Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי אתר משרד התחבורה הגיעו שני דגמים : פרימיום עם מנוע 1.6 ט' ו 180 כ"ס, ו GT עם 1.6 ט' 225 כ"ס.

כל הכבוד ללובנסקי שלא מתייאשים לאחר שהדגם הקודם לא נחל הצלחה עד שהגיע למבצעי 0 קילומטר מעולים.

בנוסף מאזדה תתחיל לשווק את ה CX5 עם מערכות בטיחות גם בכל הדגמים (מידע רשמי מאחת הסוכנויות) אך בחיפוש שאתר משרד התחבורה ראיתי שיש שלוש רמות גימור חדשות : אקזקיטיב פלוס וקומפורט עם מנוע 2.0, וסגנצ'ר הכי מפוארת עם מנוע 2.5 - ועדיין ללא טורבו. מעניין אם יהיה דגם כניסה חדש מופשט וזול יותר.

Screenshot_20190330-110903_Chrome.jpg

Screenshot_20190330-111828_Chrome.jpg

Mazda CX5

Škoda FABIA

• תגובות 190
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי ה-CX5 בהחלט הגיע הזמן. הרכב עבר עדכון קליל עם דיפונים חדשים והוספה של רמת גימור סיגניצ'ר אז כנראה שעל הדרך עם השקת הדגם המעודכן מעדכנים גם את המפרט ורמות הגימור.

הפיג'ו נראית סופר מרשימה אבל אני צופה תמחור לא אטרקטיבי בעליל בקטגוריה דועכת שיהפכו אותה לנדירה מאוד אלא אם יקרה איזה נס.

פורסם

ה508 רכב מעולה,ראיתי ונסעתי בזנווה,לדעתי לובנסקי יחסלו את ההצלחה שלו {לא כולם רוצם גיפונים} עם תמחור גבוה מדי.

פורסם

הייתי בסוכנות לפני שבוע - המלאי אזל, נותרו רכבים בודדים מהדגם הפשוט עם צפצפה.. ולא ניתן לפתוח הזמנה על חדש לפני 1/4. לדברי הנציג המחירים צפויים לטפס בכמה אלפי ש"ח. לזכותו ייאמר שהיה ישר ושקוף ולא הסתיר את עניין עידכון האיבזור.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

היה מלאי של לקצ'ורי שיצא ל-0 ק"מ לאחרונה, אם זה מעניין אותך.

אני הייתי ממתין לדגם המעודכן, ב-6 החדשה רמת האבזור הבסיסית לא מחסירה שום דבר מהותי ואני מניח שכך יהיה גם ב-CX5.

פורסם

ב-CX5 יש לציין שהוא עבר עדכון עוד משנה שעברה שהשאיר את המובילאיי רק בגרסה הבסיסית.

כדאי לבדוק, יש דגמים של מאזדה שעדין מקבלים בהם צפצפה למרות שיש מערכות בטיחות, אבל חסר התראת מרחק (3, 2, CX3, MX5).

לובינסקי גם אף פעם לא התייאשו לשווק את גרסת הסטיישן של ה-508 וגם ה-407/406 שקדמו לה - מעניין אם גם הפעם יקרה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

היא נראית ממש WOW!!!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לדעתי טעות לא לנסות לדחוף את הדיזל, זה יעזור לרכב לכ לבצע באנג'י במחירון, אבל הם מכירים את השוק שלהם יותר טוב ממני.

פורסם

וואו כמה שהיא יפה. רואים גם כמה שה 208 החדשה באמת לקחה הכל מהעיצוב הזה לרמה שהיא מרגישה כמו גרסת סופר מיני ל 508.

מקווה בשביל לובינסקי שהדגם יתומחר בצורה טובה, יהיה מבאס לראות אותו נכשל בגלל תמחור.

• תוכן חדש...