Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום, שיקללתי במחירון לוי יצחק רכב שברצוני לקנות, אבל הוא לא נתן אופציה להזין יד, ק"מ ופרטים חשובים כדי לדעת מה מחירו הראוי באמת.

עם זאת הבנתי שהמחירון של יד 2 אינו אמין.

הולכת לבדוק את הרכב הבא:

סוזוקי סוויפט 2008

Glx 1490 ו101 כ"ס

יד שלישית

בעלות פרטית

כל הידיים פרטיות

130,000 ק"מ

אחרי החלפת ברקסים וגלגלים

טסט לשנה

אין חוברת טיפולים

יש התחייבות בבדיקה

דורש 26k ש"ח וגמיש מעט.

עכשיו ברור לי שהמחיר יקר ורציתי לדעת כמה דברים.

1. כמה אמור לעלות רכב עם הנתונים הללו?

המחיר הזה לא הגיוני כי מצאתי כאלה של יד 2 עם ק"מ יותר נמוך שעלו פחות מזה (פשוט מאוד רחוקים).

2. האם כדאי לקנות רכב עם הנתונים הללו בלי קשר?

3. אם כן, לכמה להוריד אותו במחיר וכמה לדרוש? איזה מחיר כן סביר להגיד שאני מוכנה לקנות ומעבר לזה כבר אצא פראיירית?

הכי חשוב לי לדעת, כמה צריך לעלות רכב עם נתונים כאלה וכמה אמור לעלות של יד 2 ?

**אציין שמדובר ברכב שישמש אותי לשנה-שנתיים בגג ככה שק"מ חשוב לי מאוד אבל היתה לי יכולת להתגמש עליו**

תודה לכולם

עריכה אחרונה על ידי YuVaLiK
פורסם

אני לא יודע מה הדרישות שלך לרכב, סוויפט הוא רכב אמין, די נוח, ודי מרווח, זריז, לא הייתי אומר כל כך חסכוני בדלק (בערך 1 ל 11, נתון שקיבלתי מחבר)

1. לפי דעתי מחיר לסגירת עסקה באזור 21K ש"ח (אם הרכב עובר בדיקה ואין משהו רציני).

2. אני אישית לא הייתי ממליץ ללכת על העסקה, את תהיי יד רביעית וגם אם תסעי עליו שנה שנתיים בטח תגיעי לאזור ה 150K ק"מ תצטרך למכור בזול.

3. אני כן חושב שהרכב ישרת אותך שנתיים ללא יותר מידי בעיות אב להייתי ממליץ לחכות ולהמשיך לחפש לפחות עוד שבוע לעסקה יותר טובה (עם ק"מ יולתר נמוך)

• תוכן חדש...