Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C3, האם אכן רועדת?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב הסיטרואן c3 סובלת כתוצאה מנוחות מעולה בעיר התנודות במצבים מסוימים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 76
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שני הטרוריסטים שלי יעקרו את המשענת בלי למצמץ. בגילם אבא שלהם ישב במושב אחורי של סובארו ג'סטי ללא מיזוג. אז ש"יסבלו" במושב האחורי של קקטוס בלי משענת ובלי פתחי מיזוג אחוריים. :-D:wink:

אכן ממתין לקקטוס, אדום אש. תודה רבה!

פתחתי שרשור על C3, שנגמר בקקטוס.

העברתי את ההודעה מהשרשור על הסיאט ארונה לכאן...

הם יסבלו בצינוק- בקקטוס גם החלונות האחוריים לא נפתחים (אם לא שינו את זה) :bigcry:

בכמה קניתם את הקקטוס? האם העיסקה כללה טרייד אין במחיר מחירון בהתאם להתחייבות של לובינסקי אליכם?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם (נערך)

green

צודק, אין צורך "לגנוב" שרשור של אחרים.:shock:

ראשית החלונות האחוריים נפתחים.... לחרך ירי.

למען האמת עד היום הילדים פתחו את החלונות במקרים שאני יכול לספור על כף יד אחת ככה שזה לא קריטי. זה מה יש. יגדלו, יקנו להם רכבים ויפתחו חלון. :lol:

מה שכן, ישבתי כרבע שעה במושב האחורי בזמן שאשתי נהגה. זה ממש לא צינוק. המושב נוח ומרווח וממש אין זכר לתחושה לקלסטרופובית בשום צורה.

כמו שכבר כתבתי במעלה השרשור, הרכב מרגיש הרבה יותר שלם מסך חלקיו.

מקבלים האצ'בק נוחה ומעניינת שאהבתי לנהוג, המנוע/גיר הרגישו מצויין, לבטח לצד משקל עצמי של 1 טון בסך הכל.

תוסיף את תג המחיר והמחסרונות הבודדים מתגמדים.

אני לא אנקוב במספרים ובפרטי העסקה, רק אומר שאכן נעשה טרייד אין במחיר מחירון, כפי שהתחייבו ובנוסף גם נתנו הנחות והטבות.

ואם כבר, זה המקום לציין לחיוב את אנשי אולם התצוגה של סיטרואן באשדוד, צביקה וגיא (מנהל האולם), אשר עשו מעל ומעבר למצופה לשם שאצא מרוצה (יצא לי חרוז :-)).

עריכה אחרונה על ידי Ozb

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

תתחדש, אחלה רכב.

המשפט שלך "הרכב מרגיש הרבה יותר שלם מסך חלקיו" הוא התיאור הטוב ביותר לרכב הזה.

דרך אגב,

בשבת האחרונה ראיתי קקטוס בחנייה עם 4 (!!!) כיסאות בטיחות (2 בוסטרי גב + סלקל מאחור ועוד סלקל מקדימה) - כנראה שזה באמת מוביל משפחתי לא מנוצל :lol:

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

המושב האחורי של הקקטוס מרווח למדי (יותר ממאזדה 3 למשל) ומספק מרווח מחייה מצויין.

בעיני, אי היכולת לפתוח את החלונות לא מהווה בעיה כלל - במכוניות מודרניות, לרב לא נעים ליסוע עם חלונות אחוריים פתוחים.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם (נערך)
תתחדש, אחלה רכב.

המשפט שלך "הרכב מרגיש הרבה יותר שלם מסך חלקיו" הוא התיאור הטוב ביותר לרכב הזה.

דרך אגב,

בשבת האחרונה ראיתי קקטוס בחנייה עם 4 (!!!) כיסאות בטיחות (2 בוסטרי גב + סלקל מאחור ועוד סלקל מקדימה) - כנראה שזה באמת מוביל משפחתי לא מנוצל :lol:

תודה.

תשמע, הקטלוג של C3 ארוך פי 2 מזה של הקקטוס. רשימת אבזור באמת מרשימה ותוסיף את הבלימה האקטיבית שתתווסף בהמשך השנה.

לעומת זאת הקטלוג של הקקטוס (מצטט את אשתי) ״הגה גלגלים, קצר ולעניין״.

ויחד עם זאת, לאחר שעשינו נסיעת מבחן בשניהם היה ברור לנו איזה רכב מרגיש יותר רכב.

כמובן שזה עניין סובייקטיבי ורבים אחרים ירגישו הפוך. לי ולאשתי היתה תמימות דעים בנושא.

מבחינת אבזור, דברים שחשובים לנו ויש ברכב הם בקרת שיוט, בלוטות, וויז, פנגו, מצלמת חניה וחיישנים. אה.. ומובילאיי. :shock:

מה עוד צריך? 5 שנים אחריות!

אנחנו אנשים פשוטים. :wink:

עריכה אחרונה על ידי Ozb

פורסם

יופי של אוטו, תתחדש. מקורי, מיוחד, נוח ומרווח וכל זה במחיר מאוד נחמד באופן יחסי. מצער שהוא צרפתי ועוד סיטרואן, אם היה משהו מזרחי, קרוב לודאי שהיה ממלא את הכבישים, כי פונקציונלית קשה למצוא לו מתחרים בקבוצת המחיר שלו.

פורסם

בעיתונות בארץ ובחו״ל מדווחים על השקת דגם חדש בתערוכת ג׳נבה הקרובה.

החידושים העיקריים מדברים בעיקר על התבססות על הפלטפורמה החדשה של psa ומנוע חשמלי.

יחד עם זאת, כאן (עמוד 7), אני מניח (לא בטוח למה מתכוונים כשכותבים 208 new) כי יעשה שימוש גם במנועי הבנזין הקיימים. סביר להניח שיהיה שימוש גם במנועי דיזל.

עד כה לא מצאתי ברשת, כי היצרן שחרר הודעה רשמית, רמז או אפילו צללית אודות הרכב עצמו ולכן יש סקפטיות זהירה בנוגע למועד השקתו.

כך או אחרת, גם באם יוצג במרץ, סביר להניח כי לא יגיע ארצה לפני סוף השנה הנוכחית.

פורסם

מה זו הפלטפורמה הזו? מדובר כאילו על היברידי?אני הבנתי שאמורה להיות השנה

התחדשות שהמוקד שלה יותר אבזור בטיחותי ואקטיבי

אולי לא כדאי לי לשקול את ה 208 אם יצא בסוף השנה דגם..חסרון של עוד ירידת ערך

פורסם

פלטפורמה זה הבסיס עליו מורכב הרכב.

הפלטפורמה החדשה כבר בשימוש במספר דגמים, לדוגמה ה- 3008.

לא ראיתי שמתוכנן רכב היברידי. כן ראיתי שמתוכנן חשמלי.

בדרך כלל דגם בסוף חייו כדאי לרכוש כאשר מדובר בדגם מוצלח מאוד ו/או המחיר ברצפה.

עד שלא יושק הדגם החדש, זה לא המצב. (כן מוצלח, לא בסוף חייו).

כבר המלצתי לך ואמליץ שוב, לבחון את ה- C3. דגם חדש, מאוד מאובזר, מנוע חזק, נוח, 5 שנות אחריות, שכנראה יקבל במהלך השנה גם בלימה אוטונומית.

ממליץ לך לפתוח שרשור מסודר בפורום ייעוץ.

פורסם

הפלטפורמה שתשמש את ה-208 היא פלטפורמה חדשה, ולא ה-emp2 שמשמשת את ה-3008.

סיטרואן c3 כוללת בלימה אוטונומית עד 85 קמ"ש.

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם

לא ברור עדיין אם emp2 תשמש ישירות או שמהווה בסיס לפיתוח.

כך או אחרת היא תהיה חדשה עבור 208.

ה- c3 בארץ טרם נמכרת עם הבלימה האוטונומית.

• תוכן חדש...