Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על רכב יד 1 פרטית של אוטו סנטר.

אלו ממצאי הבדיקה (מפורטים בקובץ המצורף)

לגבי הבולמים נאמר שיש הזעה קלה ואפילו לא נזילה.

הסעיף המדאיג: תיקוני פח וצבע מסביב למרכב.

האם זה פוסל קניית רכב בן 5 על הסף ? דעתכם כי אני מבולבל..

דוח המנוע ד"א למי שוואל: צילינדר A ו B על 100%, C 91ֵ% D 96%

בדיקת הונדה סיוויק 001.jpg

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אין כאן שום דבר מדאיג.

אם אתה הזמנת את הבדיקה ובחרת את המכון, המחיר מקובל עליך - תתחדש.

אם זאת הבדיקה של המוכר - היא לא שווה הרבה. תיקח את הרכב לבדיקה משלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני מניח שקפצת לסניף חיפה של אוטו סנטר.

גם אני חיפשתי אצלם רכב ואז במקרה נכנסתי לאלבר שממש צמודים אליהם.

נתנו לי 10 אחוז יותר הנחה על אותו רכב בדיוק.

אל תנעל עליהם. באותו כביש יש לפחות 4 מגרשי ליסינג

פורסם

הגיוני שיהיה הבדל במחיר בין רכב פרטי לליסינג, לפחות 10%.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זו בדיקה שלי.

האם באמת כמו שאבא שלי חושש,הרכב הזה עבר תיקוני פח וצבע בהרבה מקומות ובכמות נורמלית/לא נורמלית לשנתון ?

זה הדגם המאובזר ואני בחרתי את מכון הבדיקה.

פורסם

הבוחן לא הסביר לכם איכן נעשו תיקונים ובאיזה היקף?

בגדול, קשה למצוא רכב בן 5 מדגם מסויים וברמת איבזור יחודית שלא עבר תיקוני פחות וצבע. אין פגיעות שלדה, לא הוחלפו חלקי מרכב - בשבילי זה היה מספיק. לא משפיע על בטיחות וגם לא על ירידת ערך. אולי ברכב בן שנה - שנתיים הייתי מתלבט.

פורסם

שלום

אם זה דגם של האצ'בק 5 דלתות.

קח בחשבון שהראות קדימה לקויה

אתה לא רואה את הקצה הקידמי של הרכב בפינות ומשער בחנייה את הגבולות

ומזה ניגרמות שיפשופים ומכות בטמבון.

בחלק האחורי יש ספויילר באמצע החלון שמאוד מציק וקשה להתרגל אליו וגם הטמבון האחורי רגיש לאותה צרה.

בנוסף הרכב נמוך וקשה לחנות קרוב למדרכה בחלק הקידמי.

פורסם

אם הבדיקה היא בדיקה שאתה סומך עליה אז תקנה את האוטו כי אין שם שום דבר שאמור להוריד אותך מזה.

היא טובה מאוד. טובה מדי אולי?

עד כמה המכון הזה קרוב למגרש?

V5

פורסם

רוב המכוני בדיקה קרובים לאוטו סנטר. זה דווקא מכון יחסית מרוחק גאוגרפית ואני בחרתי אותו.

פורסם

האם באמת כמו שאבא שלי חושש,הרכב הזה עבר תיקוני פח וצבע בהרבה מקומות ובכמות נורמלית/לא נורמלית לשנתון ?

כל רכב שעובר הכנה למכירה עובר תקוני פח וצבע - לא תמצא כמעט רכב בגיל הזה בלי תיקונים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבדיקה בסדר.

יש לקחת בחשבון את מחיר החלפת בולמי הזעזועים במו"מ.

לגבי תיקוני הצבע - לא ראינו את הרכב. מהבדיקה עולה שמדובר בתיקונים ללא משמעות בטיחותית כלשהיא.

אם התיקונים לא נראים טוב (הבדלי צבעים וכו') והאסתטיקה לא קריטית לך - אז תוריד במחיר.

פורסם

הרכב ידוע כמאוד אמין,פחחות זה חלק מאוד שולי ,יש כאן אנשים עם רכבי tsi לרכב לא היתה שריטה אחת אבל עשו תיקונים ב4/5 אלף שקל ומעלה ,בהונדה 2013 זה לא קורה אם הרכב לא עבר תאונה קשה

פורסם (נערך)

אז בסופו של דבר לאחר השיחה עם הבוחן נקנה הרכב- זה הדגם הכי מאובזר ( אקסקיוטיב ) עם בקרת שיוט, שליטה מההגה על המערכת, ריפודי עור, מגנזיום, סאן רוף ועוד.

מבחוץ.jpg

בפנים 2 (2).jpg

בפנים 2 (1).jpg

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

• תוכן חדש...