Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, shugiflex כתב:

אתה בטוח שזה תוצרת שוייץ?

חיפשתי בגוגל Roher PSB-24 וכל התוצאות בעברית. זה בדרך כלל רמז למוצר סיני עם מיתוג ישראלי.

Roher  הוא מותג מדבקה מקומי. בהחלט יכול להיות שהמטען הספציפי מיוצר עבורו מחוץ לסין, אם כי אני בספק גדול.

יש בארץ "מפעל מדבקות" עם שמות מפוצצים שהם כביכול אירופאים או אחרים שמתהדרים בשם יצרן מוכר אבל כל קשר בינו לאותו יצרן מיקרי בהחלט.

לדוגמא סולמות ועגלות משאות קלות תחת השם   KRAUSS. זה לא מבית קראוס האמריקאי (מוצרי מטבח) וגם לא קראוס הגרמני (קראוס טולס) אלא מוצרי סינים שנמכרים באתרים מקומיים וכמה חנויות כלי עבודה. (אם אני לא טועה זה יבוא שלעשינו עסק סוכנויות בע"מ) 

זו חברה מכובדת שמשווקת הרבה מותגים, חלקם, כנראה "מותגי בית"  

לעיניננו, Roher כנראה לא קיים מחוץ למדינתנו 😊  ט.ל.ח

עריכה אחרונה על ידי zaf

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המשכתי לחפש בגוגל, לא נראה שקיימת חברה בשם Roher Swiss או חברה בשם Roher עם שם מתחם שויצרי.

אם זה אכן המצב, לטעמי מדובר בגניבת דעת כי בצילום שפירסם אלצ'קו כתוב מפורשות Swiss Made. 

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)
לפני 1 שעה, shugiflex כתב:

חיפשתי בגוגל Roher PSB-24 וכל התוצאות בעברית. זה בדרך כלל רמז למוצר סיני עם מיתוג ישראלי.

היי,

את אמת לא חקרתי איפה מיוצר בדיוק על מוצר רשום Swiss made ,עובד שנתיים אצלי מעולה הוצאתי לו את המיץ והוא ממשיך לעבוד ומניע רכבי (משאיות )דיזל ללא מצבר אז מה יש לי לחקור לאחר שנתיים.

רוצים לחקור חפשו 

תתקשרו לעשרות ספקים גדולים של כלים ותבדקו למה הם מדגישים שבוסטר תוצרת שוויץ ,קשה לי להאמין שכולם מזייפים בישראל אבל אותי זה כבר לא מעניין.

היום רב המוצרים מרכיבים בסין וזה ברור וסינים הם ספקים של סוללות לכל העולם.

יצרן נוסף או באמת מקור ומכר ציוד לRoher Tool שהוא יצרן כלים שוויצרי, קישור מצורף 

תבדקו אם זה מעניין אותכם .

https://lemania-energy.com/categorie-produit/boosters/start-booster/

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם
לפני 1 שעה, shugiflex כתב:

ROHEL זה יצרן של כלי עבודה משוויץ.

כפי שכבר הערתי קודם, הבוסטר הוא של חברת Lamenia Enrgey חברה שווצרית מתמחה בנושא כלים מקצועיים למצברים (אנלייזרים, מטענים ובוסטרים). 

פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, shugiflex כתב:

המשכתי לחפש בגוגל, לא נראה שקיימת חברה בשם Roher Swiss או חברה בשם Roher עם שם מתחם שויצרי.

אם זה אכן המצב, לטעמי מדובר בגניבת דעת כי בצילום שפירסם אלצ'קו כתוב מפורשות Swiss Made. 

יש  מצב שגוגל חסם אותך.

חברה שוויצרית שמספקת כלים כן קיימת בשם Roher tool.

היום בבוקר שכן היה צריך בוסט לרכב נתתי לו בוסטר ורכב טס רק מהבוסט שקיבל.

בקיצור בהזדמנות הסתכלתי שוב מה רשום על המארז שנשמר לי ורשום made in Switzerland וגם על המוצר עצמו ,מה שכן על ספק כוח  Lamenia,מחיר של המוצר לפני שנתיים היה 648 שקל לאחר הנחה מיוחדת.

ציטוט

עריכה אחרונה על ידי alechko01
פורסם

זה לא נראה שוייצרי.

הלכתי לאתר http://rohertools.com/ וגיליתי את הדברים הבאים:

1. אתר באיכות בינונית, מתחת לרמה המקובלת בחברות אירופאיות. למשל: הצילומים לא עברו פוטושופ, אין שימוש ב-HTTPS, אין שום אזכור ל-GDPR וכדומה.

2. באתר כתוב "Global Leading Brand" ואין שום אזכור לשוייץ או לכתובת בשוייץ.

3. בצד ימין למעלה יש אייקון של פייסבוק. לחצתי עליו והגעתי לפייסבוק של Roher Tools ישראל.

לי זה נראה כמו מוצר מדבקה פאר תוצרת סין - רק שהשקיעו בו יותר מהרגיל כדי להסתיר את זה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
לפני 3 שעות, shugiflex כתב:

זה לא נראה שוייצרי.

הלכתי לאתר http://rohertools.com/ וגיליתי את הדברים הבאים:

1. אתר באיכות בינונית, מתחת לרמה המקובלת בחברות אירופאיות. למשל: הצילומים לא עברו פוטושופ, אין שימוש ב-HTTPS, אין שום אזכור ל-GDPR וכדומה.

2. באתר כתוב "Global Leading Brand" ואין שום אזכור לשוייץ או לכתובת בשוייץ.

3. בצד ימין למעלה יש אייקון של פייסבוק. לחצתי עליו והגעתי לפייסבוק של Roher Tools ישראל.

לי זה נראה כמו מוצר מדבקה פאר תוצרת סין - רק שהשקיעו בו יותר מהרגיל כדי להסתיר את זה.

אכן אתה צודק. יש עוד המון ייצנים סיניים אשר משווקים את המוצרים שלהם תחת שמות גרמנים.

לצערי זה קורה גם ברכיבי אלקטרוניקה.

לפני 2 שעות, danniel כתב:

מוצר שווייצרי אבל עם מדבקה של משווק כלי עבודה ישראלי (ל.כ בע"מ), אחרת לא היה עובר תקינה. 

אם המוצר עבר תקינה בישראל אשמח לראות מסמך המאשר זאת ואת שם הייצרן המקורי.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...