Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתור רכב פוגע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

היום נהג משאית רשלן פגע ברכב של אחותי שחנה בצפת, ליד הפקולטה לרפואה.

מצלמת אבטחה סמוכה קלטה את הפגיעה, אך איכות התמונה לא מאפשרת לראות את מספר הרישוי או לוגו חברה.

אם למישהו יש עיניים חדות במיוחד או דרך יצירתית לחלץ כל פרט שיעזור - אודה לכם מאוד![video=youtube_share;S_vsDWnUTFI]

פורסם (נערך)

מרתיח לראות דבר כזה! מניח שמדובר בפגיעה משמעותית בצד הרכב.

הייתי מנסה את מזלי בהעלאת הוידאו לאיזה דף פייסבוק של תושבי צפת.

לא מבין גדול במשאיות אבל אם הייתי רואה קבינה של משאית בצבעים האלה (ירוק וצהוב), הייתי זוכר אותה. אולי אפילו מדובר בצביעה לפי הזמנה של חברה כלשהי שיש לה כמה משאיות עם הצביעה הזו.

ראיתי משאיות כאלה, עם מנוף מאחורה, משמשות להובלה של חומרי בנייה. אולי שווה לעשות סיבוב בעיר ולראות איזה צבעים יש על המשאיות של חברות חומרי הבנייה השונות, אולי יתמזל מזלכם ומדובר בחברה שיושבת בצפת.

עריכה:

אני רואה שכבר זיהו את החברה שממנה באה המשאית. אז לא משנה..

למזלכם, חברת שלב הובלות מתהדרת באתר שלה ש-״צי הרכב מצויד במערכות מתקדמות GPS לשליטה ובקרה מלאה עד רמת הרכב הבודד.״ אז מציאת המשאית הפוגעת עשויה להיות קלה יותר

עריכה אחרונה על ידי qwertyasd
פורסם

מעדכן:

אחותי דיברה אתם היום (עם "שלב הובלות").

הם לקחו אחריות מיד, בדקו באמצעות רישומי GPS איזו משאית בדיוק זו הייתה, התנצלו עמוקות, הבטיחו לטפל בכל הנושא הביטוחי / כלכלי, וגם ציינו שהנהג הרלוונטי ינזף קשות עד כדי פיטורין.

מפתיע, ושאפו.

פורסם
מעדכן:

אחותי דיברה אתם היום (עם "שלב הובלות").

הם לקחו אחריות מיד, בדקו באמצעות רישומי GPS איזו משאית בדיוק זו הייתה, התנצלו עמוקות, הבטיחו לטפל בכל הנושא הביטוחי / כלכלי, וגם ציינו שהנהג הרלוונטי ינזף קשות עד כדי פיטורין.

מפתיע, ושאפו.

מקווה שהשיחה הוקלטה. תעדכן אם באמת משלמים בסוף...

• תוכן חדש...