Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפליקציית Apple Music מנגנת עם קיטועים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברים,

לאחר שהשתמשתי תקופה ארוכה ב itube, נחשפתי אל אפליקציית Apple Music שבהתחלה עשתה את עבודה נאמנה

עד שבימים האחרונים התחילה תופעה מוזרת - באופן רנדומלי וללא התראה מוקדמת - השירים נפסקים לגמרי או נקטעים ונמשכים לנגן.

יש לציין שאני גולש בפרטנר ואני לא חווה בעיות קליטה או חריגה מהחבילה עצמה כלל, מדובר אגב במכשיר הוא גלקסי S8, תופעה מוזרת לגמרי.

אודה לעצתכם המועילה. :-)

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם (נערך)

אני בפרטנר. ניסיתי עכשיו על WIFI וזה לא נקטע, אבל זה לא אינדיקציה כי זה משהו שקורה לסירוגין (אם כי החמיר בימים האחרונים).

אמשיך לעקוב ולעדכן.

בינתיים רעיונות נוספים?

****עריכה****

לאחר משהו כמו 2 שירים שניגנו חלק על WIFI - השלישי נקטע :-(

עריכה אחרונה על ידי BenMalka

Mazda 6 GG Luxury 2.0 07 - Exciting Zoom Zoom

פורסם

אם זו לא בעיית גישה לשרתים מישראל (לא משהו שאתה יכול לפתור או לדרוש מספקית הסלולר/אינטרנט בדירה שתפתור), זו כנראה העבליקציה עצמה. מנסיון אישי אפל מיוזיק תמיד היתה מחורבנת על אנדרואיד, ניסיתי אחת למס' חודשים מחדש ועדיין הייתי נתקל בקריסות של העבליקציה וסרטים עם הבלוטות'. ספוטיפיי מצד שני, תענוג - בעיקר מבחינת ממשק וטרם קרה שנתקלתי בבעיות באפרינג, גם כשניסיתי את הוט מובייל.

פורסם

אפליקציה זוועה על אנדרואיד. לא חסרים שירותים שעובדים טוב יותר כמו spotify ו-deezer.

באופן אישי אהבתי יותר את ההיצע של spotify אך הפלייליסטים של deezer יותר מתאימים לי.

בסופו של דבר העובדה שלdeezer יש חבילת משפחה ולspotify לא (לפחות בישראל) הטתה את הכף לכיוון deezer

פורסם

גם אצלי זה קורה לפעמים.

הפתרון שלי הוא להוריד את השירים למכשיר עצמו.

לא ניסיתי את האלטרנטיבות, בגלל חבילת המשפחה ונוחות השימוש באייפון (וכנראה גם ההיצע הגדול ביותר של שירים בעברית).

פורסם

קרה גם אצלי - בספוטיפיי.

אנדרואיד S8.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...