Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה חושפת את ה3 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2752 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא המכוניות של שברולט טובות מאוד, תקרא על הקאדליק ct6, הקרוז החדשה טובה מאוד, האימפלה טובה(לפלח שוק שלה)

לדעתי הקורולה הסיוויק והגולף לא ייעלמו, לגבי השאר, הם בבעיה

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

• תגובות 98
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

קצת איבדה מהפרופורציות המעולות של הנוכחית. נראית מוזרה מבחינתי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם ההנעה הייתה על ידי 2 סוסים רתומים מקדימה הייתי שוקל אותה אבל יש לה מנוע בעירה פנימית והאמינות שלו עדיין לא בשמיים.

ועכשיו ברצינות, אנשים פה מתייחסים לטורבו כאילו זה טכנולוגיה סופר חדישה ולא בשלה. בואו.. טורבו אכן רכיב שיכול להתקלקל (כמו כל רכיב אחר) אבל זה לא הופך את הרכב אוטומטית ל"לא אמין". מהתגובות כאן משתמע שכל אחד נוסע על הרכב לפחות מיליון ק"מ לפני שהוא מחליף אותו .

פורסם
דווקא המכוניות של שברולט טובות מאוד, תקרא על הקאדליק ct6, הקרוז החדשה טובה מאוד, האימפלה טובה(לפלח שוק שלה)

לדעתי הקורולה הסיוויק והגולף לא ייעלמו, לגבי השאר, הם בבעיה

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

מסכים לגמרי שהם מכוניות טובות, אבל תראה מה קורה בארה''ב, מכוניות יפניות ובעיקר קורולה והונדה סיוויק שולטות ונמצאות במקום הראשון בטבלה כבר המון שנים, GM כנראה הבינו שלא הולך להם, בעיקר כמו שהם רגילים למכור טנדרים כבדים בכמויות גדולות משמעותית.

פורסם
מתי נתחיל לראות את הירידה במחיר של המאזדה 3 הנוכחית?

רק כאשר החדשה תנחת בארץ?

ירידה במחירון הרשמי לא תראה, אבל בשוק ה-0 ק"מ המחירים הולכים ויורדים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב, אז לאחר קריאה כאן וצפיה בסקירה המצורפת, זו דעתי:

אני לא לקוח פוטנציאלי של רכב כזה, אבל סיקרן אותי מה המעצבים יעשו לדגם הבא של המאזדה הפופולרית.

ציפיתי לקצת יותר מבחינת העיצוב, דגמי הקונספט נראו נוצצים ומעוגלים יותר, אבל זה כמעט תמיד די רחוק מהעיצוב בפועל.

הפנסים האחוריים של גרסת ההאצ'בק מוזרים בעיניי עם הטיפה הזו שזולגת למטה. הפעם, בניגות לטעם הקבוע שלי- אהבתי יותר את עיצוב אחורי הסדאן. עיגולי הלד הכתומים של הפנסים נראים טוב. הרשת השחורה שבגריל הקדמי מזכירה לי את יונדאי i30 החדשה.

מהמעט שהצלחתי לראות בתוך הרכב, ההגה שלה מזכיר לי בימרית מהדורות האחרונים, בורר ההילוכים נראה בדיוק כמו בדור היוצא של ה-3.

ממה שהצלחתי להבין מהווידאו המצורף, מוסבר בו שהם כביכול הלכו אחורה בתחום המתלה האחורי ועשו אותו משותף במקום שניים נפרדים. מעניין עד כמה מרגישים את זה בנוחות כשיושבים מאחורה.

סך הכל הם המשיכו ועדכנו כאן את הנוסחה שעובדת בשבילם. מאמין שחצי שנה אחרי תחילת המכירות שלה בישראל נראה כמויות גדולות שלה על הכבישים ונתרגל.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
אם ההנעה הייתה על ידי 2 סוסים רתומים מקדימה הייתי שוקל אותה אבל יש לה מנוע בעירה פנימית והאמינות שלו עדיין לא בשמיים.

ועכשיו ברצינות, אנשים פה מתייחסים לטורבו כאילו זה טכנולוגיה סופר חדישה ולא בשלה. בואו.. טורבו אכן רכיב שיכול להתקלקל (כמו כל רכיב אחר) אבל זה לא הופך את הרכב אוטומטית ל"לא אמין". מהתגובות כאן משתמע שכל אחד נוסע על הרכב לפחות מיליון ק"מ לפני שהוא מחליף אותו .

טורבו גם מאוד תלוי באופי הנהיגה והתחזוקה.

אצלי משום מה לפי היסטורית טיפולים הוחלף טורבו ב133 אלף, אני עם 250 ובינתיים הכל נראה סביר.. יש רכבים גם עם 300 ו400 אלף וטורבו מקורי.

פורסם

סיקור מקיף יותר -

הוא אומר שם את הספק המנוע החדש (181 כ״ס)

הוא אומר שנהג בנהיגת המבחן והרכב חזק יותר, נוח יותר ושקט יותר...

מתחיל לקחת חזרה את מה שאמרתי על הטורבו, הייתי עדיין שמח לטורבו אבל זאת לא סיבה לפסול את הרכב מבחינתי... העיצוב החיצוני והפנימי פשוט קפיצת מדרגה למכונית עממית.

מעניין מה יהיה המחיר עם המנוע החדש...

פורסם

הלוואי שיגיע לארץ המנוע עם ה 181 כ״ס ושיתומחר באופן סביר.

הייתי שמח ליותר חלון ופחות פח בחלק האחורי אבל חוץ מזה נראית מעולה פשוט.

פורסם

מתחיל לקחת חזרה את מה שאמרתי על הטורבו,...

על סמך חוות דעת של מישהו אחד?

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...