Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדם חייב לומר לך שראיתי את הוידאו ולא הבחנתי על איזה בעיה שם והרכב נראה די בסדר למעט השמשה.

אבל שילמת סכום לא קטן ואם אתה לא שלם וזה מפריע לך אז אין בכלל מה לדבר.

בכלל אחרי היחס כאן וההתקפות אני הייתי עושה הכל בשביל לבטל עסקה, לקחת את כספי ולא לעשות עם החברה הזאת עסקים לעולם.

  • תגובות 383
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
בקיצור. לדעתי הפות"ש פתח שרשור שיימינג רגיל כדי לשפר פוזיציות ולסחוט עוד קצת מקרסו. ברגע שנותנים לך התחייבות לקניה במחיר מחירון אין בעיה עם ירידת ערך. אם הוא לא מרוצה מהתיקון אני מציע שיקח כסף חזרה. מה גם שאחרי צעד כזה של הוצאת לכלוך אין כבר דרך חזרה ולקחת כסף חזרה זאת אופציה היחידה של לרדת מהעץ ולשמור על הכבוד. הריבית ששילם תהיה דמי לימוד שלא קונים רכב מכסך שאין ואם לוקחים הלוואות אז יש לזה משמעויות.

מחר אני אשלח מישהו לעומרי שיקח את האוטו. שיחזירו לו את הכסף וילך לשלום. יש מספיק אנשים שירצו ב160 או פחות את הקליוא RS האחרונה שנשארה מהקצבה של השנה.

 

איך אתה יודע שהציעו לו שיקנו ממנו בחזרה את הרכב במחיר מחירון כשירצה?

 

(ואתה אומר קנייה, זאת אומרת מזומן ביד, לא טרייד אין או דיל עקיף שכזה שמחייב אותו להשאר בחברה)

 

אם זה באמת נכון ויש הבטחה של מזומן ביד של מחירון מתי שירצה למכור אותו אז הייתי לוקח אותו מבלי לחשוב יותר מדי, עם באסה אומנם על רכב חדש שכבר עבר דפקה אבל זה מחיר קטן ובעיקר פסיכולוגי ובראש לעומת ההבטחה לקבל קנייה במחירון, שזה הרבה יותר פרקטי ומהותי.

 

הבאסה תעבור לי מהר ואני אשאר ביד עם רכב שפרקטית הוא 99.9% כמו רכב חדש רק עם עסקה ביד ששווה הרבה יותר מהפסיק הזה.

 

זאת דעתי במידה וזו העסקה, מבלי להכנס לזה שלא היית צריך לפנות אל הבנאדם בצורה הזו.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

לא מעניין אותי לא פות"ש ולא הכיס שלו. התייחסתי לטענה על תשלומי הלוואה. ברגע שמחזירים כסף - סוגרים הלוואה ובא לציון גואל. מבחינתי שיקנה מתשלומי תזרים שותף מבלי לגעת בפסיבות. אבל להלוואה יש מחיר. התייחסתי רק לעובדה טכנית שיש הלוואה.

פורסם (נערך)
בשביל שחברי הפורום יחליטו האם פותח השירשור הוא טלית שכולה תכלת או לא- היבואן מוזמן לתת תגובה רשמית ואז נוכל לקבל את תמונת המצב משני הצדדים וכל אחד יחליט כראות עיניו.

 

בלי קשר לזה, לפחות לרגע זה עד שאין לנו תגובה מהיבואן- רבים כאן חושבים שהיו פגמים רבים במיקרה של פותח השירשור שלא היו צריכים לקרות מהתחלה בקבלת רכב חדש (שמהתחלה נימכר רק במיספרים בודדים ויש לו מועדון).

 

מה שיבואן צריך לקחת בחשבון הוא שלא משנה איך הוא יסגור את העניין מול הלקוח- זה נושא שולי כבר ושייך לעבר, הנושא החשוב בהרבה שעליו להילחם הוא דעת הקהל, כי מישם יבואו ההזמנות החדשות והמוניטין, לכן תגובה רישמית חשובה מאוד, אחרת הדיון הזה לפחות כפי שהוא עכשיו סתם ישאר ככתם למוניטים שלהם וחבל.

 

חג שמח ומבורך לכל חברי הפורום, סעו רק בדרכים טובות :-).

 

יכול להיות מאוד (וזו רק השערה שלי) שמחר תגיע תגובה רשמית מאת היבואן, אני מתאר לעצמי שמדובר בתגובה שצריכה לעבור תחת עיניים של יותר מבנאדם אחד, זאת אומרת שצריכים להתייעץ וכרגע אנשים בחופשה ולא רוצים לערב אותם בחג (לכן אולי מגיעות תגובות לא רשמיות של אנשים שדיברו אוף רקורד עם מישהו משם), אם תגיע תגובה אני מאמין שהיא תגיע מחר אחרי החגים כדי שגורמים בתוך קרסו יוכלו לבדוק ולהתייחס עניינית.

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

הוא פתח את השרשור בכוונה בחגים כי ידע שלא תצא תגובה והוא יוכל לנפח את השרשור בצורה חד צדדית. חוץ מזה על מה הם יוציאו תגובה? העניין לא נסגר. אני במקום קרסו מוציא תגובה לקונית עם הצעה לבוא לקחת כסף. יש לקוחות שלא בושה לא למכור להם.

פורסם

^

ואוו קצת ספקוליצה לא?, אני לא יודע אם הוא פתח בכוונה בחגים שלא יוכלו להגיב ולא הייתי ממהר להסיק את זה.

 

אני מאמין כמו ברוב המקרים הסיפור יוצא איפשהוא באמצע - אבל קשה להיכנס לספקולציות עד שאין את כל התמונה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

עכברוני, למה אתה כזה אגרסיבי כלפי פותח השרשור, על איזה עצב בדיוק הוא דרך לך כי עד עכשיו לא ראיתי בשרשור הזה ראיות להתנהגות לא תקינה מצידו, אתה מניח שהוא בא ממקום טקטי, שהוא פתח את השרשור בחגים כדי ללחוץ את קרסו ושלא יוכלו לתת תגובה וכו׳, למה נראה לך ככה?

 

הוא אמר כבר שהחזיר את הרכב אז זה אומר שמבחינתו אין לו עוד מה להשיג מהם אז מה העניין?

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם

איזו עוד סיבה יש לפתוח שרשור בימים בהם אף אחד לא עובד?

 

איזה נזק ממשי נגרם אם, כמו שכתבו פה (בהנחה שזה אמת) יש התחייבות לבייבאק?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

_______________________

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אז באינטרס הצדדים להיפרד.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

_______________________

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
איזו עוד סיבה יש לפתוח שרשור בימים בהם אף אחד לא עובד?

 

איזה נזק ממשי נגרם אם, כמו שכתבו פה (בהנחה שזה אמת) יש התחייבות לבייבאק?

 

הוא פתח מתי שהנושא הזה נסגר סופית איתם ומן הסתם זה עדיין בוער לו בבטן.

 

אתה באמת חושב שהוא פתח בחגים מתוך מחשבה שאנשים שם בחופשה ולכן לא יענו לו באופן רשמי? אולי אני תמים ואין לי מח קרימינלי כמו שלכם אבל זה נשמע לי מופרך, במיוחד שהוא כבר אמר שהחזיר את הרכב והוא עובר הלאה אבל כל התקרית הזו ביאסה אותו ברמות ובצדק.

פורסם
בוא גם לא נתעלם מכך שפותח השרשור כבר אינו מעוניין ברכב והוא מבחינתו ממשיך לרכב אחר.

בוא לא נתעלם מהעובדה שפות"ש השרשור אינו מעוניין ברכב בגלל ההתנהלות של חברת קרסו.

פורסם
הוא פתח מתי שזה נסגר והנושא מן הסתם בוער לו בבטן.

 

אתה באמת חושב שפתח בחגים מתוך מחשבה שאנשים שם לא עובדים ולא יענו לא? אולי אני תמים ואין לי מח קרימינלי כמו שלכם אבל זה נשמע לי מופרך במיוחד שהוא כבר אמר שהחזיר את הרכב והוא עובר הלאה אבל כל התקרית הזו ביאסה אותו ברמות ובצדק.

 

אני חושב שזאת לכל הפחות אפשרות סבירה. בלי קשר להאם הוא התבאס (ברור שכן) ובלי קשר להאם התבאס בצדק או לא. זה שרשור טאקטי, אחד מני רבים בפורום.

 

Screen-shot-2013-07-22-at-3.40.10-PM.png

 

 

בוא לא נתעלם מהעובדה שפות"ש השרשור אינו מעוניין ברכב בגלל ההתנהלות של חברת קרסו.

 

בוא ננתח את מה שאני מצליח להבין מהשרשור הארוך מדי הזה.

 

היה נזק לאוטו? אשמת קרסו.

 

קרסו הציעו לתקן? הציעו.

 

תיקנו גרוע? כנראה שכן.

 

לרכב נגרם נזק? כן. ירידת ערך מסחרית? וודאי שכן.

 

הציעו בייבאק במחירון? זה בעצם סלע המחלוקת. אם אכן הייתה הצעה כזאת, איפה בדיוק ההפסד? אם התיקון לא לרוחו, למה לא לאשפז את הרכב לעוד תיקון ולקחת את הבייבאק?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

_______________________

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
RK נגרם נזק של עלויות מימון...

 

בהנחה של ריבית 2% לשנה ומומון של 150000 (סביר להניח שהמימון יותר נמוך אבל עדיין נלך על המחמיר) אז כל עלות המימון היא 750 שקל. על זה לא יריבו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.


×
×
  • תוכן חדש...