Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי רוצה לרכוש רכב שני למשפחה, שישרת את אישתו.

השימוש העיקרי הוא נסיעה בתוך העיר, לאישה + שני ילדים, שאחד מהם תינוק.

הוא אמר שרצוי שיהיה כפתור ביטול לכרית אוויר בכסא שליד הנהג, כך שיוכלו לשים כסא

תינוק במושב הקדמי.

עוד דבר שחשוב הוא שיוכלו להכניס לתא המטען עגלה מקופלת, מה שנראה לי קצת קשה

ברכב כמו יאריס. חשבתי אולי על טויוטה RUNX.

מה הייתם ממליצים? התקציב הוא כאמרו 120K, יכול לחרוג בעוד כמה אלפים, אבל זו

הסביבה.

פורסם
חבר שלי רוצה לרכוש רכב שני למשפחה, שישרת את אישתו.

השימוש העיקרי הוא נסיעה בתוך העיר, לאישה + שני ילדים, שאחד מהם תינוק.

הוא אמר שרצוי שיהיה כפתור ביטול לכרית אוויר בכסא שליד הנהג, כך שיוכלו לשים כסא

תינוק במושב הקדמי.

עוד דבר שחשוב הוא שיוכלו להכניס לתא המטען עגלה מקופלת, מה שנראה לי קצת קשה

ברכב כמו יאריס. חשבתי אולי על טויוטה RUNX.

מה הייתם ממליצים? התקציב הוא כאמרו 120K, יכול לחרוג בעוד כמה אלפים, אבל זו

הסביבה.

אכן ארנקס היא האופציה הכי טובה, הייתי שוקל גם את האחות עם התחת אם הוא רוצה תא מטען גדול יותר.

ב-130K ש"ח יש אסטרה שתראה הרבה יותר טוב מבחוץ ומבפנים אבל עם מנוע 1600 סמ"ק קצת עייף וגיר איזי שצריך להתרגל אליו (אני הייתי ממליץ על נסיעת מבחן).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הפיז'ו 307/מגאן2 נכנסות לתקציב?

ולמה המגאן2 זו פשרה באמינות? יש לרכב בעיות מיוחדות?

האמת שהיתה לו בעבר 306 והוא היה מאוד מרוצה ממנה.

דרך אגב, אם זה לא מובן, הוא לא מוכן רכב יד שניה, רק חדש מהחברה.

למה? ככה...! :roll:

פורסם

מגאן 2 תעלה בערך 8-10K יותר מהתקציב. אולי הוא יצליח להוציא הנחות לקראת החלפת מודל. לגבי אמינות לא הייתי מצפה לאמינות מושלמת, אבל לדעתי אין פה סיכון מטורף. להורים שלי יש מגאן II כבר שנה וחצי עם תקלה אחת קטנה (מנוע של חלון) שטופלה במהירות על חשבון האחריות.

גיא

פורסם

אני יודע שלסיטרואן C4 יש מנגנון כזה לביטול כרית האוויר ובין השאר יש לה 5 כוכבי בטיחות.

וזה לא היתרון היחיד שלה היא שופעת באיבזור, המרווח מכובד, העיצוב יפיפה והמנוע מספק (1.6 ליטר).

אך עדיין לא ברור מחירה שיקבע בקרוב מאוד.

נראה לי שהמשפט הזה נכון גם לגבי הפוקוס החדשה.

פורסם

לאבא שלי יש מגאן 2 והיא עשתה לו בעיה של משאבת דלק האוטו נכבה באמצע כביש החוף.

לאמא שלי יש לנסר- האוטו נוח ביינתים אמין הרמת גימור שלו היא היא מה שצריך ולא יותר מדי(אם לזה הוא מצפה)

בכל מקרה ממליץ על הלנסר

to finish first first you have to finish

פורסם
לדעתי סוזוקי ליאנה..ברמת הגימור הכי גבוהה היא התשובה..עכשיו יש גם מגנזיום..פנסים שקופים..ולא סברים בטיחותיים...

חוץ מזה יש את ה-YRV..של טויוטא נדמה לי...היא מתאימה לעגלה...

וטויוטה ראן אקס...היא האופציה הכי מושלמת שיכולה להיות..האוטו פשוט לא מאבד מהערך שלו..אוטו יפה..בקיצור..מושלם!

:shock:

בלי קשר לזה שסוזוקי ליאנה זה אחד הרכבים הכי מכוערים בכביש היום (עניין של טעם), היא לא ברמה של המגאן, 307 או רוב האופציות האחרות שעלו כאן.

YRV היא של דייהטסו, יש טובות ממנה, בנוסף התא מטען לא גדול מספיק.

גם טויטה RUNX מעבדת ערך, כמו כל רכב. מושלמת היא לא, אבל בניגוד להמלצה שלך על הליאנה, מדובר בהחלט ברכב טוב, אבל תמיד טוב לבדוק כמה אופציות ולהחליט מה מתאים יותר לפי הדרישות \ התרשמות אישית.

גיא

פורסם
לפי דעתי סקודה אוקטביה 5 דלתות תעשה את העבודה מצויין
חס וחלילה, עזוב את זה שהיא חורגת ב-5K לקבל רכב ערום מאבזור עם 1.6 102 כ"ס ובסיס גלגלים של 251 ס"מ זה טעות מרה.
פורסם

אחרי שיחות והתיעצויות רבות, הוא מתלבט בין 307, מגאן2 או סניק, RUNX, ולאחרונה

עלתה האפשרות של פולו. נכון שיש לה תא מטען קטן יחסית, אבל גם ההוצאות על טסט/ביטוח/דלק

יהיו נמוכות יותר, לכן היא גם נשקלת.

עכשיו נשאר לו לקחת את אשתו לסבב סוכנויות, ולראות מה ימצא חן בעיניה ומה לא, ואז נחליט...

פורסם
אחרי שיחות והתיעצויות רבות, הוא מתלבט בין 307, מגאן2 או סניק, RUNX, ולאחרונה

עלתה האפשרות של פולו. נכון שיש לה תא מטען קטן יחסית, אבל גם ההוצאות על טסט/ביטוח/דלק

יהיו נמוכות יותר, לכן היא גם נשקלת.

עכשיו נשאר לו לקחת את אשתו לסבב סוכנויות, ולראות מה ימצא חן בעיניה ומה לא, ואז נחליט...

תפסול את הפולו, יש פאביה ואיביזה ב-20 K פחות.

• תוכן חדש...