Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא מחיר החלפה של שמן ומסנן. זה מחיר וזמן יצרן של טיפול 45K ק"מ. על מה ולמה? החלפת שמן, פילטר שמן, בדיקת בלמים וכל השאר שהיצרן ממליץ.

ואם בטיפול הזה היו מוחלפים גם פלאגים ופילטר אויר אז המחיר על העבודה היה מישתנה? ואיזה בדיקות בדיוק נעשו בנוסף אם פותח השירשור יכול לשתף וראה..זה יהיה מצוין.

פורסם

לפי החשבונית חייבו אותך על חריטה של הצלחות ולא על צלחות חדשות. החלודה על הצלחות היא מאחר ובלי הציפוי המגן המגיע על צלחות חדשות, הצלחות מחלידות. העובדה שהצלחות היו חלודות יכולה להעיד אולי על כך שהן אכן צלחות שעברו חריטה. את זה אפשר לבדוק רק ע"י בדיקת העובי של הצלחות ע"י מיקרומטר.

פורסם
כמובן. יותר זמן עבודה, מחיר עבודה גבוה יותר.

לא חושב שאתה צודק. טיפול הכולל החלפת פלאגים ופילטר אויר אורך סביב הטווח זמן שנירשם בחשבונית שזה 1.2 שעות מה שאומר שהחלפת שמן ופילטר לא צריכה לארוך טווח זמן שכזה בנוסף לבדיקות שמסביב.

פורסם

ברור לחלוטין שהזמן שונה זה לא העניין. השאלה שלי אם 1.2 שעות זה זמן טיפול שהיצרן באמת מגדיר לטיפול מסוג זה..שאם ככה המצב אז אם היתה נוספת פה עבודה של החלפת פלאגים והחלפה של פילטר אויר אז זה אומר שהזמן שניכתב היה קופץ לכיוון השעתיים או משהו בכיוון הזה?

פורסם

החלפה של פילטר אוויר יכול להיות שלא תשפיע כי שים לב שהפילטר מופיע בחשבונית. החלפת פלגים עוד חצי שעה לפי יצרן? 1.7 שעות? משהו כזה כנראה.

פורסם (נערך)

צלחות עם חלודה לא הייתי מאשר,

כל מוסך כולל מוסך רשת יבואן חייב לספק 2 הצעות מחיר: רכשת רפידות בלם מאוד יקרות, OEM היית משיג בחצי מחיר.

במזג האוויר שלנו, מסנן אוויר טעות לא להחליף בכל טיפול, במיוחד ברכבים יורו 5 ו יורו 6

עלות תועלת

מסנן קבינה cabin filter זה בריאות של הנהג זה לא חיסכון.

שעת עבודה 1.2 הגזמה אולי בוצע בחינת רכב. לדעתי חבל שהמוסך לא מפרט את מהות העבודה, שקיפות.

עריכה אחרונה על ידי davidl
פורסם
צלחות עם חלודה לא הייתי מאשר.

למה ?

רק ייצרנים מעטים מספקים צלחות עם ציפוי הגנה בפני חלודה אשר יורד לאחר מספר בלימות.

איזה כייף לי :)

פורסם

פות"ש-

לדעתי אתה מתלבל קצת בהגדרת החלקים.(וזה בסדר, גם המוסכים יודעים לבלבל)

במקרה שלך ההגדרה של "דיסקיות בלם" מתכוונת לרפידות ולא מדובר על דיסק בלם, המכונה צלחות בשפת המוסך.

מכיוון שזה מוסך מורשה, 1.2שעות לטיפול קטן זה פחות או יותר מה שאני מכיר שהיצרנים מגדירים. לכן המחיר הוא סביר בהחלט.

פורסם
למה ?

רק ייצרנים מעטים מספקים צלחות עם ציפוי הגנה בפני חלודה אשר יורד לאחר מספר בלימות.

הרפידות מלטשות את החלודה באזור החיכוך, במידה והצלחות מורכבות מהתחלה עם חלודה החלודה עשויה להיות עמוקה מידי ויש סיכוי גדול לרעידות בזמן הבלימה.

פורסם

במידה והכוונה לרפידות בלם חלודות, במאה אחוז הן לא מקוריות.

רפידות בלם תחת שום יצרן רכב לא מחלידות.

רק רפידות בלם תחליפיות מה שהקמובינטורים קוראים "תואם מקורי" יכולות להחליד,

הן מגיעות בניילון בתוך אריזת קרטון ובמידה ופותחים את האריזה והסט נשאר על המדף הרפידות מחלידות.

לא בטיחותי,

פורסם

תגיד לי אתה פעם הצלחת לרכוש דיסקים עם חלודה עמוקה אשר לא מתאימים להתקנה על הרכב ? אני לא !

אולי בשטחים אבל לא אצל הספקים הגדולים.

בכדי שהחלודה תהייה מספיק עמוקה עד כדי מצב שהחלודה לא יורדת בזמן בלימה צריכים לעבור מספר שנים. אל תשכח שמדובר על יצקת ברזל אפורה GG20 או GG40 המיוצרת מסגסוגת המכילה סיליקון וגם מנגן אשר מעכבים את חדירת הקורוזיה לעומק לכן אני בספק רב אם נתקלת בדיסקים עם קורוזיה ממש עמוקה אלא עם מצאת את הדיסקים בפירוקיה או בחוף הים ולא רכשת מאחד הייבואנים.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...