Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל רציתי להגיד שאין לי גישה לאוף טופיק(שלחתי בקשה היום),אז אין לי הרשאה לפתוח שרשור שם,לכן חשבתי שזה המקום המתאים ביותר.

הלכתי למכון שטיפת מכוניות שאני הולך אליו תמיד,ביקשתי שטיפה מבפנים ומבחוץ(ידנית).

זה נאמר בפירוש לבן אדם שעשה את זה.

את הבפנים סיימו יופי.

לאחר מכן יש שורה כזאת שהיא לפני המכונת שטיפה אוטומטית(לא עמדתי להיכנס אליה,פשוט אין מקום אחר לעמוד חוץ משם)הוא אמר לי להיכנס עוד טיפה והתחיל לשים סבון עם הצינור ולעשות שטיפה עם הצינור מים(אך בלי הכפפה או המיקרופייבר,פשוט להתיז מים וסבון).

הגיעו שני רכבים מאחורי,ואז הוא צועק לי לסוע לבפנים,חשבתי שהוא אומר את זה בגלל שיש עוד מכוניות שחיכו מאחורה(כמו שציינתי,אמרתי לו ידני בלבד).

לאחר מכן הוא פשוט אומר לי לעצור ומפעיל את המכונה ואין לי מה לעשות כי רכב חוסם אותי מאחורה כשניסיתי לצאת.

מה אתם הייתם עושים במקרה כזה?מה שבטוח לשם אני לא חוזר יותר בחיים.

פורסם

אין יותר מדי מה לעשות חוץ מלא לחזור לשם. קרה לי שבמוסך שטפו את הרכב למרות שביקשתי מפורשות שלא ישטפו. ממשיכים הלאה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

באופן כללי אני לא נותן לאחרים לשטוף את הרכב שלי. אף אחד לא יעשה את העבודה כמו שצריך מלבדך.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

קודם כל נרגעים. רק שטפו לך את האוטו.

אני במקרה כזה לא הייתי משלם על השטיפה כי לא זה מה שביקשתי, לא חוזר לשם ושוכח מכל הסיפור.

באיזה אוטו מדובר ואיזה שנה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

במקומך לא הייתי עושה שום דבר מיוחד, פשוט לא חוזר לשם יותר.

מנסיוני, מכוני שטיפה עם מכונה תמיד יהיו ברמה בינונית כך שגם אם תבקש שם שטיפה ידנית זה יהיה עם סבון זול וקירצוף הרכב עם מטאטא רך / כפפה ש50% ממנה זה חול ואבק שירד מרכבים קודמים ואין באמת הבדל גדול בין זה למכונה. מכוני שטיפה איכותיים בד"כ לא יחזיקו מכונה ויציעו רק שטיפה ידנית.

כמו שכבר נאמר, הכי טוב לשטוף בעצמך אם יש לך את האופציה. אם יש לך צינור בחניה, כל החומרים והאביזרים שצריך לא עולים יותר מ300 ש"ח וזה מספיק להמון זמן.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בזמנו קניתי חומרי ניקוי/כפפות/מגבות ב-400₪, והייתי בטוח שהשתגעתי.

אחרי כמה שנים ובדיקה של המפלס בנוזלים השונים, הגעתי למסקנה שהפעם הבאה שאצטייד בחומרי ניקוי היא בערך בעוד 15 שנה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אין יותר מדי מה לעשות חוץ מלא לחזור לשם. קרה לי שבמוסך שטפו את הרכב למרות שביקשתי מפורשות שלא ישטפו. ממשיכים הלאה.

כן אני לא אחזור לשם יותר.

באופן כללי אני לא נותן לאחרים לשטוף את הרכב שלי. אף אחד לא יעשה את העבודה כמו שצריך מלבדך.

מסכים מאוד.

רק חבל שרק עכשיו הבנתי את זה.

קודם כל נרגעים. רק שטפו לך את האוטו.

אני במקרה כזה לא הייתי משלם על השטיפה כי לא זה מה שביקשתי, לא חוזר לשם ושוכח מכל הסיפור.

באיזה אוטו מדובר ואיזה שנה?

הונדה HRV 2017

במקומך לא הייתי עושה שום דבר מיוחד, פשוט לא חוזר לשם יותר.

מנסיוני, מכוני שטיפה עם מכונה תמיד יהיו ברמה בינונית כך שגם אם תבקש שם שטיפה ידנית זה יהיה עם סבון זול וקירצוף הרכב עם מטאטא רך / כפפה ש50% ממנה זה חול ואבק שירד מרכבים קודמים ואין באמת הבדל גדול בין זה למכונה. מכוני שטיפה איכותיים בד"כ לא יחזיקו מכונה ויציעו רק שטיפה ידנית.

כמו שכבר נאמר, הכי טוב לשטוף בעצמך אם יש לך את האופציה. אם יש לך צינור בחניה, כל החומרים והאביזרים שצריך לא עולים יותר מ300 ש"ח וזה מספיק להמון זמן.

כן הבנתי שהמטרה שלהם היא רק להכניס כמה שיותר לקוחות וזהו.

בזמנו קניתי חומרי ניקוי/כפפות/מגבות ב-400₪, והייתי בטוח שהשתגעתי.

אחרי כמה שנים ובדיקה של המפלס בנוזלים השונים, הגעתי למסקנה שהפעם הבאה שאצטייד בחומרי ניקוי היא בערך בעוד 15 שנה.

מקווה שתהיה לי את ההזדמנות לשטוף ידנית בעתיד.

ממשיך עם החיים שלי כרגיל?

המשכתי ושכחתי.

• תוכן חדש...