Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני צעיר שמוציא רישיון ,

אקבל את רכב הוריי (יונדאי i-25 2012)  וזה לא רכב שמתאים לאופי שלי.

לכן החלטתי שאלך לעבוד ואחסוך קצת עכשיו אני אמכור את היונדאי עוד שנה, וארצה להוסיף עד בערך עשיריה.

איזה רכב לצעירים שיהיה אוטומט +2012 בלי הרבה קילומטרג' ממולץ? 

נ.ב כמה לדעתכם הרכב יהיה שווה?

וכמה ב-% ירידת ערך של רכב?

פורסם

אתה יכול לבדוק במחירון ירידת ערך לאורך השנים בשביל לקבל הערכה לגבי המחיר עוד שנה.

כרגע מה הטעם להמליץ על רכב אם תקנה עוד רק בעוד שנה? התקציב יכול להשתנות, הצרכים יכולים להיות שונים.

ומה שיומלץ עכשיו יכול להיות לא רלוונטי בעוד שנה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

"רכב צעיר" מבחינתי כשקיבלתי רשיון כל רכב שלקח אותי מa לb עמד בדרישה. (התחלתי עם סוויפט 88 בשנת 2003.). I25 מ 2012 יכול לשמש אותך לחרוש את הארץ באמינות ובבטחה. נכון לא תהיה הראשון ביציאה מהרמזור אבל לאור גילך הצעיר טוב שכך.

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

פורסם
לפני 13 שעות, omer_dadon כתב:

נ.ב כמה לדעתכם הרכב יהיה שווה?

וכמה ב-% ירידת ערך של רכב?

הנבואה ניתנה לשוטים.
רק טיפשים חושבים שהם יכולים לנבא לעתיד.
לכן לא ניתן לתת מענה לשאלותיך המצוטטות.

"הנבואה ניתנה לשוטים ולתינוקות מיום שנחרב בית המקדש"

• תוכן חדש...