Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בונים ליד הבית שלי מגדל, וכל יום כמעט אני מקבל צבע לרכב,

זה הולך להימשך ככה עוד שנה וחצי,

דיברנו עם האחראים והם מוכנים לשלם על ההוצאות,

בוצע פוליש ופלסטלניה לרכבים,

עכשיו אני צריך המלצה לכיסוי טוב ואיכותי שיעשה כמה שפחות שריטות,

תודה מראש.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם

אני רכשתי של דוד פוגל בחנות לאיבזרים,היתרון שיש לו 3נקודות קשירה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה מתכוון לכיסוי הזה? (לחיץ)

יש איזה דרך למנוע גניבות של הכיסוי ?

היה לי את הכיסוי הזה. רכב היה מכוסה חודש שלם. חצי רכב תחת עץ וחצי השני בשמש. הכיסוי שרד יפה את הלשלשת ציפורים, אני מניח שיסתדר גם עם הצבע. רק קח בחשבון שלכיסוי הזה אין בטנה הוא לא עשוי ממשי. בשימוש יום יומי יכול לגרום לכמה סווירלים. מה גם שברגע שהוצאת אותו מהשקית אין סיכוי שתצליח להכניס אותו חזרה והוא יתפוס מקום בבגז'.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

מה זאת אומרת בטנה ?

יש לך המלצה לכיסוי אחר?

אני מעדיף שיהיה טיפה יקר אבל יעשה קצת סווירלים,

זה רכבים חדשים חבל לעשות סווירלים.

Mazda 3 2006 1.6L - SOLD

Hyundai Coupe 2008 2.7L Manual

פורסם (נערך)

אין לי המלצה, אבל מניח שיש כיסויים עם בטנה רכה והם יקרים יותר. תנסה לבדוק אפשרות תפירה

אני רכשתי של דוד פוגל בחנות לאיבזרים,היתרון שיש לו 3נקודות קשירה.
לכיסוי שלי היו 2 נקודות קשירה ואני תפרתי לו עוד שתיים כדי שלא יעוף בחודש ימים :) עריכה אחרונה על ידי Dada

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני שוקל לרכוש כיסוי איכותי,

קראתי הרבה על חברות שונות והתתאכזבתי מכמה חברות שהכיסוי מתפרק ונקרע לאחר 2-3 שנים.

מצאתי ב EBAY חברה אמרקאית שמיצרת כיסויים (בחרתי של 18 שכבות - שיא הפינוק לרכב) והוא מגיע עם אחריות לכל החיים (מלאה)

ואם מישהו מעוניין להצטרף אז אשמח

מישהו התנסה ברכש כיסויים מארה"ב?

אני מתכוון לרכוש את הכיסוי הזה

http://www.ebay.com/itm/121550834405

קובי

:-)

פורסם

גם לי יש גולף דור VI, אמנם לא gti, אבל אשמח ללמוד מנסיונך.

אני משתמש בכיסוי של פוגל. הקודם החזיק לי למעלה מ-5 שנים בשימוש של שישי-שבת. ראיתי שנוסף להם לקטלוג גם גם כיסוי אטום למים. שווה בדיקה.

שמת לב שהמשלוח מכפיל לך את המחיר? מגיע לסה"כ כ-450 ש"ח.

בנוסף, לא מבין איך בדיקת ההתאמה לסוג הרכב באה לידי ביטוי בהזמנה עצמה.

בכל מקרה, מה עם היצרנים לפי הזמנה כאן בארץ, בדקת אותם?

פורסם

בחנות עצמה יש לך לפי מודל ושנתון.

רק שלדעתי הרכב חייב להיות נקי תמיד,במידה ולא, לא משנה הכיסוי ואיכותו, הפעולה של הכיסויי וההורדה תגרום לשריטות.

פורסם

אשמח לשמוע על יצרנים של כיסויים כאן בארץ ועל המחירים.

בכל מקרה בנוגע לכיסוי, המחיר נראה לי גבוהה אחרי משלוח, כאן בארץ לא הייתה לי בעיה לשלם את הסכום ביגלל האחריות.

אבל אחריות מאיביי לדעתי שווה פחות מכלום, למה פחות?, כי אתה צריך לכתוב להם מייל שהם יתעלמו ממנו.

החברה אפילו לא פירסמה טלפון או כתובת של חנות פיסית, מצטער אם לא ראיתי, משמע הדרך התקשרות איתם זה רק באימייל שעם יותר מידי מוכרים מאייבי נוכחתי לדעת שאם אתה רוצה לקנות אתה תקבל תגובה תוך יום אם אתה מתלונן אף אחד לא יחזור אליך.

בנוסף לי יש כיסוי של הדר רוזן שאחד הרצועות כבר נקרעה, כיסוי בן 4 חודשים.. כבר עדיף לקנות סיני בחיי.

פורסם (נערך)
באוטוסטור מוכרים את הכיסוי הזה:

http://www.autostore.co.il/%D7%9B%D7%99%D7%A1%D7%95%D7%99-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-Spinelli-%D7%9E%D7%93%D7%92%D7%9D-BOGART.html

עולה 550 ש"ח.[/quote

בדקתי כמה יצרנים ישראליים והתאכזבתי

הכיסוי של הדר רוזן שמעתי משני אנשים שאחרי כשנתיים נקרע להם ומה שערן כתב שהרצועות ניקרעו לו אחרי 4 חודשים מחזק את הדעה שהם לא טובים (מה גם שהמחיר שלהם לא זול)

pasat04 - המוכר ניראה לי אמין, יש לו הרבה מכירות עם פידבק טוב מאד

לגבי הדגם - כתבתי לו והוא נתו לי את הדגם הזה שמתאים לרכב שלי.

הכי טוב זה לשאול אותו מה מתאים והוא נותן לך את מה שמתאים

eran89 - גם המחיר עם המשלוח הישיר עדיין זול בהשוואה לכיסויים כמו של הדר רוזן או סינים שגם מבקשים מחירים גבוהים עבורם.

אז במקום "להמר" עם כיסוי סיני אולי כן שווה לנסות לקנות כיסוי שכולל את כל "הפינוקים" לרכב שיש מבחינת השכבות.

עדכון

מצאתי עוד כיסוי: מגיע מקוראה (יש לו דגמים לכמה כלי רכב - זה אוניברסלי לפי מידות) - רק 2 שכבות

והוא רוצה 49$ רק על המשלוח לארץ בנוסף ל 27$ של המוצר

http://www.ebay.com/itm/321595736720?item=321595736720&viewitem=&sspagename=ADME:X:RTQ:MOTORS:1123&vxp=mtr

אז אולי כן שווה לנסות את האמריקאי

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

• תוכן חדש...