Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C3, האם אכן רועדת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים תודה, עזרתם לי מאוד.

כנראה שביום שני הקרוב נעשה נסיעת מבחן ונהיה חכמים יותר.

אגב, יש למישהו מושג מתי מגיע משלוח רכבים הקרוב? ככה שבאם נחליט להתקדם אנו לא רוצים להתפשר על רמת גימור, צבע וכו..

שים לב למונה הק"מ ברכב עליו אתה נוסע. ביצעתי נסיעת מבחן על C3 עם כמה מאות ק"מ על השעון והרעידות היו מורגשות, מעצבנות, אבל לא ברמת הדיל ברייקר. לאחר שהפנתי את תשומת לב נציגת המכירות שהסכימה שיש בעיה, ניסינו את ה-208 הדגמה שהייתה בסוכנות, עם 30K ק"מ. זו רעדה מאוד חזק ולכן הוחלט לרדת ממשולשות הצילינדר של PSA, למרות שלפני הנסיעה ה-C3 מאוד מצאה חן בעיני. לדעתי בגלל אופי הרעידות (בגלישה בדרייב) הן לא תהיינה מורגשות או זניחות בגיר ידני או רובוטי מאחר ומעט יותר גז ושחרור איטי יותר של המצמד יכול לפצות עליהן.

בדיעבד שמח שלא הלכנו על ה-C3 מאחר ובמהרה היא הוצעה בגרסה בסיסית באפס ק"מ בתמחור של מעט יותר מ-70K ש"ח. לדעתי זה ישפיע קשות על הסחירות ומחירי המחירון של הרכבים המאובזרים.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי את הרכב המדובר, כבר יותר מ 5000 קילומטר של נהיגה כולל נסיעות ארוכות.

לגבי הרעידות - מאוד לא מורגש עד לא קיים. אל תשכח שמדובר בפורום רכבים עם אנשים בעלי רכישות גבוהה עד מוגזמת לכל דבר (לגיטימי בהחלט), אבל להגיד על הרכב שהרעידות הן איזה שהוא פאקטור לפסול את הרכב זה מגוכח כי הן לגמרי בשוליים עד לא מורגשות.

לגבי המזגן - מקרר ומחמם מצויין, גם בקיץ. קצת מעצבן שזה דרך המסך בלבד, אבל זה משהו ידוע כבר עכשיו ולא הפתעה.

הרכב בכללותו, נוח מאוד, גם בנסיעות ארוכות. חזק מאוד גם בעליות וגם בעקיפות. חסכוני בדלק (אני על צריכה משולבת של 15.1 כרגע).

מדובר ברכב שכיף לראות אותו בחניה, 5 שנות אחריות חשובות ו VFM הכי גבוה בסגמנט לטעמי.

הדבר היחיד הוא שלפעמים לוקח איזה חצי שניה להיכנס לנסיעה ממצב עמידה. אבל גם זה בשוליים.

לטעמי עסקה מעולה ורכב שבהחלט נותן תמורה לאגרה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

שוב תודה.

לא נותר מלבד לעשות את נסיעת המבחן.

אלא שעולה אצלי החשד שנושא הרעידות לא אחיד בין הרכבים (יכול להיות שגם בין אנשים :-D) וגם באם רכב המבחן יהיה ללא רעידות, עלול הרכב שירכש (באם ירכש) לסבול מהבעיה.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

תעדכן, כי באמת יש פה הבדלים בתחושות של האנשים.

Sent from my shaved nostrils using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אצלנו הרעידות עדינות מאוד בגלישה, משהו שרק אני שמתי לב אליו כי אמרו כאן ופשוט "חיכיתי" להרגיש אותם. האישה לא שמה לב בכלל (90% מהזמן היא נוהגת עליו) ולא מודעת לזה.

אבל רק 4,000 ק"מ בחודשיים. ב-308 טורבו ו-2008 אטמוספרי שהיו גם אני לא שמתי לב.

ט.ל.ח

פורסם
תעדכן, כי באמת יש פה הבדלים בתחושות של האנשים.

כמובן שאעדכן.

פורסם

אני סוג של פסלתי את הרכב בגלל הרעידות, רכשתי איביזה (שגם לה יש את הדברים שלה..) אבל היא גם 3 צילינדרים כמו ה C3 רק שב C3 זה היה בלתי ניסבל, רעידות מציקות ממש.

פורסם

באיביזה העסק אכן עובד בצורה חלקה יותר.

Sent from my fresh navel using Tapatalk

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא יצא לי לעמוד בפקקים, אבל מעבר לזה איןמשם את התופעה שיש בסיטרואן.

Sent from my smooth ear wax using Tapatalk

פורסם (נערך)

בשביל הרקורד, ריו 1.4 מרובעת צילינדרים מהניילונים, ומרגישים רעידות בסרק (בשילוב להילוך + ברקס קצת יותר ובגלישה עדינה אפילו עוד יותר).

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם (נערך)

אני מודה שאני אכן רגיש יותר, אבל נסעתי על לא מעט רכבים ובאף אחד זה לא הגיע לרמה המעצבנת הזאת, אפילו לא ביונדאי גטס עם תושבת מנוע גמורה.

אפרט: בנסיעה ברכב, הרכב רועד כולו לרמה שהמגש האחורי מרעיש.

בנסיעה רגילה על אוטומט, הרכישה של הגלישה דווקא פחות מפריעה לי, כי היא מאוד קצרה. אבל הרעידה שמורגשת עד כ 2000 סלד(במיוחד בערב) היא מאוד לא נעימה ומרגשת בעיקר בהגה.

כשמאיצים קצת יותר ונמצאים מעל 2000 סלד יש רעידה לא נעימה שמורגשת בעיקר כרעידה של הרכב מצד לצד וכמגיעים ל2500 סלד הנסיעה כבר נעימה.

בנהיגה במצב ידני שאני מעביר את ההילוכים בסביבות השעה 2800 סלד בשביל שלא יירד מ 2000 הנסיעה נעימה.

אני מאשים בעיקר את הגיר דווקא ולא את המנוע שכן ישנם תופעות נוספות שלא קשורות לרכישות כמו:

כשמגיעים להילוך שלישי ומאטים, הגיר לא ירד לשני עד כ 1000 סלד, כאשר האצאה בפחות מ 1500 סלד גוררת רעידה של כל הרכב, חוסר סחיבה ותחושה שהרכב עמד להכבות.

לפעמים בצורה רנדומלית יש קפיצות או דפיקות בהעברת הילוכים.

במצב ידני, אם מורידים הילוך באזור ה 1800-2100 המנוע צועק לשניה כאילו הוא נותן גז עם קלאטש מנותק.

תופעה יחודית קבועה נוספת היא שרק בהילוך רביעי בין 1900 ל 2200 סלד בערך יש רעש נוסף שמגיע מאזור המנוע כאילו משהו שם לא מחובר טוב.

ב10% מהזמן הרכב מתנהג בצורה נעימה גם במקרים שפירטתי ואין רעידות.

כשהלכתי למוסך הוא הסכים שיש רעידות לא תקינות ואמר שבמקרה הזה הם חושבים שהשמן לא היה טוב וגם למצתים להתפחם. החליפו מצתים ושמן ואמרו שעכשיו הכל בסדר, אבל זה לא סידר כלום למעט תחושת האצה נעימה יותר למשך יומיים שלושה, אבל הרעידות נותרו.

עריכה אחרונה על ידי ORrrr

2017 Citroen C3 Shine

פורסם

מה שאתה מתאר מאוד מטריד, לבטח כאשר מדובר על רכב חדש.

גם בנוגע לשמן, מזה אומר, שהרכב הגיע מהמפעל עם שמן לא טוב?

מאוד מחשיד.

פורסם

הייתה לי 308 1.2 אוטומטית באנגליה, מעל 1500 מייל , לא הרגשתי שום בעיה , לא רעישות ולא נעלים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

• תוכן חדש...