Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים.

קבלתי היום קנס מעיריה. הדוח הוצמד לחלון רכבי, אך בדוח עצמו מצויין מספר רכב שגוי.

גם בתיאור הרכב כתוב אאודי במקום פולקסוואגן. הטעות במספר הרכב היא באחת הספרות. אציין שעל הדוח מצויין שהרכב צולם. מה אתם ממליצים לי לעשות? לשלם? לחכות ולראות אם תגיע לי הודעה שניה?

עריכה אחרונה על ידי beetledude
פורסם

יכול להיות שמישהו הדביק דו"ח לרכב שלך בתקווה שלא תבדוק ותשלם.

בכל אופן, תכף ישה יגיד שמהדו"ח הזה אפשר לעשות כתר ולחכות לדו"ח המקורי שיגיע או לא יגיע בדואר. אחר כך אפשר יהיה להתקדם.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם מתעלמים ומחכים שיגיע בדואר- זה יגיע לביש גדא האומלל שגר 140 ק"מ ממך, לא היה אף פעם בעיר שבה בוצעה עבירת החנייה, ומספרו שונה בספרה אחת משלך.

אם יש בך הגינות- שלם את הדוח

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

טעות במספר לוחית הרישוי היא העילה הכי מוצלחת לביטול דו"ח , אבל וזה אבל גדול ברגע שיש תמונות הסיפור שונה .

מכיוון שיש שתי טעויות אני אישית הייתי מחכה שיגיע לדואר.

היות והפרטים לא שלך כנראה שלא יגיע לעולם.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

דו"ח על החלון טוב ליצירת טיארה או כתר לפורים.

אמור להגיע דו"ח בדואר רשום, בתקווה שהכתובת שלך במשרד הפנים מעודכנת, שעל תיבת הדואר שלך רשום השם בצורה נכונה, וכי אתה נוהג להוציא דואר רשום .

כיוון שהמספר לא תקין , יש מצב כי ישלחו זאת לבעל רכב אחר

אם ההוא עירני הוא יבקש לראות תמונה ואז יתברר לו כי הצילום הוא של רכב אחר משלו יעיר על כך למשטרה ואז ואז יישלח אליך דו"ח תקין.

עד אז תפתח תוכנית חיסכון לאגור את הכסף לתשלום הדו"ח

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עירית באר שבע שלחה לזוגתי דוח חניה על מדרכה על עבירה שבוצעה כמה חודשים קודם.

הודעתי להם שאני מוכן לשלם ובתנאי שייקחו את ה i10 שלה ויעבירו את הבעלות על המרצדס המפואר שהיה בתמנה המצורפת אליה...לא הסכימו. לא שילמה. לא היה המשך.

פורסם

^^^

חXרה של עיריה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

למה ככה על באר שבע...

אלי הגיע דוח בדואר מעיריית באר שבע על מספר הרכב שלי, כל הפרטים של הרכב שלי .. רק שלא הייתי בבאר שבע אותו יום בכלל.

טלפון אחד למספר שעל הדוח, המוקדנית שענתה העלתה את התמונה אצלה ..

אמרה נכון יש טעות במספר וזה יטופל.. כמה שבועות מאוחר יותר הגיע מכתב שמאשר את ביטול הדוח.

לעומת המועצה שאני גר באיזור שלה..התחילה לחלק דוחות בשנה האחרונה (התחלף ראש מועצה בבחירות האחרונות).

הדוחות מחולקים ... ואין עם מי לדבר בטלפונים שעל הדוח...פשוט אף אחד לא עונה..

פורסם
אם מתעלמים ומחכים שיגיע בדואר- זה יגיע לביש גדא האומלל שגר 140 ק"מ ממך, לא היה אף פעם בעיר שבה בוצעה עבירת החנייה, ומספרו שונה בספרה אחת משלך.

אם יש בך הגינות- שלם את הדוח

אתה מניח שהדו"ח באמת שלו. ייתכן וזה באמת דו"ח של רכב אחר שהדביקו לו על השמשה.

"ביש המזל" שיקבל את הדו"ח יראה שלא מדובר ברכב שלו, בעיר שהוא מבקר בה ועוד שלל סיבות ואז אם באמת הדו"ח של פות"ש הפרטים יתבררו.

טוב עשה ישה והזכיר שבקרוב פורים, הדו"ח שהוצמד לשמשה יכול להיות מאוד שימושי. הייתי נצמד להמלצתו.

אם באמת יש טעות סביר מאוד שהדבר יתברר והוא ייאלץ לשלם בכל מקרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...