Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בודאי. אין ארוחות חינם. לכן גם מספר ההלוואות שנדחה די קטן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 2.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

שמעתי על כמה גאונים שלקחו דחייה בלי הרבה להבין את ההשלכות ובלי שהם ממש ממש צריכים, רק "כי הבנק נותן".

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)
לפני 1 שעה, ChemGuy85 כתב:

חצי מיליון בחרו להקפיא משכנתאות נכון למאי. 

לא זה מה שזכרתי, ואכן צדקתי . לפי גלובס חצי מיליון הלוואות, רובן הלוואות צרכניות והלוואות לעסקים קטנים. משכתאות פחות מ-150 אלף.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ChemGuy85 כתב:

ברור. אין ספק שיש המון כאלה שקפצו על "ההטבה" בלי להבין את ההשלכות הארוכות טווח של המעשה. 

בהחלט.

יש גם כאלה שהעדיפו לדחות את תשלום המשכנתא כי לא היה ברור אז מה תהיה ההשפעה עליהם וגם לא היה ברור מתי הבנקים יפסיקו לתת את זה, אז העדיפו לקחת את מה שאפשר כמעין צעד מונע לבעיה שאולי תקרה ואולי לא. למשל, יכול היה להיות מצב תיאורטי בו הבנקים יגידו "הקפאנו יותר מידי משכנתאות ואין לנו יכולת להקפיא יותר - אז מי שלא ביקש עד עכשיו לא יקבל דחיה, או שהבקשה שלו תעבור תהליך אישור ארוך ומייגע".

עכשיו הרבה יותר ברור שבנק ישראל וגם הבנקים עצמם יהיו הרבה יותר גמישים ממה שהיו לפני המשבר ומי שמצבו טוב עדיף לו לא לגעת בהלוואות שלו עד שבאמת תהיה בעיה. 

עריכה אחרונה על ידי shugiflex

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
בתאריך 10.7.2020 בשעה 14:35, stum כתב:

זה תמריץ לאנשים לצאת לעבוד .

אם יעשו את זה כמו שתיארת, מגזרים מסויימים שמביאים 10 ילדים בגיל 21 יחגגו על הקופה הציבורית.

יש הגיון בלהגיד עד גיל X, תעבוד במה שאפשר, מעבר לזה, תתמקד בקריירה.

אני כן חושב לצריך להיות איזשהו איזון בין כמה תרמת למדינה, בדמות כמה מיסים שילמת, כמה צבא עשית, כמה התנדבת, לבין איזה זכויות את זכאי ועד איזה רמה.

אני לדוגמא לא חושב שמשכנתא (הלוואה עם תנאים סופר מועדפים) זה זכות בסיסית שאמורה להינתן לכל אזרח.

אני כן חושב שמי שמשלם כמעט 50% מהשכר שלו למיסים, אמור להיות זכאי לקצת יותר דמי אבטלה כשהוא צריך.

ואני כן חושב שצריך לכמת את סכומי המיסים שאדם משלם באופן שוטף

+ תקופת שירות בצבא

+ תקופת התנדבות

+ עבודה במשרות שהמדינה צריכה עובדים בהם

+ כמה משירותים הציבוריים "השתמשת" במהלך חייך

+ כמה דמי אבטלה "צרכת" במהלך הקריירה שלך 

+ כמה השתמשת בשירותי בריאות, גנים לילדים, וכו' וכו'

לשקלל הכל למספר כלשהו ועל פיו תיהיה זכאי להטבות בדמות פטור מארנונה, פטור אגרות והיטלי שקר כלשהו.

היו בעולם של BIG DATA ובהינתן שגם ככה יודעים עלינו הכל דרך חשבון האשראי שלנו, לא ברור איך דבר כזה לא מקודם.

אם מתעלמים מהחלק של הזכאות במשכנתא שהוא מאוד קטן. משכנתא היא לא הלוואה עם תנאים מועדפים. מדובר בהלוואה מהשוק החופשי והמדינה לא מסבסדת אותה או ערבה לה.

ולגבי החלק השני של ההודעה שלך, עדיף שהמדינה תצא לנו כמה שיותר מהכיס ותכניס לנו פחות לכיס השני מאשר כל הביורוקרטיה שאתה מציע פה.

• אהבתי 1

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

בין עשיר כקורח, לבין אשלם-לך-ב-28-לחודש יש טווח של אנשים נורמטיביים, ללא לובי, שנדפקים על בסיס יום יומי ונדרשים להגיד תודה כל פעם שמעלים את הנושא.

אימפוטנטיות וחשיבה מקובעת לא היה ולא יהיה תירוץ מוצדק להנצחת אי השיוויון המשווע של מעמד הביניים שעוד נשאר במדינה הזו

• מעניין 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לא הבנתי לאיזה אי שוויון אתה מתכוון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מפה לשם. הולכים לתת כסף להמונים.

רה"מ ושר האוצר בוחנים אפשרות להעניק "מענק קורונה" בדומה למענקים שחולקו בפסח, אך בהיקפים נרחבים יותר. אזרח ללא ילדים יקבל 750 שקלים, ומשפחה עם ילדים תקבל בין 2,000 ל-3,000 שקלים. הנהלת האוצר: "יגדיל את הגירעון וישולם על ידי הציבור". ב-20:45: מסיבת עיתונאים של נתניהו וכץ

https://www.ynet.co.il/article/rJQA11s2JD

עריכה אחרונה על ידי stum
  • רעיון גרוע 1
פורסם

זה יותר קשור כבר לשרשור הפוליטי, העניין פה רחוק מלהיות כלכלי. מהבחינה הכלכלית הטהורה: זה לא יציל אף אחד מעבר לשבוע שבועיים מצד אחד, ויבזבז מיליארדים מצד שני. אבל אלו לא המיליארדים של מי שמחלק, אז מה אכפת לו.

• מבאס 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

בזבוז מטומטם של כסף באמת.
דמי אבטלה לכולם אני אומר תנו.

לשלוח צ'קים? דבילי לגמרי.

אני בעצמי חוויתי קצת טלטלות בתקופה האחרונה, אבל עדיין נראה לי הדבר הראשון שאני עושה כשמגיעים אליי ה750 שקל האלה זה טלפון לרווחה לקבל פרטים של משפחה נזקקת שיקחו את הכסף.

• רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

המענק אכן מטומטם, אני יכול להגיד שאצלי ישמש לכיסוי התחייבויות (אשראים) קיימים ולא יעודד אצלי צריכה נוספת. לשמחתי אני ממשיך לעבוד ולא צופה פיטורים. התקשורת כמובן מתמקדת בעשירונים העליונים שיקבלו את המענק וזאת דמגוגיה, במענק של פסח תמכתי כי הוא היה ממוקד במשפחות וקשישים היה כסף מיידי בהעדר מנגנון חכם יותר חשבתי שזה נכון היום אנחנו חודשים בתוך משבר הקורונה והתוכנית הכלכלית נשמעת לגמרי כמו משהו ששלפו מהשרוול כדי להרגיע את הציבור.

Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk

• תוכן חדש...