Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גל הצתות רכבים בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בשנתיים האחרונות הולך ומתגבר גל הצתות מכוונות של רכבים, במיוחד רכבים חדשים, בחיפה. מדובר להשערתי באותו מטורף / מטורפים שעושה זאת להנאתו החולנית. עד לפני מספר חודשים זה התרכז בעיקר באיזור הדר עליון ושל צומת שדרות הציונות ורחוב טבריה (בדיוק בעקומה החדה למטה מי שמכיר).

שמתי לב שלאט לאט מי שמבצע את זה עולה למעלה. לפני שנה נשרפה במוו, אח"כ עוד כמה רכבים. בחודש דצמבר אשתקד הוצתו 3 רכבים בחניון בנין ממש באותו איזור. זמן קצר אח"כ הוצתה בסיבוב הנ"ל מאזדה 6 חדשה לגמרי, ואז לפני שבועיים ממש ראיתי כבר בחלק העליון של שדרות הציונות קרוב לגן הפסלים מיניואן של פורד גם די חדש שנשרף כליל.

היום בבוקר בדרכי חזרה מהסעות ילדים לגנים חשכו עיני. ראיתי ברחוב התישבי שברולט קרוז שחורה די חדשה שרופה, ממש על-יד בית ספר גיל. כמובן שכל הרכבים אובדן מוחלט. השברולט שהוצתה הלילה ליד ביה"ס חנתה בסמוך לו ליד שיחים עבותים - בקלות רבה השריפה היתה יכולה להתפשט לבית-הספר ומשם לבתים סמוכים ולסכן את חייהם של הדיירים, במיוחד כשיש צמחיה רבה, עצי אורן וכו'.

לרוב המכריע של התושבים פה יש רכבים שחונים ברחוב. משטרה כמובן יוק... לא נעשה דבר וגם כמעט שלא דווח על זה בתקשורת. אין לי מושג מה זה. טרור, וונדליזם... פשוט פחד אלוהים.

אני לא חוקר דליקות, אבל לרושם שלי שיטת ההצתה זהה בכל המקרים. שפיכת חומר דליק באיזור התחתון של השמשה הקדמית וברווח בינה לבין מכסה המנוע, הצתה והימלטות.

עריכה אחרונה על ידי 116_Veloce

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

כל מי שרוצה מחירון יכול להחנות שם עכשיו [emoji23]

ובנימה רצינית נשמע הזוי. הייתי רוצה לדעת עם כוחות הכיבוי והמשטרה חיברו בין המיקרים ועובדים על תפיסת ההזוי!

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בחיפה אין משטרה. התחנה פה היא בדיחה עצובה, מניסיון. את אנשי הכיבוי אני מעריך, אבל שימו לב שמאז השריפה הגדולה של נובמבר 2015 יש שקט מוחלט. אין חשודים, אין תפיסות. כלום. ששש...

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

לפני כמה חודשים נשרפו מספר מכוניות בנווה שאנן בחניה של בנין, ובעוד כמה מוקדים. https://haipo.co.il/item/37059

החודש נשרפו 3 מכוניות ברחוב אלנבי. https://haipo.co.il/item/82130

ויסלחו לי המכוניות ששכחתי.

זה מפוזר בכל חיפה, לאו דוקא באיזור שציינת.

פורסם

אני חושב שגם אם הפושע יגיע לתחנת משטרה ויגיד "אני המצית" יגידו לו סליחה זה נסגר מחוסר ראיות ועניין לציבור.

פורסם
בחיפה אין משטרה. התחנה פה היא בדיחה עצובה, מניסיון. את אנשי הכיבוי אני מעריך, אבל שימו לב שמאז השריפה הגדולה של נובמבר 2015 יש שקט מוחלט. אין חשודים, אין תפיסות. כלום. ששש...

ככל כך שותף לגבי ההרגשה לגבי המשטרה. לגבי ההצתות, בתור חיפאי אכן מפחיד.

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אם חקרתם את השיטה, תציתו ניידת משטרה (עדיף של בוחן תנועה) בדיוק באותה דרך שהמצית המקורי פועל ותראו איך כל השוטרים יתגייסו לטפל בבעיה.

*לא ברצינות, המקלדת באפליקציה נתקעת לי כשאני עובר לסמיילי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני חושב שגם אם הפושע יגיע לתחנת משטרה ויגיד "אני המצית" יגידו לו סליחה זה נסגר מחוסר ראיות ועניין לציבור.

אהבתי.

כל כך מאפיין

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לא מזמן ניסאן מקרה פתח שרשור בפורום דיטיילינג שכותרתו:

"קורא כאן על אנשים ששרטו להם את הרכב, וקולט באיזו מדינה רעה וברברית אני חי"

והזדהיתי איתו.

אבל אני מרגיש שאותו שרשור מתגמד לעומת השרשור הזה.

דוברות המשטרע לא שחררה הודעה בנושא?

פורסם

מניסיון (אישי) מדובר במכה רצינית, חברות הביטוח לא ממהרות לשלם במקרה הצתה ויותר גרוע מזה, מכניסות אותך לרשימת "מסורב ביטוח" ככה שגם אין כסף לקנות רכב חדש וגם אי אפשר לבטח אותו.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

זה פותח אשנב חדש לסטיקר "נא לא לשרוף" בחלון הרכב האחורי.

פורסם

אני זוכר לפני כ4 שנים נשרפה Q5 חדשה ברחוב אבא הילל סילבר.

מה גם שבבניין הצמוד גר חולה נפש שבמקרה ניסה להיכנס בכוח לדירה שלנו באמצע היום כשאישתי הייתה בבית, היא התקשרה למשטרה ותוך כ 5 דקות הגיעו 4 ניידות בילוש כשכל שוטר בגודל של מקרר. הבחור נעצר, השוטרים טענו שהוא מוכר להם כי יש לו מחלת נפש והוא ניסה להיכנס בכוח כי חשב שנכנס לדירה שלו, רק שהוא טעה בבניין.

לא משעמם בחיפה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אז יכול להיות שאותו אחד מנסה לשרוף את האוטו שלו וכל פעם טועה ברכב?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...