Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחשב נייד 14', lenovo yoga או hp 360x?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, נצמצם אפשרויות - מחשב נייח לא אופציה. מסך מגע חובה.

בקשר ל I5 - יש לי מחשב מלפני 5 שנים עם מעבד I5 דור 3. גם עכשיו הוא סוחב כל דבר שאני צריך. אני לא הולך לקנות מחשב עם מעבד חלש כדי בעוד שנתיים להחליף אותו.

אז יכול להיות I3, וזה המינימום.

בקשר למחיר המחשב ביחס לגיל המשתמש - תשאירו לי להתמודד עם זה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אולי בשביל משחקים. אבל אז, שוב, עדיף מחשב שולחני עם מסך איכותי. ולצורך ה-word הנייד איזה טאבלט דו שימושי סיני מבוסס Z8350 ב-$100-200, או שיעבדו על המחשבים של החברות.

זה כבר הגזמה לכיוון אחר (למרות שמה אני מבין, את המחשב הנייד הראשון שלי קניתי בגיל 33).

לדעתי מחשב נייד ב~1500 ש"ח היה מספיק.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ואדים - זו אינה הגזמה. ציינתי קודם, יש לי דו שימושי כה (מבוסס אטום מדור קודם - Z3775) - והוא מתאים בדיוק למטרה הזו: אני משתמש בו לגלישה בטיולים, ואחד הבנים השתמש בו ל-word כגישור בין המחשב השולחני שסיים את חייו לבין רכישת מחשב נייד ללימודים.

הדרישות של פות"ש שונות, כך שהרעיונות שהעליתי ממש לא רלוונטיים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מסך מגע דווקא פיצ'ר נחמד, במיוחד בשיטוט פסיבי ברשת. יותר ויותר אתרים מותאמים לזה גם מבחינת עיצוב, ולהפתעתי אפילו יצירת מצגות נוחה יותר כשאתה יכול לגרור רכיבים עם האצבע בלי משחקי לחיצות ועזיבות בעכבר.

מעבד - לא משנה בכלל.

גודל פיזי - כמה שפחות, 14 אינץ' זאת פשרה סבירה.

SSD כבר הפך לסטנדרט, אז אין מה לחדש פה.

צריך לבדוק מה קיים בגזרת הנטבוקים מעבר ל-xps היקר (והמוצלח).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם (נערך)

כל מה שרשמת קיים בשני המחשבים שצירפתי (מגע, 256SSD).

אני נוטה לכיוון HP כי יש לו אחריות יותר ארוכה והוא יותר קל.

מה שמעניין אותי זה איכות המחשבים HP 360X ושירות שלהם.

אפשר להוזיל בכמה מאות שקלים אם קונים מחשב עם מעבד I3, אבל אין HP כזה, רק LENOVO

ואין כל כך מבחר ניידים זולים עם מסך ברזולוציה נורמלית, מסך מגע ו SSD256

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

סבבה. לא מכיר אישית אבל הדיווחים על ה-hp טובים. תתחדש ותיהנה.

בנוגע לעלויות - צריך לסנן את ההמלצות של חברי הפורום שקונים טלפון זול מדי פעם בשנה כפול מספר בני המשפחה...

כלי עבודה טוב זה כלי עבודה טוב, לא משנה מה גיל המשתמש, ואני לא מספיק עשיר כדי לקנות בזול, בין אם מדובר במחשב או מברג פוזידרייב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...