Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C3, האם אכן רועדת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, דברי סיכום לשירשור.

אז כאמור, תחילה עשינו (אני ואשתי) נסיעת מבחן על ה- C3 ולאחר מספר ימים גם בקקטוס.

מיד בתום נסיעת המבחן היה ברור לנו כי הקקטוס היא המתאימה לנו יותר וכבר באותו הערב בוצע ההזמנה.

התהליך עצמו של רכישת הרכב מעט הסתבך, בשל נסיבות שלא נכנס אליהן ולקח קצת יותר זמן מהצפוי, אך מנהל אולם התצוגה באשדוד, גיא, עשה מאמץ, לא רק שהעסקה תצא לפועל ושנהיה מרוצים ממנה, אלא גם דאג שנקבל את הרכב תוך 7 ימי עבודה.

אתמול בבוקר הגענו לסניף באשדוד. גיא לקח אותנו ברכבו למרכז המסירות בשורק, וכבר בשעה 10:00 בבוקר הינו עם המפתחות ביד.

אין לי כרגע הרבה תובנות בנוגע לרכב, מלבד זה שהוא מרגיש מאוד זריז. מנוע קטן אבל ממזר גדול.

אה, וגם הרעידות, שלשמן התכנסנו מלכתחילה, ושציינתי שהורגשו מעט בתחילת הנסיעה ברכב מבחן, נעדרות לחלוטין ואין להן שום זכר. מקווה שכך גם ישאר.

לקינוח, מספר תמונות ממרכז המסירות ואחת (היפה ביותר) היא יצירת אומנות של בני; :mm_yeah:

IMG-5601.jpg

IMG-5598.JPG

sketch-1517511304111.jpg

קרדיט ל- misterb על התמונה

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לקינוח, מספר תמונות ממרכז המסירות ואחת (היפה ביותר) היא יצירת אומנות של בני; :mm_yeah:

תתחדשו! ומה שנותר לכם לעשות זה להצטרף למועדון בעלי סיטרואן קקטוס בישראל.

ראו בחתימה.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

תתחדשו!

מתבייש לספר שזאת הפעם הראשונה שאני רואה קקטוס אדומה - והיא מדהימה!

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

ozb תתחדשו, הקקטוס נראה מצויין, בצבע ירוק הוא היה אותנטי יותר :-)

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

תודה רבה לכולם!!

הרכב עמד אדום בתצוגה ובהחלט עשה את שלו.

התלבטנו בנוגע לשחור עם מגנים בהירים אבל בצבע הזה הסלון מגיע בצבע חציל ולא אהבנו אותו. לטעמנו הסלון הבהיר נעים יותר.

שקלנו גם את הכחול עד שהגיע רכב המבחן בצבע הזה והוא נראה לנו מעט אנמי.

Green, ה- green :-D צבע יפה אבל מעט מאוס על הרכב הזה. יש אחד כזה בשכונה.

תתחדשו! ומה שנותר לכם לעשות זה להצטרף למועדון בעלי סיטרואן קקטוס בישראל.

ראו בחתימה.

לי אישית אין פייס אבל אשתי הצטרפה לקבוצה לפני יומיים.

תודה.

פורסם

הקקטוס נראה מעולה באדום!

אחת המכוניות הכי מעניינות ומגניבות שאפשר לקנות היום בישראל.

יכול להיות שה-C3 יותר מאובזרת ולפחות לפי המחירון קצת יותר זולה אבל הקקטוס הרבה יותר ייחודי ומשהו בחריגות הזאת שלו גורם לו להיות מושך יותר בעיני.

תתחדשו, תהנו וסעו בדרכים טובות!

פורסם
יש לי קקטוס דיזל, קניתי יד 2 במחיר שחיטה - אוטו נהדר.

השאלה למה להזמין אוטו שהמחליפה עוד שנייה פה.

אם אפשר לשאול - איזה שנה ומחיר?

פורסם

רועי עשיתי את אותה טעות כשצפיתי בתמונות של הקקטוס החדש לראשונה.

לאחר קריאה על הדגם החדש לשפוט אותו בגלל המראה ולהגיד שהוא פחות ייחודי זה לא נכון, ומחטיא את המטרה.

אני מסכים שהעיצוב הלך אחורה, אבל מבחינת המאפיינים של הדגם החדש והשיפורים מדובר עדיין ברכב ייחודי מאוד ומעניין מאוד שהלך קדימה ולא במעט. אם המחיר יישאר באותה רמה ללא ספק שווה להמתין לו ולא לרכוש את הנוכחי. כמובן שאין דרך לדעת מה יהיה מחירו בארץ כרגע.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)

באם לשפוט על פי נתון של מחיר הבסיס באתר הבריטי, הקטטוס החדש יקר יותר בבסיסו מהדגם הנוכחי, בכ- 2,000 פאונד.

הפער במחיר של רמת האבזור המקסימלית גבוהה עוד יותר.

מהאבזור על פי האתר הבריטי ניתן ללמוד שהדגם החדש יהיה מאובזר משמעותית מהדגם הנוכחי והרי שזה הגיוני לאור העובדה כי בכירי סיטרואן הצהירו כי הקקטוס יתמקם במשבצת של המשפחתית הקומפקטית, במקום ה- C4 וככזה הוא צריך להציע מגוון רחב של אבזור.

השאלה שצריכה להישאל זה כיצד היבואן יאבזר את הרכבים שיגיעו ארצה וכיצד יתומחר.

הרי שגם היבואן מעוניין שיהיה לו רכב במשבצת זו.

צריך לזכור, שלמרות שהדגם האוטומטי הנוכחי מעט מאובזר יותר מזה הידני, בחו"ל נמכרת גרסה מאובזרת עוד יותר, שלא מיובאת ארצה.

מאחר והדגם החדש טרם נבחן בשום מבחן, מלבד מבחנים סטטיים, וככול הנראה המבחנים יופיעו רק לאחר תערוכת ז'נבה ורק אז גם יתחיל להימכר באירופה, צריך להיות סקפטיים לגבי הגעתו ארצה לפני 2019.

בנוגע לעיצוב, הוא אכן יותר מיינסטרימי ביחס לדגם הנוכחי ולכן יכול לקרוץ לקהל רחב יותר.

עריכה אחרונה על ידי Ozb

פורסם
רועי עשיתי את אותה טעות כשצפיתי בתמונות של הקקטוס החדש לראשונה.

לאחר קריאה על הדגם החדש לשפוט אותו בגלל המראה ולהגיד שהוא פחות ייחודי זה לא נכון, ומחטיא את המטרה.

אני מסכים שהעיצוב הלך אחורה, אבל מבחינת המאפיינים של הדגם החדש והשיפורים מדובר עדיין ברכב ייחודי מאוד ומעניין מאוד שהלך קדימה ולא במעט. אם המחיר יישאר באותה רמה ללא ספק שווה להמתין לו ולא לרכוש את הנוכחי. כמובן שאין דרך לדעת מה יהיה מחירו בארץ כרגע.

אין ספק שהרכב נשאר מיוחד ומאוד מענין, אלא שכריות הגומי הסממן המרכזי של ייחודו, אפילו המקור לשמו כידוע, נעלמו בדגם החדש וזו הסיבה שלא מדובר בטעות, מונח אובייקטיבי כידוע, והוא אכן לטעמי לפחות פחות ייחודי, לטוב ולרע.

• תוכן חדש...