Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גוף תאורה באמבטיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

הגוף תאורה הנוכחי סובל מבעיית מורכבות של החלפה של הנורות ואנחנו לא כל כך מרוצים ממנו

רציתי לשמוע קצת איזה גופי תאורה יש לכם או מה יכול להתאים שדומה לגוף התאורה הנוכחי (או שנכנס במסגרת הזאת)

תודה

IMG_20180217_185904.jpg

פורסם

יש מגוון רחב של תאורת LED לחדרי אמבטיה שתתאים בדיוק למה שאתה צריך. צמודי קיר שטוחים, צמודי קיר מעט בולטים וכד'.

גם לחנויות המוכרות גופי תאורה ותתרשם.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רק LED חבר

עוצמה יותר גבוהה, פחות חשמל, אין החלפת נורות

אני רכשתי במחסני תאורה

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• חברי המעגל הראשון
פורסם
רק LED חבר

עוצמה יותר גבוהה, פחות חשמל, אין החלפת נורות

אני רכשתי במחסני תאורה

עידן

מעניין שאתה מזכיר את החלפת הנורות, כי אצלי 2 לדים בסלון כבר התחילו לרצד (והם עלו לי הרבה, הרבה כסף תוך כדי הבטחה שלא מדובר בלדים סינים זולים).

כמה זמן לד מחזיק בדרך כלל? ומה עושים כשצריך להחליף? (כרגע מן הסתם זה באחריות אבל מה יהיה אחר כך?)

פורסם

האמת שזה דיי מוזר

גם אצלנו לא כל הנורות לד מחזיקות המון זמן

יש כאלה שמחזיקות הרבה זמן, ויש כאלה שלא...

פורסם

יכול להיות שזה הדרייבר ולא הלד.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בתנאים דומים קניתי גוף LED ב-150 ש"ח במחסני תאורה, שעומד בתקן לחדר אמבטיה. בינתיים פועל מצויין.

עיקר הבעיות שיש לי עם אגסי LED הוא עם תוצרת זולה, הרושם שלי בשנה האחרונה הוא שמוצדק להשקיע ב-Osram. אבל הניסיון שלי אתם עדיין סביבהשנה חמורות בודדות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה מוזמן לעשות סיבוב ברחוב קיבוץ גלויות בדרום תל אביב יש שם חנויות תאורה רבות, רק תיזהר מהחנות "קרני השחר" הוא לא ממש מומלץ.

בהצלחה.

Polo 2012

• תוכן חדש...