Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ה"תרגיל" הזה הוא דו צדדי.

גם המוכר יודע שזאת חלק מהמטרה של הבדיקה.

שאני קונה ובאיזה שהוא שלב מחליט לחתוך ולקחת ככה כמו שהוא ללא בדיקה וללא כאבי ראש גם מצד המוכר הרבה יותר קל ונכון גם למוכר לרדת במחיר ולסגור באותו רגע במחיר נמוך יותר.

בנוסף לזה גם שני הצדדים גומרים עוד יום עבודה

עריכה אחרונה על ידי פלג_
פורסם
כלומר אתה ממליץ לקנות רכבים רק מאנשים פרטיים? ומה אם הרכב נמכר בטרייד אין של חברת ליסינג אך בפועל לא היה בליסינג?

אם פיזית לא היה בליסינג אז עדיף, ארכוש כך במחיר נמוך יותר, תתעד הסטוריה מה היה כדיי שיהיה לך בעתיד כשתרצה למכור וסמן וי עבור הלאה.

אם עבר ליסינג, עבורי האישית בלבד: המעטפת יפה, הבפנים רקוב ושחוט, מי שמוכן לשלם 5 פחות ממחירון בשביל כלה כזאת, בבקשה, מסתבר שהרוב כן מוכן, עובדה,העסק חי ובועט,.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

לגביי ההפחתה העלובה מליסינג אני מסכים איתך בהחלט. אנשים קונים רכב שחוט ב 5000 שקל מתחת למחירון (אתמול היה פה אחד שבכלל רצו ממנו מחירון, וממני בנובמבר חברות ליסינג ביקשו אפילו מעל המחירון, חיים בסרט על רכבים בינוניים עם ק"מ סביר, לא נמוך, סביר!).

ככה זה שעם ישראל הוא עדר שקונה בלי הכרה ובלי לבדוק והמוכרים (רובם, לא כולם) עובדים כמו באסטה בשוק הכרמל ולא מבינים בעצמם במכוניות.

פורסם

לפני כמה שנים קנינו אלטו משומשת והסתפקנו בלקחת למוסכניק שאני סומך עליו.

בגלל שמכיר אותו וידע שנטפל אצלו אז לא לקח על הבדיקה.

באאוטלנדר בן 3 לא הייתי מוותר על בדיקה. לפחות שלדה

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

אז הייתי היום בבדיקה, קומפיוטסט, 650 שח. סהכ הבדיקה די תקינה.

זכור לי שעושים בדיקת קומפרסיה של המנוע, אבל בדוח לא הופיע שום אזכור. שאלתי את הבוחן, אמר שבדק, והקשיב גם בנסיעה ואין בעיה.

נראה לי תמוה. לא ראיתי שחיברו את הרכב למחשב כלשהו. גם בדיקת זיהום אוויר לא בצעו.

האם תקין?

• תוכן חדש...