Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, חזרתי ממוסך ויש לי הרגשה שעשקו אותי.

עשיתי טיפול שנתי לרכב סוזוקי ספלאש 2014 עם קילומטראז' לא גדול 44K, והיו לי

2 בלמי דיסק (חריצים עמוקים) גמורות שחרקו בלי סוף במהירות נמוכה, כולל רפידות גמורות,

אז החליפו ביקשתי דיסקיות מקוריות ולא יד שניה ששייפו והחליקו.

המכונאי הוציא שתי דיסקיות מהארון "חדשות" שהיו חלודות רצח והסיר חלודה עם נייר זכוכית..

שאלתי אותו איך זה חדש וחלוד, הוא אמר שפתחו את זה למישהו והוא בסוף לא רצה. אבל מילא, זה דיסקים עבה.

הנה המחירי טיפול שלי, בבקשה תגידי לו אם יצאתי פראייר ובכמה:

20180928_140705.jpg

פורסם (נערך)

הכל בסדר. מחירי חלפים סבירים (למורשה) . חסר פה מחיר הצלחות עצמן. אני רואה רק רפידות. .

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

גם אני חושב כי חשוד לי ממש שהן היו ממש חלודות ולא נראו חדשות בכלל, אבל היו עבות יחסית לקודמות...

כמו שאמרתי, המוסכניק (מוסך מורשה הרצליה פיתוח) טען נחרצות שהצלחות חדשות ופתחו אותן מזמן ולא עשו שימוש וזה מחליד בצ'יק.. אין לי את היכולות הטכניות לבדוק אם זה נכון או לא לצערי

פורסם

הרפידות יקרות מאוד אני מניח שמדובר במקוריות. פעם הבאה יש חלופות טובות ב 150 שח מקסימום כמו רמסה שעושות אחלה של עבודה. מחיר החלפה של השמן והמסנן יקר להחריד 264 שח לפני מעמ..?! ורשום על זה 1.2 שעות עבודה?? על מה ולמה?? אולי החליפו או בדקו עוד משהו בנוסף?

פורסם (נערך)

אבל אני לא רואה חיוב על צלחות . נראה כאילו חרט לך את הישנות ושם רפידות חדשות.

אולי שיקלל את מחיר הצלחות החלודות לתוך הרפידות ?!

על הזמן אין מה לעשות . במוסך היבואן לכל פעולה יש שעתון קבוע גם אם בפועל זה לקח פחות זמן.

אם אכן הרכיב לך צלחות חלודות במצב טוב ולא חייב אז המחיר באמת בסדר.

מחיר השמן מתאים לשמן מותג סינטטי מלא 5 ליטר. כמה נכנס באיגנס ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
מחיר החלפה של השמן והמסנן יקר להחריד 264 שח לפני מעמ..?! ורשום על זה 1.2 שעות עבודה?? על מה ולמה?? אולי החליפו או בדקו עוד משהו בנוסף?

זה לא מחיר החלפה של שמן ומסנן. זה מחיר וזמן יצרן של טיפול 45K ק"מ. על מה ולמה? החלפת שמן, פילטר שמן, בדיקת בלמים וכל השאר שהיצרן ממליץ.

פורסם
רשום חריטה

רשום תחת הכותרת "עבודה" את המילה "חריטה" (לא הבנתי למה זה בכלל משנה לרשום את זה)

אבל תחת הכותרת חלקים רשום שהדיסקיות חדשות. גם זה לא שהוא הלך ונעלם לשעה וחרט לי את שלי, הרי ישבתי לידו, הוא לקח "חדשות" שייף את החלודה ושם אותן, זה לקח כל העבודה הכל הכל אולי 30 דקות כולל הטיפול.

פורסם (נערך)

לא שייף אלא ניגב. שייף זה שעתון אחר.

סתם שאלה: לא מחליפים שום פילטר נוסף באיגנס ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
הרפידות יקרות מאוד אני מניח שמדובר במקוריות. פעם הבאה יש חלופות טובות ב 150 שח מקסימום כמו רמסה שעושות אחלה של עבודה. מחיר החלפה של השמן והמסנן יקר להחריד 264 שח לפני מעמ..?! ורשום על זה 1.2 שעות עבודה?? על מה ולמה?? אולי החליפו או בדקו עוד משהו בנוסף?

קניתי ל-205 רפידות של רמסה+צלחות של ברמבו לפני חודשיים. עלו 190 יחד פה בארץ לא בפולין. עד עכשיו אני בטוח שזו טעות במחיר.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

המחיר ששילמת מצויין ושלא יבלבלו לך את העיגולדים. אם היית רוכש את החלקים לבד בוודאי שהמחיר היה יותר נמוך ואבל זה לא המצב אצלך.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...