Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברי הפורום, אני סטודנט לומד בקריית שמונה , מחפש רכב לסטודנט ומתלבט בין רכב חסכוני ידני לבין רכב שיהיה נוח וקצת גדול יותר נגיד עד מנוע 1600 אוטומט חשבתי על פורד פוקוס או יונדאי אקסנט עד שנתון 2008-2009 ומהקטנים אם אקח ידני חשבתי על ספארק או i10

התקציב שלי הוא עד גג 14-15 אלף שקל .

צריך את עזרתכם בין עלות ותועלת של רכב קטן לעומת גדול לסטודנט .

בא בראש פתוח לגבי הצעות חוץ מצרפתיות .

תודה מראש לעוזרים !

פורסם

רכב קטן יותר לא אומר שהוא פחות נוח. האקסנט לא מכונית נוחה.

וחבל שאתה פוסל צרפתיות, קליאו 3 ידנית הייתה אופציה מאוד טובה בתקציב שלך, חסכונית, נוחה (נסעתי איתה מבאר שבע לאילת ובחזרה באותו יום ולא הרגשתי עייפות), די מרווחת ואמינה, בניגוד לראש "הפתוח" שאתה מגיע איתו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה הנסועה השנתית שלך?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני היית מחפש פיאט פנדה עדיפות לדגם החדש שהגיע ב 2013, תקבל רכב חיסכוני ודי חדש, פשוט מכנית עם מכלולים אמינים.

לספארק יתרון במנוע החזק בקטגוריה, לי אישית היה די נוח. היו פה תלונות לגבי דוושת מצמד שנשברת לכן מציע להריץ חיפוש.

פיגו 107 גם פשוטה מכאנית ומאוד חיסכונית, בפנים די פשוטה עם דיפון לא מלא לדלתות ותא מטען קטן ביחס לפנדה, היא רועשת יותר ועקב מנוע 3 צילנדרים רועדת בסרק.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני היית מחפש פיאט פנדה עדיפות לדגם החדש שהגיע ב 2013, תקבל רכב חיסכוני ודי חדש, פשוט מכנית עם מכלולים אמינים.

לספארק יתרון במנוע החזק בקטגוריה, לי אישית היה די נוח. היו פה תלונות לגבי דוושת מצמד שנשברת לכן מציע להריץ חיפוש.

פיגו 107 גם פשוטה מכאנית ומאוד חיסכונית, בפנים די פשוטה עם דיפון לא מלא לדלתות ותא מטען קטן ביחס לפנדה, היא רועשת יותר ועקב מנוע 3 צילנדרים רועדת בסרק.

מה דעתך לגבי שאר הרכבים אקסנט או פוקוס שנים 2008-9?

ומה לגבי פונטו או i10?

פורסם

פונטו איוו היא האחות הגדולה של הפנדה, מרווחת יותר ובעלת תא מטען גדול יותר, לדעתי גם מושבים נוחים יותר.

את הפוקוס אני לא מכיר.

יונדאי i10 גם אופציה טובה עבר הרבה זמן מאז שנסעתי על דור הקודם אבל ממה שאני רואה בפורום האמינות טובה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...