Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יונדאי גטס שנת 2005 נפח1350 150,000קמ.

כבר מספר שנים נכשל בטסט על זיהום אויר, הלמבדה באמצע התחום וה CO מעל, שימוש בחומר שמנקה (זה עם האחריות למעבר טסט גולד משהו..) היה עוזר. השנה פעמיים נכשל בטסט וכבר לא עזר, לא נדלקת שום נורה, CO 0.7 גם בסרק וגם בסבובים גבוהים. כולל חימום המערכת ב4000 סלד מספר דקות ממש לפני הבדיקה.

האם זה אומר חד משמעי תקלה בממיר הקטליטי? הפתרון החלפת ממיר קטליטי? או לנסות משהוא אחר? האם יש אופציות כדאיות לניקוי הממיר עם תוספים או רק בפירוקו? יש המלצות על מוסך לזה מאיזור פתח תקווה?

פורסם

בוקר טוב.

לעניות דעתי - אם הלמדא תקין ויש חריגה בערכי ה-CO - הממיר כנראה סיים את חייו (אחרי 15 שנה - זה דיי סביר / מתקבל על הדעת).

איני מכיר אפשרויות לניקוי הממיר (במיוחד שאתה מציין כבר כי כמה שנים הבדיקה גבולית).

המלצה באיזורך - באיזור צומת סגולה, פ"ת, יש את המוסך של משה זר וחיים י. (שהינו גם חבר הפורום) - שמתמצאים במערכות הזרקה, ממירים ובעיות זיהום אוויר (מניח שתמצא את פרטיו המדוייקים ברשת).

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

חולגי תודה.

לציין עוד פעם שלא נדלקה הנורית בדוק מנוע שלרב נדלקת כתוצאה מתקלת ממיר קטליטי.

האם יכול להיות תקלת שסתום PCV?

יש עוד המלצות למומחים לנושא מאזור פ"ת? 

רעיון, אם לצורך הבדיקה החוזרת אוציא את המסנן אויר ואנתק את הצינורית שמחוברת בין שסתום ה PCV ליניקה, זה יוריד אולי הזיהום אויר (CO) בבדיקה?

עריכה אחרונה על ידי gil5
פורסם (נערך)

לא בטוח שיש תקלה.

יכול להמליץ לך על תוסף מצויין,שאני משתמש בו (אמנם בהונדה סיוויק אבל מתאים לכל רכב בנזין -k80,עולה 100 שח בחברה).

שלב א-השתמש בתוסף כאשר מיכל הדלק מעט מתחת לחצי או אפילו ברבע,כנס לתחנת דלק והשלם לפול טנק).

שלב ב'-סע 100-200 קמ ואת הממיר צריך לחמם 15-20 דקות בנסיעה בינעירונית לא מאומצת מידי (מנהלית בטווח סלד של 2000 מספיק).

נסה לגשת למבחן ולראות האם יש שינוי.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא מכירים ולא מוצא מה זה K80 באינטרנט, אפשר לינק?

השתמשתי פעמיים כבר ב גולד לייבל 10,000 תכשיר לנקוי מערכת הדלק LM ליקווי מולי

פורסם
לפני 9 שעות, colauti 9 כתב:

לא בטוח שיש תקלה.

יכול להמליץ לך על תוסף מצויין,שאני משתמש בו (אמנם בהונדה סיוויק אבל מתאים לכל רכב בנזין -k80,עולה 100 שח בחברה).

שלב א-השתמש בתוסף כאשר מיכל הדלק מעט מתחת לחצי או אפילו ברבע,כנס לתחנת דלק והשלם לפול טנק).

שלב ב'-סע 100-200 קמ ואת הממיר צריך לחמם 15-20 דקות בנסיעה בינעירונית לא מאומצת מידי (מנהלית בטווח סלד של 2000 מספיק).

נסה לגשת למבחן ולראות האם יש שינוי.

אתה מתכוון אולי k44?

פורסם

להחליף את הליבה של הממיר (האלמנטים הפנימיים של הממיר) עולה בין 700 ל 1200 כולל הכל וכ 3 שעות עבודה.

פורסם

ממיר חדש (תואם) עולה פי 3 , זה הולך שם ביחד עם הסעפת , יותר ממחיר של חצי הרכב וכנראה האלמנט שבפנים שווה אותו דבר, לא חושב שכדאי. מישהו גם הציע לשים ממיר נוסף בהמשך האגזוז, לא נראה לי, כיוון שיכול להיות שהממיר הקיים בכלל סתום וגם יתכן שבטסטריה לא יסכימו לשינוי כזה.

פורסם (נערך)
בתאריך 18.6.2020 בשעה 11:14, gil5 כתב:

לא מכירים ולא מוצא מה זה K80 באינטרנט, אפשר לינק?

השתמשתי פעמיים כבר ב גולד לייבל 10,000 תכשיר לנקוי מערכת הדלק LM ליקווי מולי

יש במוסכים מורשי וולוו -הונדה ואולי גם בחנות חלפים להונדה,שנקראת אורגינל חלפים בתל אביב.

אם לא תחמם את הרכב למשך 15-20 דקות (ולא ע"י  לחיצות במקום) גם התוסף הטוב בעולם לא יעזור.

אם עדיין יש תקלה צריך לאבחן במכון הזרקות דלק ואם התקלה בממיר,יש,ממירים תחליפיים חדשים זולים יחסית שאפשר להרכיב.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...