזל זה - מסריח, מרעיש, דלק יקר יותר, אחזקה שהופכת להיות מסורבלת ויקרה עם השנים.

אם אין את המגרעות האלה ברכב דיזל חדש, הן מופיעות עם השנים והבלאי.

ברכבים פרטיים היברידיים אפשר לקבל את רוב היתרונות* של הדיזל בלי החסרונות.

*כן, אני מבין שאי אפשר לגרור עגלה עם רכב היברידי, זה דיל ברייקר לעומת דיזל, למי שזה חשוב לו.

*לא דיברתי על משאיות וצמ"ה. גם לא מסחריות וטנדרים שצריך להעמיס עליהן מטען כבד.

*גם לא קטרי רכבת (אם כי זה סוג של היברידי, דיזל מניע גנרטור שמזין מנועים חשמליים).

*כנ"ל ספינות. או מטוסים לצורך העניין.

• רעיון גרוע 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• חברי המעגל הראשון
פורסם

רעש סירחון ואחזקה מסובכת יותר זה גם דברים שאין ברכבי דיזל חדשים, ובחדשים אני מתכוון לרכבים מ2010 ומעלה. אולי רק במסחריות.

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...