Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעניין זה יובהר כי החלפת הטמבון אינה מקימה חובת דיווח ויתרה מכך, מצב הטמבון הניזוק, אף הוא לא הצריך החלפתו. אנו שמחים שבסופו של יום אדם החליט לקבל את הרכב במבנה העסקה ועם הפיצוי המקורי שהוצע לו

מעניין ש"שכחו" את שאר הנזקים. תזכורת https://drive.google.com/file/d/1TDooo8qoiWdif-2rW1uy5lQfBXLx1q3w/view

• תגובות 383
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ניחוש פרוע יש מצב שהתמריץ הזה הייתה עסקת המימון שהייתה הולכת ומסתבכת אם לא היה לוקח בסוף את הרכב.

לפחות הרווחנו מהדיון הזה עוד סיבה למה לא לקנות רכב חדש בכסף שאין לך.

פורסם

מועדון קטן שכנראה מי שאחראי על המותג גם חבר בו, על הדרך הדברים בטח התגלגלו שם בקבוצה, מה קרה ואיזה קטע שקרה ומה יהיה וככה כולם ידעו מהמקרה. רק לא הבנתי מה הצורך של הפאנבויז לדחוף את האף במגננה על קרסו, הרי מחר זה יכול לקרות להם.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בעניין זה יובהר כי החלפת הטמבון אינה מקימה חובת דיווח ויתרה מכך, מצב הטמבון הניזוק, אף הוא לא הצריך החלפתו.

נעיין בחוק:

חובת דירוח:

4.1.נזקים שאינם חייבים בדיווח:

.4.1.1 כל חלק מושלם שהוחלף ברכב ומעוגן באמצעות ברגים אןתופסניםןאוחזים, ואשר תהליך החלפתו אינו דורש התאמה, עיבודאו צביעה, ובתנאי שחלק מושלם זה יוחלף בחלק מושלם חדש-מקורי.על חלק אחד במרכב שאינה מתמשכת לחלק אחר "

4.1.2 שריטה אחתסמוך (לדוגמא: מדלת לדלת באותו צד וכד'), שאינה בגג הרכב,ובתנאי שנצבעה נקודתית במיומנות מקצועית הולמת ועובי שכבתהצבע לאחר התיקון אינו עולה על %50 מעובי השכבה המקוריתבאותו רכב ולא נגרמה לרכב ירידת ערך, ואשר נבדקה ע"י המנהלהמקצןעי במוסך ואושרה בחתימת ידו.

4.1.3 תיקון שריטות בשכבת צבע הפגוש.

נכון, החלפת פגוש לאחד חדש ומקורי ללא צביעה לא דורשת דיווח ללקוח. אך מה לזה ולמקרה הנידון?

לפי הדו"ח שעלה לפורום, הרכב הנ"ל נדרש ל:

מגן קידמי

כונס אוויר

רדיאטור

גריל

מסגרת פנימית

עבודות:

עבודות פחחות וצבע

עבודות חשמל

עבודות מכונאות

מילוי גז

אז החלקים כן דרשו צביעה והתאמה במעמד ההחלפה? לא עומד בסעיף 4.1.1 - חייב בדיווח.

דו"ח השמאי שערכתם קבע ירידת ערך? לא עומד בסעיף 4.1.2 - חייב בדיווח.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
ונסיון סחיטה של הלקוח לקבל משהו שלא ברור מהו.

מאוד ברור מה הוא רצה - לבטל עסקה, ואני מבין אותו לגמרי.

אני אישית הייתי מרגיש מאוד רע עם עצם העובדה שקניתי רכב ב170 אש"ח (או כמה שזה עולה) בכסף שאין לי, ובטח שאם הייתי מגלה שקיבלתי מוצר פגום, אז כנראה שהייתי מעלה את חרטת הקונה שלי בחזקת רצון למות במקום ולקחת את קרסו ואת רנו איתי.

לדעתי כת המעריצים של רנו ספורט רק עשו נזק מלצייר את הקונה בתור סחטן, ואז קרסו באו וחתמו את העסקה, לא יודע איך, לא החזקתי את הפנס, אבל אם קודם לא הייתי קונה רנו/ניסן (טוב, אולי נגזרת כלשהי של סקייליין כן), אז גם עכשיו לא אקנה את זה.

אני רק מקווה מאוד בשביל פות"ש שההנאה מהרכב תפצה על כל מה שעבר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני עוקב אחרי השרשור מאז שנפתח. העובדה שפות"ש לקח בסוף את הרכב, העובדה שפירסם תמונות של הרכב בזמן התיקון (לא ברור מה הן נותנות מלבד לחמם את המגיבים), הוידאו בו רואים את התיקון הסופי אבל לא מתעכבים על הבעיות שציין (רווחים לא שווים) - כל אלה מביאים אותי למסקנה המצערת ששוב מדובר בשרשור שיימינג למטרת מיקסום הפיצוי. כמובן שגם היבואן לא צדיק גדול אבל נשארתי עם ההרגשה שמישהו פה עשה סיבוב על המגיבים.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
^^^

אני חושב שהתשובה לזה נמצאת בהודעה של ahbarony, שכבר חצי שנה נוסע עם חלק פגום וקיבל את הרכב באיחור של כמה חודשים.

מעניין האם היה שם פיצוי כלשהו.

למען הסר ספק אבהיר שנסעתי חצי שנה כי פשוט לא היה לי זמן ללכת לתקן. דווקא שבוע שעבר סידרתי את הניקל שהתנתק מגומיה. אבל מה שאני טוען שלא עלה בדעתי להתחיל לזרוק רפש על דלק מוטורס למרות שרכב שלי עולה 270 אלף וחיכיתי יותר זמן מפות"ש למסירה, כי לא חיפשתי איך אני סוחט מהם עוד טיפול חינם. צריך להיות הוגנים בחיים. אין לי ספק שזה היה שרשור "שיפור הפוזיציה" וחבל שקרסו לא החזירו לו כסף. היה לומד לקח. עובדה שבסוף לקח את האוטו למרות כל ההצהרות.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

פורסם

התלבטתי הרבה זמן אם להגיב פה או לא. היחס השלילי לקרסו (לא אומר שלא מוצדק ממקרים אחרים) מעוור אנשים וגורם להם להשליך רפש לכל כיוון. הרי זה פורום וכולם מאחורי מקלדת אז למי אכפת?

כמו שכתבתי, ואני אחזור שוב. אכן דיברתי עם מנהל החטיבה והמידע שהוא הביא לי לא כלל שום מידע שפות"ש לא שיתף (למעט הארמברקס שלא הורם ברכב הפוגע). מנהל החטיבה אמר לי שהם יטפלו בפות"ש ככל יכולתם וכמובן יפרסמו תגובה כשכל הנושא יסגר מול הלקוח. מההכרות שלי עם מנהל החטיבה והרצון לעזור מול שאר חברי המועדון ידעתי שאפשר לסמוך עליו ולכן תמכתי בו. מכאן כל אחד לקח את הנושא לאן שהוא רצה.

בסופו של דבר, אדם אכן לקח את הרכב ואני מאמין שבתום תקופת ההרצה יתחיל להנות ממנו כראוי.

לסיכום הרבה רעש על כלום.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
למען הסר ספק אבהיר שנסעתי חצי שנה כי פשוט לא היה לי זמן ללכת לתקן. דווקא שבוע שעבר סידרתי את הניקל שהתנתק מגומיה. אבל מה שאני טוען שלא עלה בדעתי להתחיל לזרוק רפש על דלק מוטורס למרות שרכב שלי עולה 270 אלף וחיכיתי יותר זמן מפות"ש למסירה, כי לא חיפשתי איך אני סוחט מהם עוד טיפול חינם. צריך להיות הוגנים בחיים. אין לי ספק שזה היה שרשור "שיפור הפוזיציה" וחבל שקרסו לא החזירו לו כסף. היה לומד לקח. עובדה שבסוף לקח את האוטו למרות כל ההצהרות.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

אל תשכח שהנזק שלך קוסמטי לעומת פות"ש שאצלו נפגע גם הרדיאטור (כלל התיקון עלה כמעט 13K), היית נוסע במצב כזה?

אישית הדבר שהכי הפריע לי זה שלאחרים היה מידע על העסקה

פורסם

לי הפריעו התגובות של חלק מ"מובילי הדעה" של הפורום (תקיפה, שיתוף במידע שלא היה צורך לשתפו, התערבות בכיסו של אדם, וכתיבה בשפה לא ראויה).

ובכלל, להיות בעלים של רנו ספורט זה תנאי לקבלת התואר מוביל דעה?

פורסם

"מובילי דעה" לא אומר "שפוטים". כולם אומרים מה שנראה להם. לפעמים זה בעד X ולפעמים זה נגד Y. הם מובילים את דעתם, לא את דעתו של מישהו אחר. והם פשוט אנשים שראו דבר או שניים ומכירים את הנפשות הפועלות בשוק הזה, לכן דווקא לדעתם יש לייחס קצת יותר רצינות. ויש בדיוק מוביל דעה אחד עם רנו ספורט...

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
לי הפריעו התגובות של חלק מ"מובילי הדעה" של הפורום (תקיפה, שיתוף במידע שלא היה צורך לשתפו, התערבות בכיסו של אדם, וכתיבה בשפה לא ראויה).

ובכלל, להיות בעלים של רנו ספורט זה תנאי לקבלת התואר מוביל דעה?

מסכים שההתערבות שלהם רק גרמה נזק למה שהם רצו לעשות. אבל הייתי מנתק את התואר מוביל דיעה ממה שקרה כאן בשרשור.

מובילי הדעה הם פשוט משתמשים ותיקים/כבדים וכו' של הפורום שתורמים יותר מאשר "רק לכתוב" בפורום - כמו הגעה למפגשים, פרסום כתבות וכו'.

לי לדוגמא זה היה די ברור שבשרשור הזה הם הגיבו בתור המשתמש שהם מייצגים ולא האתר.

• תוכן חדש...