Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תסלחו לי, הכוונה שלי הייתה שאין לו תבונה + הבנה מה טוב ומה רע... בנאדם יודע שזה לא בסדר לרצוח כי הוא יודע שזה מסתכם בכלא וכו וכו וכו ,

כלב, לא יודע זאת, לא יודע שאפילו שאיימו עליו, לא שווה לרצוח\לנשוך כי ירדימו אותו , אין לו את התבונה הזו.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כלבים אלו [מניסיוני האישי] הם כלבים נפלאים ,חברותיים ובהחלט נאמנים.

אין לי מושג מה גורם להם למעשים כאלה אולי זה החינוך הדפוק שהם מקבלים אבל אני יודע שכלב שמקבל אהבה מחזיר פי 2 אהבה.

כלב אמסטף\פיטבול מסוכן אולי, ואני חוזר אולי לכלבים אחרים [אני מודה שהיא קצת קנאית..]

אבל שוב ,הכל תלוי בחינוך [כנ"ל בני אדם]

חבל שהיום כלבים אלו יוצאו מן החוק או ימצאו את עצמם בהסגרים\בסיסים צבאיים או בבור ביוב לאחר שהורדמו.

תודה על תשומת הלב

דודו

נ.ב

לוקה[זה השם שלה],אני חולה עלייך:lol:

אני מסכימה איתך שכלב הוא חיה נאמנה וחביבה, אך הכלבים האלו הם כלבים עם עוצמה וייצר שאולי חבוי בהם והם עלולים לתקוף.

אני לא חושבת שצריך להוציא אותם מחוץ לחוק להרדים ולהכחיד אותם אלא רק לתת תשומת לב גדולה יותר ופיקוח על בעלי חיים מסוג זה(תסכים איתי שלא כל אדם יכול לגדל כלבים מסוג זה ?)

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אכן התקשורת עושה עוול לגזעים האלו בדרך שבא היא מציגה אותם. אבל התקשורת עושה עוול לכל מי שהיא יכולה במידה וזה יפיק כתבה מעניינת . לא צריך להתרגש ממה שעיתונאים חסרי ידע בכלבים האלו כותבים.

אין ספק שהגזעים האלו הם בעלי פוטנציאל לגרימת נזק במידה שהם יתקפו. על זה אף אחד לא חולק.

אבל בואו נזכור שגם אם רועה גרמני לדוגמא יתקוף ילד התוצאות יהיו בדיוק אותו הדבר. אז למה לא נוציא את הרועה גרמני גם מהחוק ?? ואולי בעצם לפי קו המחשבה הזה צריך להוציא מהחוק גם את הבוקסק , בולדוג , כנעני , דוברמן , האסקי , פוינטרים , רטריבר וכו ..

עכשיו יהיו שיגידו שלפיטבולים וקרובי המשפחה שלהם יש היסטוריה של תקיפות גדולה יותר. אז נכון , יש להם , אבל זה נובע אך ורק מהאילוף ( או יותר נכון מחוסר האילוף ) שלהם. המזג של הפיטבול כלפי אנשים הוא נח יחסית לכלבים גדולים אחרים ( יש מחקרים בנושא ) ולכן ברור לכל בן אדם הגיוני שהפיתרון הוא פשוט בהגבלה על מגדלי הכלבים האלו.

לדעתי צריך שינתן רישיון לכל בן אדם בוגר ( מעל גיל 21 לדוגמא ) לגדל כלב מזן גדול . בדיוק כמו שנותנים רישיון לאקדח. הרישיון ינתן לפי שיקולים שונים ( עבר פלילי , בריאות נפשית , יכולת פיזית .. ) ובעיקר התניה של אילוף מקיף של הכלב ( על חשבון המגדל !!! ) . אילוף רציני ומקצועי יצמצם בצורה ניכרת את המקרים המצערים של תקיפות מיותרות .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יש גם אפשרות נוספת פשוטה יותר :

כלב שתקף, יושלך בעליו לכלא וגם ישלם פיצויי הולם לקרבן ,אחרי פעם פעמיים שבעלי כלבים חסרי אחריות

ימצאו עצמם מאחורי סורג ובריח ,לא ישארו הרבה שישמחו לאמץ כלבים כאלו או להיות חסרי אחריות כל-כך

החוק קיים ולא צריך לחוקק חוקים נוספים צריך מערכת משפטית פחות רחמנית ויותר יעילה מזו הקיימת.

.I'm a blocked user

פורסם
אכן התקשורת עושה עוול לגזעים האלו בדרך שבא היא מציגה אותם. אבל התקשורת עושה עוול לכל מי שהיא יכולה במידה וזה יפיק כתבה מעניינת . לא צריך להתרגש ממה שעיתונאים חסרי ידע בכלבים האלו כותבים.

אין ספק שהגזעים האלו הם בעלי פוטנציאל לגרימת נזק במידה שהם יתקפו. על זה אף אחד לא חולק.

אבל בואו נזכור שגם אם רועה גרמני לדוגמא יתקוף ילד התוצאות יהיו בדיוק אותו הדבר. אז למה לא נוציא את הרועה גרמני גם מהחוק ?? ואולי בעצם לפי קו המחשבה הזה צריך להוציא מהחוק גם את הבוקסק , בולדוג , כנעני , דוברמן , האסקי , פוינטרים , רטריבר וכו ..

עכשיו יהיו שיגידו שלפיטבולים וקרובי המשפחה שלהם יש היסטוריה של תקיפות גדולה יותר. אז נכון , יש להם , אבל זה נובע אך ורק מהאילוף ( או יותר נכון מחוסר האילוף ) שלהם. המזג של הפיטבול כלפי אנשים הוא נח יחסית לכלבים גדולים אחרים ( יש מחקרים בנושא ) ולכן ברור לכל בן אדם הגיוני שהפיתרון הוא פשוט בהגבלה על מגדלי הכלבים האלו.

לדעתי צריך שינתן רישיון לכל בן אדם בוגר ( מעל גיל 21 לדוגמא ) לגדל כלב מזן גדול . בדיוק כמו שנותנים רישיון לאקדח. הרישיון ינתן לפי שיקולים שונים ( עבר פלילי , בריאות נפשית , יכולת פיזית .. ) ובעיקר התניה של אילוף מקיף של הכלב ( על חשבון המגדל !!! ) . אילוף רציני ומקצועי יצמצם בצורה ניכרת את המקרים המצערים של תקיפות מיותרות .

לא מסכים איתך לגמרי.

כלבי רועה גרמני הם אומנם מאיימים ביותר (לנו משום שהם מזכירים לנו את כלבי השמירה של הנאצים) אך בהחלט אינם קטלניים כמו הזנים הנ"ל. רועה גרמני אינו יכול "לנעול" את לסתותיו כמוהם ובנוסף עוצמת הנשיכה שלו נמוכה יותר.

הרועה הגרמני כיום (בישראל לפחות) הוא הרבה יותר "גולדן" אם תרצו, ההרבעות בבתי הגידול היו לטובת בכלבים הנחמדים והרגועים ופחות לכיוון הכלבים האסרטיביים.

אגב כדי לגדל רועה גרמני רצוי ניסיון בגידול כלבים, משום שלכלבים אלו יש יכולת קליטה מהירה (ואצלנו לדוגמא הכלבה למדה אחרי שבועיים שהיא הייתה בבית לפתוח את הדלת - לבד) ואופי משלהם ובעלים שאינו מנוסה לא יוכל להשתלט עליהם.

אגב נוסף, הפודל גודל בתחילה למטרות צייד באירופה, אז בהחלט יש סבירות שהוא כלב תוקפני.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

אז כך :

* "כלבי רועה גרמני הם אומנם מאיימים ביותר, אך בהחלט אינם קטלניים כמו הזנים הנ"ל." - אתה צודק , לפיטבול יקח 20 שניות להרוג ילדה קטנה ולרועה גרמני יקח 30 שניות להרוג ילדה קטנה. אכן פחות קטלניים.

* "אגב נוסף, הפודל גודל בתחילה למטרות צייד באירופה, אז בהחלט יש סבירות שהוא כלב תוקפני" נכון , פודל הוא כלב תוקפני , אני יכול אפילו לספר לך שהפודל שהיה לי היה יותר תוקפני מרוב האמסטפים והפיטים שאני מכיר - והוא אף נהג לתקוף אותם כל פעם שהייתה לו אפשרות. ולמה אני מחזק את דבריך בעניין הזה ? - כי זאת דוגמא מעולה לכך שבין כל גזעי הכלבים גזעי הבול טרייל למיניהים הם לא בעלי אופי תוקפני . הם תקפו כי לימדו אותם לעשות זאת.

* ולגולת הכותרת של הדברים שרשמת , משהו שמרגיז אותי כל פעם מחדש .

"רועה גרמני אינו יכול "לנעול" את לסתותיו כמוהם " --> אני מאוד רוצה לשמוע מאיפה החלטת ( אתה כמו המון ניזוני שמועות ומיתוסים אחרים ) שיש מנגנון של נעילת לסתות ??

עוד לא נולד הוטרינר שיוכיח כי קיים מנגנון כזה. ובדיקות רבות הוכיחו כי מבנה הלסת של הפיט הוא בדיוק כמו מבנה הלסתות של שאר הכלבים. אני ישמח אם תראה לי מחקר שיחדש לי משהו.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

"רועה גרמני אינו יכול "לנעול" את לסתותיו כמוהם " --> אני מאוד רוצה לשמוע מאיפה החלטת ( אתה כמו המון ניזוני שמועות ומיתוסים אחרים ) שיש מנגנון של נעילת לסתות ??

עוד לא נולד הוטרינר שיוכיח כי קיים מנגנון כזה. ובדיקות רבות הוכיחו כי מבנה הלסת של הפיט הוא בדיוק כמו מבנה הלסתות של שאר הכלבים. אני ישמח אם תראה לי מחקר שיחדש לי משהו.

אמרתי שקיים מנגנון שכזה???

לא.

בכוונה שמתי את הביטוי במרכאות.

הכוונה למנגנון האינסטקטי (גם אינו מוכח במחקרים וכד') שלהם שכאשר הם מתחילים, הכלב נכנס למעין טראנס ואינו מסוגל לעצור בעצמו.

אגב המנגנון, ראיתי כיצד אמסטף "נועל" את לסתותיו, כלומר היה צורך להרדים את הכלב (רק כדי להזיזו ולא כדי להורגו) על מנת שיירפא.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

מצד אחד אתה אומר שאתה יודע שאין כזה דבר מנגנון נעילה ומצד שני אתה מספר כל כלב שננעל ..

האמסטף שאתה מתאר הוא כלב שפשוט אילפו אותו לתקיפה , והוא פשוט עושה את מה שלימדו אותו. אין פה מנגנון . יש פה עניין של אילוף.

ישנם דרכים להפריד ולשבור אחיזה של הכלבים האלו , בטח שלא צריך להגיע להרדמה. מקל שבירה עושה את העבודה יופי :

http://www.pitbull.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=15

אני אישית ראיתי שימוש בדבר הזה וזה פועל.

ושוב , הכלב עושה מה שלימדו אותו לעשות . לא יותר ולא פחות . אין כזה דבר נעילה . יש חינוך לתקיפה חסרת פשרות . ברגע שאנשים יבינו איך להתיחס לכלב , ובעיקר איך להתיחס לכלב בעת תקיפה לא נחוצה, דברים יראו אחרת . גם בקרב הכלבים יכולים לשחרר את האחיזה , צריך לדעת לעשות זאת , ואלו שמנסים להפריד בכח את האחיזה רק גורמים לנזק הפוך , הכלב מתעצבן והופך להיות נחוש יותר במשימה שלו. כל החוכמה זה לגרום לו להבין שזאת לא המשימה שלו.

אומנם הטבע של הכלבים האלו הם לתקוף אחד את השני כי לזה הם נוצרו והושבחו , אבל צריך לזכור שבתהליך ההשבחה שלהם לימדו אותם לרצות את הבעלים שלהם כערך עליון. בתקופה הזאת , הבעלים עודדו אותם להילחם בכלבים אחרים ולכן הם הורגלו שזה הדבר הנכון לעשות, אפשר בהחלט לשנות את האופי הזה וללמד אותם שלא זה מה שאנחנו רוצים. התוצאה היא כלב שפוי חזק ונאמן בצורה יוצאת דופן. הכל תלוי בחינוך שלהם.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב.:?

המאמר עשה יותר טוב:-P .

ובנוסף, כנראה שהאדם שהפריד את האמסטף לא הבין מה הוא בדיוק עושה.

פורסם
מצד אחד אתה אומר שאתה יודע שאין כזה דבר מנגנון נעילה ומצד שני אתה מספר כל כלב שננעל ..

האמסטף שאתה מתאר הוא כלב שפשוט אילפו אותו לתקיפה , והוא פשוט עושה את מה שלימדו אותו. אין פה מנגנון . יש פה עניין של אילוף.

ישנם דרכים להפריד ולשבור אחיזה של הכלבים האלו , בטח שלא צריך להגיע להרדמה. מקל שבירה עושה את העבודה יופי :

http://www.pitbull.co.il/modules.php?name=News&file=article&sid=15

אני אישית ראיתי שימוש בדבר הזה וזה פועל.

ושוב , הכלב עושה מה שלימדו אותו לעשות . לא יותר ולא פחות . אין כזה דבר נעילה . יש חינוך לתקיפה חסרת פשרות . ברגע שאנשים יבינו איך להתיחס לכלב , ובעיקר איך להתיחס לכלב בעת תקיפה לא נחוצה, דברים יראו אחרת . גם בקרב הכלבים יכולים לשחרר את האחיזה , צריך לדעת לעשות זאת , ואלו שמנסים להפריד בכח את האחיזה רק גורמים לנזק הפוך , הכלב מתעצבן והופך להיות נחוש יותר במשימה שלו. כל החוכמה זה לגרום לו להבין שזאת לא המשימה שלו.

אומנם הטבע של הכלבים האלו הם לתקוף אחד את השני כי לזה הם נוצרו והושבחו , אבל צריך לזכור שבתהליך ההשבחה שלהם לימדו אותם לרצות את הבעלים שלהם כערך עליון. בתקופה הזאת , הבעלים עודדו אותם להילחם בכלבים אחרים ולכן הם הורגלו שזה הדבר הנכון לעשות, אפשר בהחלט לשנות את האופי הזה וללמד אותם שלא זה מה שאנחנו רוצים. התוצאה היא כלב שפוי חזק ונאמן בצורה יוצאת דופן. הכל תלוי בחינוך שלהם.

מאמר מעניין, החכמתי...

מאיפה הידע הרב שלך בתחום? סתם תחביב או יותר מזה?

פורסם

תחביב ..

מאז ומתמיד אהבתי וגידלתי כלבים . במיוחד את הכלבים האלו.

בדיוק בימים אלו אני שוקל לקחת גור חדש ...

עדיין מתלבט .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
אני נגד. לחלוטין.

כשלב ראשון, נוכל לשאול - האם יש להתיר אחזקת "עוזי" בבית לכל דורש?

כנראה שלא.

כשלב שני, נוכל לשאול - מה אם לעוזי הזה הייתה נשמה משלו, רצונות שלו וכו'?

הכלבים האלו נועדו להרוג. אין שום סיבה להחזיק אותם בחברת אנשים.

ואם כן, אז ברשיון. כמו כל כלי נשק אחר.

וזה לא משנה לי איך גידלו אותם או איך אימנו אותם. אני לא הייתי רוצה כזה אחד מסתובב לידי.

צודק!!

הכלבים הללו רוצחים בגנים שלהם בייחוד כלפי חיות אחרות (שזו גם סיבה מספקת להוצאתם מהחוק) וכן כנגד ילדים שאולי נראים לכלבים כסוג של חיה קטנה

כמו כן שכלב מסוג זה " נדלק" גם אם הוא מאולף ומאומן תשכחו שמציות!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם
מסכים לחלוטין!!!

בעיקר בקטע שהדגשתי- פתרון שנראה יעיל וריאלי!

אגב, סתם לצורך המחשה:

לבן-דוד שלי יש רוטווילר, שבשל חוסר חינוך/חוסר יחס/טיפול בסיסי ופרימטיבי הכלב הוא רוצח מפחיד...

אפילו עמידה של 10 מטר מקצה השרשרת שלו מפחידה אותי.

לעומת זאת- שכן שלי, בעל כלבת רוטווילר, מחונכת מהיום שהומלטה,משחקת עם ילדי השכונה בגן,

מקשקשת אין סוף בזנב הקצוץ, ומלפפת את עצמה סביב אנשים ממש כמו שחתולים מפונקים נוהגים לעשות...מדהימה!

שורה תחתונה- חינוך! ממש כמו בן-אדם אנושי!! + השגחה יתרה..

אמיר.

פורסם

bender יקר .

קבעת פה לא מעט עובדות בהודעה שלך.

בוא תספר לכולנו קודם כל מה הידע שלך בגנטיקה שכן אתה טוען שהם רוצחים מלידה. עכשיו מילא היית כותב שהם תוקפניים כלפי כלבים אחרים , אבל כלפי ילדים ????

אם היה לך מושג, אפילו הקלוש ביותר על כלבים היית מבין שמה שאמרת עכשיו זה שטות גמורה , ואתה מייצג בדיוק את אותם אנשים שעיתונאים נהנים להאכיל בלוקשים.

מחקר שהתפרסם בארה"ב ע"י אדם בשם אלפונס אסטלת מההתאחדות למבדקי אופי הבין לאומית לכלבים נבחנו 121 גזעים. בדוח נכתב שבמבדקי האופי כלבים מגזע פיטבול עברו ב 95% את מבחן האופי בהצלחה ושאר הגזעים עברו בממוצע של 77% שזה כשלעצמו מעיד על כך שהפיטבול הוא ביסודו אחד הגזעים הנוחים ביותר לסביבה האנושית ללא שום קשר ליעודו בעבר ככלב לחימה.

אתה עוד ממשיך לככב :

"כמו כן שכלב מסוג זה " נדלק" גם אם הוא מאולף ומאומן תשכחו שמציות!!"

בוא שוב , תספר לכולנו כמה פיטבולים אילפת בחייך שאתה קובע נחרצות כאלו דברים . בוא תספר גם כמה כלבים אחרים גידלת ואילפת שאתה קובע את התכונות האלו שלו . בוא תספר לי גם מה זה כלב שנדלק ? היות ואני בטוח שאין לך מושג אני יסביר לך . כלב שנדלק הוא כלב שלימדו אותו להידלק . אם הוא הבין מהבעלים שלו שמותר לו להידלק ( וכן , חלק גדול ממגדלי הכלבים האלו מאוד אוהבים להראות לחברה כמה עוצמתי וחזק הכלב ואיך הוא בשניה טורף חתול ) אז הוא ידלק.

שלא יהיה פה ספק .

אני , כמו גם שאר מגדלי הכלבים השפויים ( שפויים הכוונה לא מי שמגדל פיט בשביל שיהווה כלב שמירה , או כלב דאווין או חס וחלילה לקרבות ) אף אחד לא אומר שכל אחד יכול לגדל כלבים כאלו.

להיפך , הכלבים האלו צריכים להיות בפיקוח , וחייבים לעבור אילוף . לא כל אחד יכול לגדל כזה כלב. כמו שאנשים מקבלים רישיון לאקדח כך אפשר לעשות רישיון לכלבים מסוכנים. לא צריך להפוך את העניין לקרנבל הסטה נגד הכלב עצמו . זה כמו שתגיד שיש כאלו שלא יודעים מה לעשות עם הרישיון נהיגה שלהם , נוהגים בחוסר אחריות והורגים אחרים , אותו דבר זה מגדלי כלבים לא אחראים שמשחררים את הכלב שלהם בשכונה ואז יש אסון. צריך פשוט לטפל בבעיה עצמה והיא הבעלים של הכלב . לא הכלב.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אגב נוסף,

זה נראה לכם כמו רוצח?

גסי בסוטול על הספה של אבא 2.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...