Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצער רב אני מודיע על התפרקותו של כיסוי הרכב שלי, של חברת "פוגל".

שירת אותי נאמנה במהלך 4.5(!) השנים האחרונות, ואתמול, כיסיתי את הרכב ונתתי משיכה כדי להזיז אותו קצת ימינה, והתחילה התפרקוו כתוצאה מעייפות החומר.

אין לי ספק, אני הולך לרכוש שוב את אותו הכיסוי.

בשיחה עם היצרן, הובהר לי שיש שני משווקים בירושלים: "וענונו" בחרשי הברזל 1, ו"אבי אביזרים" בדרך בית לחם 120.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אותו "פוגל" שנראה מאד מאסיבי לא החזיק אצלי יותר מקיץ אחד ! פחות מארבעה חודשים והתפרק כמו נייר. אצלי הכיסוי אמור להגן 24/7 בגשם\שמש. כרגע אני מקמבן ע''י שליוב של שלושה כיסויים : הראשון בד , מעליו כיסוי אחד ומעלוי עוד אחד מאלו הזולים שיש באיביי, אם מתפרקים אחרי חודשיים לפחות שיתפרקו ב 50 ש''ח ולא ב 400 !!!

פורסם

עדיין מוכרים כיסויי בד?

אומנם היה לי אחד, והוא נעלם לו באחד מן הימים.

מהו מחיר סביר לכיסוי שכזה?

יש לי כיסויי HR שמחזיקים כבר כ-4-5 שנים.

M-TECH E46

פורסם

מוכן לבוא עד לקריות בשביל כיסוי לרכב ב 60-70 שקלים.

ארכוש אחד לכל חודש קיצי בשנה.

לא קיים דבר כזה, 200 ש"ח ומעלה להכי פשוט של הדר רוזן וכו'.

"יאללה בירי".

פורסם

אולי הזולים עולים ככה,אבל הם גם מרגישים ככה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום וחג עצמאות שמח!

ברצוני לקבל המצלצה על כיסוי לרכב נגד שמש וליכלוכים למינהם מבחוץ,

יש ימים שהאוטו עומד מול השמש ואני קצת לא אוהב את זה במיוחד בקיץ המתקרב.

יש לכם לתת לי המלצה על כיסוי עמיד וטוב?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

הכיסויים לא שימושים,אם יש אבק לא מומלץ לשים אותו,אם יש רוח קשה להסיר או לכסות,זה מנסיון.

אבל אם בכול זאת אתה רוצה יש כיסויים של :

http://www.fogel.co.il/he/?path=185-204

לי היה אותו,מה שטוב שיש 3 נקודות קשירה נגד הרוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הכיסויים לא שימושים,אם יש אבק לא מומלץ לשים אותו,אם יש רוח קשה להסיר או לכסות,זה מנסיון.

אבל אם בכול זאת אתה רוצה יש כיסויים של :

http://www.fogel.co.il/he/?path=185-204

לי היה אותו,מה שטוב שיש 3 נקודות קשירה נגד הרוח.

יותר הדאגה שלי היא בקשר לשמש ולא לאבק וכדומה,

השאלה היחידה שלי האם הוא מגן מפני השמש?

פורסם

חברים, זקוק להמלצה.

בחודש יולי אני נוסע לחודש ימים והרכב יחנה בחניה פתוחה לכל התקופה. איזור שלי מספיק לח בבוקר בגלל קרבתו לים, אבל בכל זאת חשבתי לשים כיסוי. האם כדאי? אם כן, אז איזה כיסוי?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי!

יש לי סיאט איביזה FR בצבע לבן, אחד ששומר על הרכב, מיישם כל חודש וחצי ווקס.

התחילה עונת הקיץ ואיתה השנש הגיעה וקורה המון פעמיים מצב שבוא הרכב עומד בשמש על כביש כורכר למשך 9 שעות ואף יותר.

אני מאמין שזה עושה לא טוב לצבע לכן החלטתי לקנות כיסוי על אף שאני חושש מהתשומת לב שהכיסוי הזה יביא עימו.

ויש לי 2 שאלות:

1) אני צריך המלצה לכיסוי איכותי, במקום באזור חיפה והצפון.

2) הבנתי ששמים בתא המטען סוג של לולאות למניעת גניבה, מישהוא שם את זה? כי נשמע לי שאם באמת ינסו לגנוב את הכיסוי עוד יכולים לגרום נזק בהוצאתם?

תודה

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שבת שלום, יש לי הונדה סיויק הצ'בק צורה חדשה (חללית) אני חושב לקנות כיסוי של hummer הדר רוזן, נאמר לי שהמידה שאני צריך היא b, אני רוצה לכסות את כל האוטו עד הרצפה, שיכסה גם את הגלגלים, לקשור ושיישב טוב, האם B זה מספיק? או כדאי לרכוש מידה אחת יותר?

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

• תוכן חדש...