Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מצאתי אאוטלנדר בן 3 שאני מעוניין לקנות. המוכר נראה אמין. שלח לי היסטוריית טיפולים + עבר ביטוחי שלו, והכל נראה נקי.

עד כמה בדיקה לרכב בן 3 שנסע 50 אלף ק"מ היא קריטית?

מעוניין לחסוך זמן וכסף.

תודה!

פורסם

אתה הולך לקנות רכב ב 100k ורוצה לחסוך 600 שח ?

רק בשביל ההרגשה שבדקת את הרכב שווה לך.

תמיד ימצאו ריגקטים שתוכל להוריד את מחיר הבדיקה.

פורסם

בס"ד

אני, על רכב ששווה 10 לקחתי לבדיקה, אתה, על רכב ששוה כמה עשרות אלפי שקלים, מחפש לחסוך 600 ש"ח, נו באמת...

אתה לא יודע כמה נוכלים מסתובבים בחוץ ומחפשים פתאים.

אני תמיד אומר (וכותב..) כשזה מגיע לכסף, אנשים לא רואים בעיניים.

אל תחשוב פעמיים, תקח את הרכב לבדיקה.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

עד כמה בדיקה לרכב בן 3 שנסע 50 אלף ק"מ היא קריטית?

מעוניין לחסוך זמן וכסף.

יש סיכוי שתחסוך זמן וכסף עכשיו, ותבזבז זמן וכסף אח"כ.

מי פה בפורום ידע להגיד לך מה המצב האמיתי של הרכב? אף אחד.

בקיצור, 500-600 ש"ח בשביל ראש שקט - קח את הרכב לבדיקה.

פורסם

זאת הרגשה שלך.

מועלם לא לקחתי רכב לבדיקה, לא שקניתי ב 20 ולא שקניתי ב 140.

אני קונה עם תחושה, התחושה שלי עם בעל הרכב חשובה יותר מהרכב עצמו.

בנתיים עד היום זה עבד וקניתי לא מעט רכבים.

בפעם היחידה שלקחתי לבדיקה זה היה אוטו לחברה (היום אישתי) וגם את זה עשיתי בשביל השקט של ההורים שלה.

פורסם

גם כשקניתי רגב בן חמישה חודשים עם 5000 קמ, לקחתי לבדיקת שילדה.

לא הייתי קונה בחיים רכב בן 3 מאדם שאינני מכיר, מבלי לעשות בדיקה במכון/מוסך.

במיוחד אם אין לך מושג איך לבצע בדיקה ראשונית בעצמך.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

המינימום זה לגשת למוסך מורשה ולהעלות את הרכב על ליפט. אבל לדעתי בדיקה זה ביטוח בשבילך

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

כ"כ נכון.

אבל בשביל זה צריך ניסיון וצריך לדעת מה לבדוק בעצמך.

עבור אנשים אחרים אני ממליץ לקחת לבדיקה.

:)

זאת הרגשה שלך.

מועלם לא לקחתי רכב לבדיקה, לא שקניתי ב 20 ולא שקניתי ב 140.

אני קונה עם תחושה, התחושה שלי עם בעל הרכב חשובה יותר מהרכב עצמו.

בנתיים עד היום זה עבד וקניתי לא מעט רכבים.

בפעם היחידה שלקחתי לבדיקה זה היה אוטו לחברה (היום אישתי) וגם את זה עשיתי בשביל השקט של ההורים שלה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

לטעמי אדם שלא מבין במכונאות, לא מבין באיםה ועל מה להסתכל,

שיקח לבדיקה, ממש לא חבל על הכסף מספיק שמשולש אחד לא תקין הוא כבר החזיר את עלות הבדיקה 3 פעמים.

פורסם (נערך)

לפי דעתי האישית, אם קיימת הסטוריית טיפולים (אם יש הסטוריה מתועדת הכל טיפ טופ, מבחינתי נגמר הסיפור מבחינת תחזוקה שוטפת, מסמן וי ועובר הלאה),מעלה את הרכב על הליפט ומבקש חוות דעת מהמוסך (לגבי תאונות/מכות וכו), ואגב אתה יכול לעשות את זה גם בכל מוסך/ו/או משהו שיודע ומבין בתחום, לטעמי האישי בדיקה של כסתחים בשבלי לא שווה כקליפת השום, זה עסק שמגלגל מליונים ואין בטופס הבדיקה מלבד סעיפים כלליים ואי מתן אינפורמציה אמיתית כמעט על כלום, זו דעתי האישית, בא לך לזרוק 600 שקל לפח, יו וולקאם, בא לך לקבל חוות דעת אמיתית לך למורשה.

לפי דעתי כשקונים רכב הכי חשוב זה הבעלים שלו, משם זה מתחיל, ההמשך זה כבר תלוי בך, בהצלחה.

נ.ב. בחיים שלי לא לקחתי רכב לבדיקה, לא שלי, ולא כשקניתי לאחרים משפחה וכו, וגם בחיים לא אקח (בטח ובטח לא אקנה או אחשוב בכלל על רכב מ ליסינג מגרשים וכו) סורי לא מאמין בזה.

עריכה אחרונה על ידי subaru_loyale

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

נ.ב. בחיים שלי לא לקחתי רכב לבדיקה, לא שלי, ולא כשקניתי לאחרים משפחה וכו, וגם בחיים לא אקח (בטח ובטח לא אקנה או אחשוב בכלל על רכב מ ליסינג מגרשים וכו) סורי לא מאמין בזה.

כלומר אתה ממליץ לקנות רכבים רק מאנשים פרטיים? ומה אם הרכב נמכר בטרייד אין של חברת ליסינג אך בפועל לא היה בליסינג?

פורסם

בנובמבר אשתקד קניתי רכב יד ראשונה פרטית מאוטוסנטר שנת 2015 עם טסט לשנה ו 37000 ק"מ. ניראה חיצונית שמור לאללה וגם טופל במרכזי.

בבדיקה מטעמי אמרו שצריך לבצע טיפול, להחליף צמיגים ברקסים וכיוון פרונט. ואכן כשביררתי זאת מול מוסך מורשה הונדה אמרו שהרכב צריך לעבור טיפול שעלותו כ 750 ש"ח. תוסיפו לזה זוג צמיגים, ברקסים (אמרו בפירוש שהברקסים חלשים) וכיוון פרונט, והגענו ל 2000 ש"ח.

זה שימש לי כקלף מיקוח וחסכתי ככה עוד לפחות 1000 שקלים, אם לא יותר. הם הורידו 3000 שקלים מהמחיר שהם ביקשו לפני הבדיקה ואני תיקנתי את מה שהיה צריך לתקן בעצמי.

אז היה שווה לשלם 500 שקלים כי עם הנתונים של הרכב של היד והק"מ בהתחלה לא רצו להוריד לי שקל מהמחיר.

• תוכן חדש...