Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כיסוי רומז על רכב יקר ומזמין ונדליזם.

כמו כן, פרחחים אוהבים לגנוב את הכיסוי.

יש הבדל בין רומז לבין זה שבן אדם עם עין צרה רואה רכב יפה ויקר והוא פשוט לא מסוגל לעבור בשתיקה על זה שלך יש ולו אין...

אחרי הכל קשה לנקר עיניים עם כיסוי...

האם חווית יותר וונדליזם כשהרכב שלך היה עם כיסוי מאשר בלי כיסוי או שאתה מדבר מתוך מה שהגיוני לך?

פורסם

ידידי, אין מחקר שטח שנעשה. אבל אני יכול לומר שססטיסטית גנבי סמלים מראות וכדומה, חוליגנים למיניהם, יודעים שמה שיש מתחת לכיסוי שווה תשומת לב, ויש יחס יותר גבוה שעם כיסוי תמשוך יותר תשומת לב.

אני אישית גם לא הבנתי איך אנשים מתמודדים עם לשלשת ושתן וכו׳

שלא נדבר על הסווירלים, אבוי.

פורסם (נערך)

הייתי במצב כמו שלך, עם רכב יותר יקר אבל פחות נדיר. לשים כיסוי כל פעם בלתי אפשרי וה מושך תשומת לב במיוחד בערב.

רכב יקר ונוצץ מושך אש. בין אם ילד משועמם, יהודי מפרגן עם מפתח ואפילו פקח שלרכב אחר היה מוותר על חצי גלגל על אדום-לבן, אבל לך הוא ידפוק דוח ויזמין גרר.

הפתרון - לנסוע לתל-אביב עם רכב אחר. (אני מניח שהוא לא יחיד אצלך) או לחנות אך ורק בחניונים בתשלום.

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אהלן חברים. יש לי הונדה סייויק 93' סדאן, ולפני שנה ומשהו קניתי לה כיסוי זול ב150 שקל של אמריקן איגל. הכיסוי הזה לא החזיק יותר מדי זמן ובסופו של דבר נקרע לגמרי.

אחרי זה קניתי כיסוי ב250 שקל של הדר רוזן, והוא פשוט זוועה. הוא החזיק קצת יותר טוב מהכיסוי של אמריקן איגל, אבל גם הוא, מתעופף, כמה פעמים כבר קרה שהוא פשוט עף מהרכב ונשכב על הכביש (מצב מאוד מסוכן) ולאחרונה הוא גם מתחיל לאט לאט להקרע ואני מאמין שהוא לא יאריך ימים ובחודש-חודשיים הקרובים כבר יקרע לגמרי.

למה זה ככה? ולמה לעזעזאל לא עושים כיסויים עם איזה 4-5 רצועות שאפשר לקשור, ולא 2 רצועות שנקרעות מכל דבר קטן? ויש כיסוי טוב, וזול? מאיפה אני יכול לקנות? אני נורא אשמח לעזרה בקטע הזה.

פורסם

בדר"כ אם מוצר זול יש לזה סיבה.. וגם אם מוצר יקר יש לזה סיבה.. בקיצור אתה רוצה כיסוי איכותי? זה עולה בערך 1000 שקל.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כשתפרוש על אוטו מאובק (והוא תמיד מאובק :-)), תשרוט את צבע הרכב.

ב"אומנות הציפוי" אמרו לי שיש ציפוי לשמשות שחוסם 99% של קרינה אולטרה סגולה וכ-90 אחוז של קרינה אינפרה אדומה - כלומר, הגנה אולטימטיבית מהתחממות של החלל הפנימי של הרכב ומהתפוררות הדאשבורד. לא זול אמנם, אבל ניתנת אחריות לכל החיים. יש גם ציפויים זולים יותר, עם דרגות הגנה פחותות ואחריות מוגבלת.

פורסם

כיסוי טוב עוזר מאוד ומומלץ ביותר.

אני משתמש כבר קיץ שני בכיסוי שנקרא California Poptop, דומה בצורה שלו לכיסוי בלינק שלך, הוא עשוי מחומר מבודד ושומר על הטמפרטורה ברכב נעימה לאורך כל הקיץ.

התעסקות של 20 שניות בכניסה לרכב, ואתה נכנס לרכב בטמפרטורה נעימה ולא לגריל. כמובן שהוא גם תורם לשמירה על הקבינה מפני השמש.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

צר לי ידידי, אבל מה ששמעת ב"אומנות החרטוט" הוא חרטא אחת גדולה.

אני אומר זאת בצער כפיזיקאי.

מי שימציא כזה חלון/ציפוי (אל תדאג, לא ימציאו בקרוב), יגרוף מילארדים וכולנו נדע על הפטנט שלו.

כל החלונות בכל הבתים בעולם יעברו לפטנט הזה.

האור הנראה הוא פס צר למדי בין האינפרא אדום לאולטרה סגול.

אם הצלחת לחסום באופן כללללללל כך יעיל (יעיל בצורה בלתי סבירה לחלוטין) את שניהם, תהייה בטוח שאטמת גם את האור הנראה לחלוטין.

בחלון ביתי, הדרך הטובה ביותר להתקרב לביצועים כאלו ולהישאר עם מראה החוצה, היא לבודד את הקיר היטב, לתלות מסך LCD במקום החלון ומצלמה בחוץ....

החלון הוא בעיה של ממש בבידוד בתים.

לא משנה עד כמה תבודד את הבית מבחוץ, חלון שדרכו ניתן לראות יהיה לעולם חדיר לקרינת IR (לחום).

אולי העתיד הוא בחלונות וירטואליים (מסכים החוצה) אבל אני בספק...

מכל מקום, אני עומד על שחרטטו אותך ב"אומנות החרטה".

• תוכן חדש...