Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפלואנס אמינה בצורה מאוד מפתיעה בכל הגרסאות שלה. אבל ה1.6 מאזור 2009-10 פשוט כבדה כל כך על הכביש שזה מעצבן.

אני באמת לא יודע באיזה אחת הייתי בוחר אם הייתי צריך, נהגתי בשתיהן ושתיהן כבדות ועצלות מאוד. הקרוז לא מצליחה לשמור על תא נוסעים במצב טוב עם הזמן + דיווחים על תקלות גיר פה ושם אז נראה לי שעדיף כבר פלואנס עם מכלול הנעה מוכר ואמין.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)
הפלואנס אמינה בצורה מאוד מפתיעה בכל הגרסאות שלה. אבל ה1.6 מאזור 2009-10 פשוט כבדה כל כך על הכביש שזה מעצבן.

אני באמת לא יודע באיזה אחת הייתי בוחר אם הייתי צריך, נהגתי בשתיהן ושתיהן כבדות ועצלות מאוד. הקרוז לא מצליחה לשמור על תא נוסעים במצב טוב עם הזמן + דיווחים על תקלות גיר פה ושם אז נראה לי שעדיף כבר פלואנס עם מכלול הנעה מוכר ואמין.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

היי

תודה על התגובות.

זה בדיוק המצב שאני נמצא בו עכשיו.

אני מחפש משפחתית עם תא מטען גדול, יש ילדים עגלות וכו.

בתקציב של 20000 שקל, יש לי עוד תוספת של 5500 למערכת גז. אני מחפש שנת 2010 ומעלה, יש לי קורלה 2006, ואני רוצה רעב חדש יותר, אני מחפש רכב שני לנסיעות ארוכות על גז. בתכלס יפניות עולות הרבה יותר בשנתונים האלו, ומערכות גז לא מתאימות להם. משמנת ברכב = הרס ראש מנוע. ולכן האפשרית שלי מצומצמות.

לגבי הכבדה כל הכביש, לא חושב שהקרולה כזו מהירה ואין לי בעיה איתה. בתכלס שהרכב על גז( והעלויות נמוכות) אתה יכול להרשות לעצמך לתת קיק דאון בתחילת נסיעה כדי להגביר את הקצב לא?

עריכה אחרונה על ידי ישראל כהן
פורסם
האופציה הטובה ביותר בשבילך ב20 אלף משנת 2010 זה מיצובישי לנסר 1.5, רכב סופר אמין ועדיף על הקרוז והפלואנס.

היי

חיפשתי תקופה ארוכה לנסר.

קשה עד לא אפשרי למצוא במחיר של 20000 משהו נורמלי עם קילומטרז הגיוני.

התא מטען שלו גבולי בגודל.

לא מומלץ להתקין עליו מערכת גז.

ואני מחפש רכב שני שיש עליו גז לנסיעות ארוכות.

תודה

פורסם

נסיע על גז מורידה את הספק המנוע, מקצרת את חייו, בעייתית בחניונים, יש לך כבר להרפתקאות ? לא עדיף לך לחפש רכב חסכוני אמין עם צריכת דלק נמוכה בסבלנות במחיר הכולל את ה 5000 שרציתה להוציא על מערכת גז ?

פורסם
נסיע על גז מורידה את הספק המנוע, מקצרת את חייו, בעייתית בחניונים, יש לך כבר להרפתקאות ? לא עדיף לך לחפש רכב חסכוני אמין עם צריכת דלק נמוכה בסבלנות במחיר הכולל את ה 5000 שרציתה להוציא על מערכת גז ?

היי

דווקא פלאונס מגיבה מעולה לגז, וכפי שכבר כתב כאן מישהו בשרשור זה לא משפיע על ביצוע המנוע. לגבי החניונים אני מכיר 4 חברים שיש להם גז מעולם לא אמרו להם מילה בחניון.

אשמח מאוד לשמוע על רכב משפחתי אמין שיקח לי 1/20 בעלות של 25000 שקל.

תודה

פורסם

מה עם קורולה רובוטית? תתפשר בשנה אחת מטה, אתה לא צריך מערכת גז אפילו חסכונית מאד.

בגדול אמינה מאד מרווחת, בגא'ז נדיב, נוחה. גיר חצי אוטומט מתנהג כמו ידני עם קלאץ' אוטומטי.

פורסם
מה עם קורולה רובוטית? תתפשר בשנה אחת מטה, אתה לא צריך מערכת גז אפילו חסכונית מאד.

בגדול אמינה מאד מרווחת, בגא'ז נדיב, נוחה. גיר חצי אוטומט מתנהג כמו ידני עם קלאץ' אוטומטי.

היי

המחיר של טויטה רובטית או סביב 35000 שקל.

זה יקר ב 10000 שקל מהרנו כולל מערכת הגז.

מעבר לזה שנכון שזה רכב חסכוני אבל לא בהשוואה לגז. וכמובן העלות של החלפת מצמדים לגיר יקר מאוד.

פורסם

ב35 אני מביא כבר אוטומטית, הקורולה הרובוטית נכנסת לך גם מתחת לתקציב.

לרובוטית יש מצמד אחד והוא לא יקר יחסית, בדקתי בתחילת השנה במורשה טויוטה והעלות של מערכת הפעלת מצמד +קלאץ' ושאר הירקות 4100 ש''ח.

אגב פורד פוקוס 2010 נכנסת לך לתקציב, אחלה אוטו.

פורסם
ב35 אני מביא כבר אוטומטית, הקורולה הרובוטית נכנסת לך גם מתחת לתקציב.

לרובוטית יש מצמד אחד והוא לא יקר יחסית, בדקתי בתחילת השנה במורשה טויוטה והעלות של מערכת הפעלת מצמד +קלאץ' ושאר הירקות 4100 ש''ח.

אגב פורד פוקוס 2010 נכנסת לך לתקציב, אחלה אוטו.

תודה על התגובה.

בתכלס לא שמעתי סיבה מספיק טובה למה לא רנו, היתרונות רבים על החסרונות.

שאלה נוספת האם השינוי שנעשה לפלאונס בשנת 2013 לגיר ולמנוע הוא מאוד משמעותי ביחד לאמינות של הרכב? לא מעניין החלק של העיצוב והחלק של הכבדות של הרכב.

תודה

פורסם

הרכב נהיה זריז יותר וחסכוני יותר, מבחינת אמינות שום שינוי.

אין שום דבר שפוסל את הפלואנס אם אתה מתעלם מעניין הביצועים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מכונית נוספת בסגנון הפלואנס - פורד פוקוס דור 2, השנה האחרונה הייתה 2010, אני חושב שיש מעט כאלה גם עם רישוי 2011.

נראית יותר טוב מהפלואנס, ביצועים ככה ככה, נוחה, גיר אוטומטי יותר חלק ונעים (גיר 4 הילוכים "של פעם"), מעט יותר קטנה.

אין ממש "דגם מאובזר" עם מנוע 1.6, יש גירסת איבוזור ביניים Trend X שכוללת את הדברים החשובים.

פורסם (נערך)

המתיחת פנים ב2013, מעבר לשילוב גיר מנוע יעיל יותר גם שיפרה את איכות החומרים בפלואנס שהייתה ככה ככה למשהו סביר יותר.

גם לדעתי הפוקוס אחלה אופציה, גם עגלה עם מנוע 1.6 ,אבל אמינה, לטכנאי שעבד איתי היא הייתה צמודה במשך 5 שנים ועשתה הרבה קילומטר.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

הפוקוס הנ"ל - סוס עבודה, עגלה, אבל סוס עבודה.

לנסר 1.5 - יותר עגלה מרנו והקרוז.

הייתי שוקל למתוח מעט התקציב ולכוון לפחות למנוע 2.0 של הפלואנס ולא להתיקע עם מערכת גז ששוקלת כמו עוד בנאדם על רכב ישן שגם ככה חלש,

אתה מתכוון להעמיס משפחה + מזגן - הרכב לא יזוז לך, מעבר לזה שזה מתסכל אפילו נהגים שמחייכים כשהם לוחצים על גז בפיקנטו, זה לא בטיחותי כל כך.

למה לא תלך על טורבו דיזל בפלואנס? יש ב 30K שנתונים 2011 אפילו.

תבדוק.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
הפוקוס הנ"ל - סוס עבודה, עגלה, אבל סוס עבודה.

לנסר 1.5 - יותר עגלה מרנו והקרוז.

הייתי שוקל למתוח מעט התקציב ולכוון לפחות למנוע 2.0 של הפלואנס ולא להתיקע עם מערכת גז ששוקלת כמו עוד בנאדם על רכב ישן שגם ככה חלש,

אתה מתכוון להעמיס משפחה + מזגן - הרכב לא יזוז לך, מעבר לזה שזה מתסכל אפילו נהגים שמחייכים כשהם לוחצים על גז בפיקנטו, זה לא בטיחותי כל כך.

למה לא תלך על טורבו דיזל בפלואנס? יש ב 30K שנתונים 2011 אפילו.

תבדוק.

היי

תודה על התגובה.

מנוע 2000 הרנו זה של ניסן קשקאי ופחות ממומלץ להתקין עליו מערכת גז. יש לי כבר רכב אחד אני רוצה רכב נוסף לנסיעות ארוכות ושהיה חסכוני. ולכן אני כל כך רוצה מערכת גז.

לגבי הטורבו דיזל אני ממש לא רוצה להכנס לעלות של החלפת מצמדים של 17000 שקל.את הטיפולים השוטפים אני עושה לבד מנסיון של השנים ואני מכיר טוב יותר את הבנזין.

נסעתי על הרנו פלאונס אני חושב שיש הגזמה לגבי הלא סוחב שכתוב כאן. יש לי קורה 2006 לא הרגשתי הבדל כל כך משמעותי בינהם.

• תוכן חדש...