Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להשאר עם הרכב או למכור?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזכיר לי את הליצנים שהיו מציעים לי 15 ו 20 עד רכב שהמחירון שלו היה כ52,

אני לא צוחק איתך, הייתי מנתק להם בפנים, חבל לי על כל שניה שאני מקשיב לחסרי הישע אוכלי החינם האלה.

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עצם זה שעדיין עושים את זה, מראה לך שיש אנשים שכל כך מיואשים, שמוכנים שמישהו אחר ימכור להם את הרכב בחצי מערכו, העיקר להיפטר ממנו.

הרי אם כולם היו מנתקים להם בפנים, הם היו מפסיקים.

מצד שני, תמיד אפשר להגיד לו סבבה, לקבוע איתו בכתובת בטיזינוחטו ורבע שעה לפני שאמורים להיפגש להכניס אותו לרשימת החסומים בטלפון.

תלוי מצב רוח.

מזכיר לי שקיבלתי טלפון מהעבודה, ממספר של מישהו שעזב, ואחרי מליון פעמים שאני מקבל טלפונים והודעות לא שלי, ובסבלנות אומר שהטלפון כבר לא של הבחור, פעם אחת מישהו שלח לי איזה 10 הודעות אם אפשר לבוא אליי עם הילדים היום בערב". פשוט שלחתי הודעה חזרה "סבבה, מחכים אין צורך להתקשר תגיעו". מאז שקט.

פורסם
עצם זה שעדיין עושים את זה, מראה לך שיש אנשים שכל כך מיואשים, שמוכנים שמישהו אחר ימכור להם את הרכב בחצי מערכו, העיקר להיפטר ממנו.

זה כמו עם כל המוקדי טלמרקטינג. אם מתוך 100 מספרים, 50 ינתקו, 40 יגידו למתקשר ללכת לחפש את החברים שלו, חמישה ינסו להטריל את המוקדן עם בדיחות שהוא כבר שמע שבע מאות פעם, חמישה נותרים יביעו התעניינות, ועם אחד תסגור, אז כנראה שזה עדיין משתלם להחזיק מוקד טלפוני.

ככה זה עם זה. על כמה שיצחקו למתקשר בפנים, יהיה מישהו שמוכן להיפטר מהגרוטאה גם אם יישאר עם סכום שבקושי מספיק למנה שווארמה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא צוחק איתך, הייתי מנתק להם בפנים, חבל לי על כל שניה שאני מקשיב לחסרי הישע אוכלי החינם האלה.

נו, ובסוף נשארת עם רכב שלא הצלחת למכור. אכן, great success.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

זה היה פג'ו/סיטרואן/רנו?

יש לי הרגשה שלכל רכב צרפתי ינסו להוריד את המחיר חזק.

פורסם

מצד שני, תמיד אפשר להגיד לו סבבה, לקבוע איתו בכתובת בטיזינוחטו ורבע שעה לפני שאמורים להיפגש להכניס אותו לרשימת החסומים בטלפון.

תלוי מצב רוח.

מזכיר לי שקיבלתי טלפון מהעבודה, ממספר של מישהו שעזב, ואחרי מליון פעמים שאני מקבל טלפונים והודעות לא שלי, ובסבלנות אומר שהטלפון כבר לא של הבחור, פעם אחת מישהו שלח לי איזה 10 הודעות אם אפשר לבוא אליי עם הילדים היום בערב". פשוט שלחתי הודעה חזרה "סבבה, מחכים אין צורך להתקשר תגיעו". מאז שקט.

אחלה התעללות :), הבעיה במקרה כזה אם טיפול על איזה נגסטר שירצה ל"החזיר לך", אני למדתי טוב טוב, שכדאי להתעלם ולהתרחק מטפילים כאלה.

נו, ובסוף נשארת עם רכב שלא הצלחת למכור. אכן, great success.

ואני מרוצה ולא מתחרט לרגע שנשארתי עם הרכב, למדתי להסתדר ולאהוב אותו יותר וגם להימנע מהפסד כספי עצום.

זה היה פג'ו/סיטרואן/רנו?

פיג'ו, ינסו לכל רכב, אולם לצרפתיות יהיה קצת יותר דרסטי.

פורסם
זה היה פג'ו/סיטרואן/רנו?

אם זה מה שמרגיש לך מקסימום תחפש דלת אחורית של טויוטה אייגו בפירוק תחליף רגע ותעלה מודעה של הרכב בטיוטה.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תמכור ב7 במקום ב11-12 שאתה מצפה לקבל.

גם אם זה 80% מהמחירון, בשקלים זה סכום לא אסטרונומי.

הרכב שלך בן 7-8,לא נראה כזה טוב,מהשכרה עם ק"מ גבוה.

והוא גם צרפתי מה שמצמצם את קהל היעד לסוחרים ומחפשי מציאות(מבחינת מחיר).

הסיכויים שתמכור אותו במחיר שאתה רוצה דיי נמוך.

לפני כמה שנים מכרנו אימפרזה ב8 אלף כשהמחירון היבש היה 16.

אותו סיפור,קוסמטיקה,ק"מ גבוה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

לי ניסו להוריד 50% בטלפון על יונדאי גטס GLS בת 6 עם 40K קילומטר. בסוף מכרתי אותה לראשון שהגיע (באותו הערב) בכמה אלפים מעל למחירון המשוקלל...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
לי ניסו להוריד 50% בטלפון על יונדאי גטס GLS בת 6 עם 40K קילומטר. בסוף מכרתי אותה לראשון שהגיע (באותו הערב) בכמה אלפים מעל למחירון המשוקלל...

אמנם לא כיום.

אבל הגטס היה רכב דיי סחיר ב2010-2012.

קוריאני,אמין,נתונים טובים והדגם המאובזר.

אתה משווה אותה מול צרפתייה מהשכרה עם ק"מ דיי גבוה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

הנקודה הייתה שאפילו במצב כזה מתקשרים עם הצעות הזויות של ״15 אלף ואני בא עכשיו מטבריה״...

פורסם (נערך)

אני נותן את החצי סנט שלי.

לפני כ-5 חודשים מכרתי גם פיז'ו 107 יד שלישית שנת 2011 עם 79,000 ק"מ, הרכב פורסם ב17 אלף ונמכר ב14.5 תוך יומיים למתעניין השני, לאחר שהראשון הציעה לי 11 אלף שקל בשיא החוצפה.

כמו כן חשוב לציין, שחצי שנה לפני ניסיתי למכור את הרכב ב-20 או 21 אלף, ולא הצלחתי. קיבלתי הצעות באיזור ה15 - 16 אלף ובחרתי לא למכור.

בכל מקרה המכירה הייתה סוג של טעות מבחינתי, מכיוון שלא הצלחתי למצוא שום רכב שעניין אותי לקנייה, ולבסוף מצאתי את עצמי עם פולו 96 שחבר נתן לי במתנה.

עריכה אחרונה על ידי idan94

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

פורסם

בשוק היד 2 לקילומטראז' יש משמעות מאוד מאוד גדולה.

אין דין רכב עם 80 אלף קילומטר לאחד עם 160.

אני לפני קצת יותר משנה, הצעתי למכירה רכב 2002 עם 100 אלף קילומטר ב-20 אחוז יותר מהמחירון, והטלפון לא הפסיק להתקשר.

פורסם (נערך)

אני יודע שאין דין, מכרתי בעבר קורולה עם פגיעת שילדה ב5% מעל המחירון והקונה ידע על כך , אני יותר נתתי את המידע כנקודת יחוס.

כמו כן הרכב היה יד שלישית, דבר שגם משפיע על התעניונות, ובשילוב עם ק"מ יחיסית נמוך אפילו מתחיל טיפה להחשיד.

עריכה אחרונה על ידי idan94

Kia Niro 2018 | Honda civic 94 MT

• תוכן חדש...