Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מטלבת בין שני הרכבים שבכותרת : Q2 2017 או CLA 2016 -2015

מה אני צריך?

שיראה טוב (העבודה מחייבת נראות) 

נוחות נסיעה

הרגשה קצת יוקרתית בפנים (כמה שאפשר בהתחשב בתקציב).

נסיעות בעיקר לעבודה ערוני ובין עירוני רגוע.

בנוסף אשמח לדעת על מקורות הלוואה טובים עם ריבית נמוכה ומה הריבית היום בשוק?

עיקרון רוצה לשלם באזור ה 1500 ש"ח לחודש עדיף פחות.

- שאלה נוספת, האם רכבים אלה נמכרים מתחת למחירון? אם כן בכמה ?

פורסם

Cla רכב לא נוח ולא מרגיש יוקרתי לדעתי יותר מידי פלסטיק זול ממש לא מה שחושבים עליו כשאומרים מרצדס.

ו1500 שקל בחודש זה לא תקציב לCLA זה רכב של 150,000 שקל כלומר ללא הריביט זה 100+ תשלומים. הלוואות כאלו בד"כ מתהדרות בריביט גבוהה מה שאומר שתשלם יותר מ1500 בכול מקרה.

אם יש לך 1500 שקל בחודש ואתה מכוון לנראות תבדוק מאזדה 6 או ולוו v40 לדעתי זה המקסימום שהתקציב שלך מאפשר

פורסם
לפני 54 דקות, Gavrik כתב:

Cla רכב לא נוח ולא מרגיש יוקרתי לדעתי יותר מידי פלסטיק זול ממש לא מה שחושבים עליו כשאומרים מרצדס.

ו1500 שקל בחודש זה לא תקציב לCLA זה רכב של 150,000 שקל כלומר ללא הריביט זה 100+ תשלומים. הלוואות כאלו בד"כ מתהדרות בריביט גבוהה מה שאומר שתשלם יותר מ1500 בכול מקרה.

אם יש לך 1500 שקל בחודש ואתה מכוון לנראות תבדוק מאזדה 6 או ולוו v40 לדעתי זה המקסימום שהתקציב שלך מאפשר

רשאית מודה לך על תוגבה.

לעניין הסכום אסתדר, אך למיטב הבנתי גם יונדאי טוסון חדשה היא בעלות של 1600 ש"ח לחודש ומחירה דומה למחיר המבוקש כאן.

חשוב לי שהרכב יהיה ממותג - אודי / מרצדס/ בימר בלבד.

איך ה Q2?

פורסם (נערך)

אתה מדבר על עסקאות מימון שידועות כמלכודות דבש עם ריביט גבוהה מאוד.

אתה משלם 1600 שקל בחודש ל3 שנים ואומרים לך שבסוף התקופה או שתחזיר את הרכב או שתסגור את ההלוואה רק מה שמסתירים ממך זה שהריביט כול כך גבוהה שהתשלומים שלך מכסים בעקרון את הריביט ובסוף אחרי 3 שנים אתה נשאר בלי רכב וחייב 150,000 שקל.

טוסון 0 ק"מ בעסקת 100 תשלומים הוגנת עולה החל מ2000 שקל בחודש.

150,000 שקל זה סכום לא קטן תבדוק בבנק כמה ריביט יתנו לך ולכמה תשלומים תוכל לחלק את זה ואז תבין כבר מה היכולת החזר וקניה שלך ולפי זה איזה רכב לקחת אחרת לבחור רכב בלי לדעת מה התקציב האמיתי זה לטחון מים.

אגב סלח לי על זה שאני דוחף את העף זה בטבע שלנו הישראלים כן? אבל אני אישית לא רואה היגיון בלקנות רכב של 150,000 ש"ח כשיכולת ההחזר שלך לא תואמת לזה (בלי להעליב ברצינות) אני גם לא יודע איזה סוג של תעסוקה דורש רכב כזה שכן אני מכיר אנשי עסקים ויזמים מאוד רציניים (אנשים שעשו אקזיטים במיליונים) וחלקם נוסעים על גיפונים עממיים לגמרי גם לפגישות.

לגבי הQ2 אני לא מכיר את הרכב.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם

אולי יש לו מקדמה ואז הוא לוקח הלוואה יותר נמוכה מעלות הרכב חחחח

בכל מקרה ריבית טובה כנראה שלא תמצא מחוץ לבנק (אםם אתה לקוח טוב  תוכל להתמקח) על רכב יד 2
אני לקחתי הלוואה על רכב יד 2 ב P-0.8

ומסכים עם gavrik לגבי ה CLA רכב פשוט לא נוח ולא כזה מרגיש יוקרתי

היום - אלפא רומיאו ג'ולייטה 2013
קודם - הונדה ג'אז קומפורט 2017

קודם - סובארו B3 שנת 2008

פורסם

אולי תחשוב על לקסוס ct200h שנמכרת עכשיו כחדשה במחיר של 160K ואולי תוכל לקבל בסוכנות תנאים טובים

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

• תוכן חדש...