Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צהריים טובים יש לי רעש בעט נסיעה ובפניות בעיקר של ברזל שנגרר הסתכלתי מתחת לרכב והבחנתי שמשהו לא בסדר באגזוז שלי מחפש המלצה על אגזוזן עם מחירים בסהכ בסדר(חייל) ועבודה יחסית טובה שמעתי על פנסו האם מישהו יש מקום שהוא ממליץ עליו ועם מקור הרעש כן הגיוני לפי מה שאני אומר?

בנוסף לכך מחפש מקום לאביזרים לרכב במחירים הוגנים(מחפש רדיו לרכב במחיר של עד 100 ש"ח משהו בסיס ביותר .....?)

ועוד כמה דברים קטנים ביותר ?

עריכה אחרונה על ידי Userforc
פורסם
איזה רכב מדובר?

אריה נגררים. יש שם את נאג'י הוא בחור מקצוען בתחום שלו.

סוזיקי באלנו שנת 99 אני לא רוצה לשים יותר מדי כסף מחפש מישהו סביר במחיר

פורסם

ערב טוב הייתי במוסך הוא חתך את האגזוז וריתך אותו אבל הרעש לא נעלם כן היה מכה והאגזוז זז בברור אבל כשאני נוסע יש רעש של סוג של ברזל שנגרר ובקפיצות יש רעש כאילו ברזל מתנגש במשהו בעל המוסך עשה איתי סיבוב ברכב לאחר הריתוך ואמר שזה יכול להיות הבלמים מה אתם אומרים ?

פורסם (נערך)
ערב טוב הייתי במוסך הוא חתך את האגזוז וריתך אותו אבל הרעש לא נעלם כן היה מכה והאגזוז זז בברור אבל כשאני נוסע יש רעש של סוג של ברזל שנגרר ובקפיצות יש רעש כאילו ברזל מתנגש במשהו בעל המוסך עשה איתי סיבוב ברכב לאחר הריתוך ואמר שזה יכול להיות הבלמים מה אתם אומרים ?

בבלאנו אין יותר מידי תקלות בתחום האגזוזים.

תרים את הרכב על הליפט ותדפוק על הממיר הקטליטי תבדוק שהוא לא מרעיש.(שים כפפה אם הרכב חם)

אם זה בסדר, סמוך לאגזוז אחורי יש מן פחית ברזל כזו,עם חורים קטנים. לפעמים נתקעות שם אבנים קטנות בפחית עצמה ומרעישים בנסיעה- תבדוק שזה לא משם.

אם זה בסדר, תדפוק את האגזוז האחורי-לפעמים חתיכות מהממיר הישן המפורק נשארות שם ועושות רעשים.

דבר אחרון שיכול לגרום לרעשים: אגזוז אחורי לפעמים נוגע בסרן אחורי, כתוצאה ממכה, וגם החיזוק של הגומיות בצד ימין נוגעים בצינור בלם אחורי. שים לב שזה לא המקרה שלך.

תעשה את זה ותחזור אלינו עם תשובות.

בהצלחה.

עריכה אחרונה על ידי barak5915
  • תוכן חדש...