Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח להמלצה לצמיג טוב לפוקוס 2008 1.6 ליטר (ועל הדרך לפנצ'ריה שלא תערבב אותי באיזורי ראש העין והסביבה)

מידה 195/65/R15 קוד מהירות V

הרכב לאישה, לנסיעות רגילות לעבודה, לא מעבר, דרישות רק 3, מספיק בטיחותי, אירופאי ולא יקר עד כמה שניתן,

כמעט נסעתי להתקין את הP1 של פיראלי (במחיר 260 לצמיג) אבל אז גיליתי שהם ייצור טורקי והבנתי שזה לא מומלץ.

רוצה להימנע מצמיגים בעלי שחיקה מהירה, קראתי שמישהו רשם שצמיגי דונלאפ הינם כאלו.

חושב ללכת על פאלקן אולי, מה דעתכם?

פורסם

גודייר אפיגריפ פרפורמנס. לא תוצרת טורקיה (תתקשר ותוודא).

הרכב הזה כל כך עייף וכבד, קשה לי להאמין שאפשר לשחוק איתו צמיגים... בכל מקרה הגודייר שציינתי מאוד עמידים.

פורסם

קניתי ב 1100 שקל אפיישנט גריפ פרפורמנס פולני לרכב כזה לפני פחות מחודש.

עכשיו זה מרגיש כאילו הצמיגים טובים מדי לאוטו כזה גרוע.

פורסם (נערך)

תודה חברים, פנצ'רייה שיש עליה שרשור של שבחים בפורום הציעה לי פיראלי P1 CINT.VERD תוצרת רוסיה, טרי יחסית, ב260 לצמיג כולל איזון.

צמיג טוב? אפשר לקחת? מחיר הוגן? תוצרת רוסיה זה בסדר?

עריכה אחרונה על ידי Victor777
פורסם (נערך)
גודייר אפיגריפ פרפורמנס. לא תוצרת טורקיה (תתקשר ותוודא).

הרכב הזה כל כך עייף וכבד, קשה לי להאמין שאפשר לשחוק איתו צמיגים... בכל מקרה הגודייר שציינתי מאוד עמידים.

נשמע טוב, כמה אבל אמור להיות מחיר הוגן של צמיג כזה?

מצאתי ב

₪ 270

עריכה אחרונה על ידי Victor777
פורסם

המחיר לפירלי נשמע סביר.

אני חושב שעד 340 לצמיג זה מחיר טוב לאפיגריפ. השאלה מה יש, ובכמה.

שים לב לקוד המהירות. באתר היבואן יש 2 אפשרויות, הקוד שאתה צריך מתומחר 370. הנמוך יותר עולה 330. זה הגיוני, אבל אם תחפש תוכל למצוא לדעתי בפחות.

כמובן, לא לקנות eagle sport.

פורסם

היה לי בדיוק הצמיגים האלה (גודייר אפיישינט גריפ פארפורמנס) על הרכב הזה והם היו מצויינים.

האוטו עגלה אבל יחסית נוח ומהנה לנהיגה ומרגיש טוב מאוד בסיבובים וכבישים מתעקלים. רק שלא נדע מצרות שצריך לעקוף עם הגיר המעפן הזה והמחסור המוחלט בכוח זמין.

אם זה הדגם לאחר מתיחת הפנים - פנסים מוארכים יותר ובקרת יציבות, אז אתה חייב קוד V.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

עדכון: הלכתי להיפר צמיג בפתח תקווה, כי קרוב יחסית והציעו שם מחיר טוב וגם הבנאדם שענה לי היה מאוד נחמד ולא ניסה לדחוף לי כלום, אמר שאם אני רוצה אז יגיע יום למחורת, וכך היה, רביעת פאלקן בני 5 חודשים טריים... שירות מהיר ומקצועי, עשו איזון כמו שצריך להבדיל מניסיון רע במקומות אחרים, ואפילו נתן לי במתנה ספרי פנצ'רים כשאמרתי שהרכב לאישה (לא יודע אם זה היה בהומור אבל אני צחקתי בלב.. נקווה שהאישה לא תצטרך).

ממליץ על המקום בחום.

• תוכן חדש...