Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך הלילה כנראה, עם רצון לפריצה, עקמו את כל הדלת של תא הנהג ועם זה הביאו לקילוף הצבע.. מה לעשות יש אנשים חסרי לב..

האוטו דיי ישן ולכן כל עיקום / תזוזה של הפח מביא לקילוף והתפרקות של הצבע, והגרוע זה שנוצרת שכבת חלודה.

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על צבע וחומר לניקוי החלודה.

צבע לבן..

ובבקשה אל תתחילו להפנות אותי למוסך זה ולפחח הזה.. כי זה אוטו ישן ולא שווה לי כל כך להשקיע בו.. אני רק רוצה לתקן ככה מקומית עם צבע את המקומות הפגומים.

בתודה מראש!!

בברכה,

רועי.

פורסם
במהלך הלילה כנראה, עם רצון לפריצה, עקמו את כל הדלת של תא הנהג ועם זה הביאו לקילוף הצבע.. מה לעשות יש אנשים חסרי לב..

האוטו דיי ישן ולכן כל עיקום / תזוזה של הפח מביא לקילוף והתפרקות של הצבע, והגרוע זה שנוצרת שכבת חלודה.

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על צבע וחומר לניקוי החלודה.

צבע לבן..

ובבקשה אל תתחילו להפנות אותי למוסך זה ולפחח הזה.. כי זה אוטו ישן ולא שווה לי כל כך להשקיע בו.. אני רק רוצה לתקן ככה מקומית עם צבע את המקומות הפגומים.

בתודה מראש!!

עיקמו לך את המסגרת של החלון בדלת הנהג ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אממ בערך.. עיקמו.. אבל יישרתי את זה וצריך את הפינישים של פחח..

אבל בכל מקרה זה הזדמנות עבורי לרכוש צבע ידני בשביל האוטו..

אני רוצה שתמליצו לי..

בברכה,

רועי.

פורסם
אממ בערך.. עיקמו.. אבל יישרתי את זה וצריך את הפינישים של פחח..

אבל בכל מקרה זה הזדמנות עבורי לרכוש צבע ידני בשביל האוטו..

אני רוצה שתמליצו לי..

אין הרבה מה לעשות אם אתה לא רוצה להכנס לפחח.

פשוט צריך ליישר את זה (תוריד את החלון עד הסוף למטה ותעקם את המסגרת בעדינות חזרה פנימה) ותבדוק שהמסגרת חוזרת למקומה ע"י ווידוא אטימה של הגומיה מסביב לדלת, בחלק העליון שלה.

את הסדקים/קילופים אתה יכול לתקן עם מכחול וצבע לבן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

צבע לצביעה ישירות על חלודה כמו המרייט וטמבור מטאל יעשה את העבודה יופי.

השתמשתי בו לתיקון חורים קטנים בצבע בקוואליר שהייתה לי, ולא היו בעיות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הכי טוב שלפני הצביעה תשים קצת ממיר חלודה אם העסק שם די רציני.

זה ידאג לכך שהחלודה תיפסק שם. ואחרי זה או שתשתמש בהמרייט או צבע יסוד+צבע סופי.

פורסם
צבע לצביעה ישירות על חלודה כמו המרייט וטמבור מטאל יעשה את העבודה יופי.

השתמשתי בו לתיקון חורים קטנים בצבע בקוואליר שהייתה לי, ולא היו בעיות.

על פיאט אונו צבע כזה נראה כאילו צבעו את הרכב עם טיפקס...

אצל דוד שלי קרה בדיוק אותו הדבר... פרצו לו באותו אופן, ולאחר שהוא תיקן (יחד עם עוד כמה נקודות חלודה באוטו) זה נראה כמו רכב מנוקד בטיפקס...

לך לצבע רכב, שיתן לך את הצבע המתאים לרכב בפחית קטנה , לפעמים הם אפילו לא לוקחים על זה כסף כי נשאר להם עודפים בצד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אתה צריך קודם לעבור אם ממיר חלודה של טמבור ולאחר מכן אם צבע מיוחד לרכב זה ספריי של "יעקובי" אני חושב....

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

• תוכן חדש...