Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדיין לא לקחת סיכונים ואם יש תקציב של עוד כמה אלפים קרוז 2012 והלאה היא קנייה יותר בטוחה ושקטה ללב ולכיס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
מודל 2011 כולם אחרי מתיחת הפנים.
אם שנת הייצור היא 2011 אז כן.

יש רכבים שיוצרו ב2010 ועלו לכביש ב2011 עם המנוע הקודם.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

פורסם

יש בדיוק 17 מכוניות כאלה, מתוך כ-5750 משנת הדגם הזאת - שנוסעים בכבישי ישראל.

כולן ניתנות לזיהוי בקלות ע"י עיון בנתון ההספק ברישיון הרכב ( 112 כ"ס - המנוע הישן, 124 כ"ס המנוע החדש )

• אהבתי 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

וואוו. כל הכבוד על המידע.

בזמנו שחיפשתי רכב נפלתי על אחת מה17 האלו.

Sent from my Le X829 using Tapatalk

פורסם

יש לי את הרכב שנת 2012 בהתחלה קניתי אותו בלב לא שלם במיוחד אחרי הכרות עם שנת 2010, אחרי שנה וחצי איתו מאד מרוצה ממנו סוס עבודה עד לא מזמן הייתי נוסע איתו כל יום 65 ק״מ, עשה את העבודה כמו גדול רב הדרך היתה פקוקה הרכב היה עושה סביב 1:10, אחזקה ממוצעת אגב משנת 2012 שיפרו את כל מחלות הילדות שלו

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם, אני גם מעוניין לקנות קרוז 2011 (יוני 2011) 124 כ"ס מצאתי כזאת עם 200,000 ק"מ ב 11,000 ש"ח הרכב יפה ושמור מאדם אמין. כדאי לקנות או ש 200,000 ק"מ לרכב הזה זה הרבה מידי?

פורסם

מנסיון של קרוז למשך שנה וחצי ו135 אלף ק"מ-הרכב לא נוח,לא זריז ומאוד שתיין(8 קמ"ל בממוצע).

מבחינת אמינות היה דיי שקט,רכב בן שנה סה"כ.

במחירים שבהם הוא נסחר היה שווה לקנות אחת במצב טוב.

אם SIXT ייתנו לך אחריות אז אולי שווה ברכב ישן.

חפש בטרייד אין של שברולט.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

ה-124 כ"ס לא כזה נורא בהתחשב במחיר.

איפה עוד הוא ימצא רכב משפחתי בתקציב כזה? אני יכול לחשוב רק על סיטרואן C4 משנת 2010.

ישראל, האם זה באמת התקציב שאתה מוכן/יכול להשקיע? אם כן, זה לא נשמע רע כל כך לבחור ברכב הזה.

אל תקנה בלחץ, תחפש עוד כמה ימים, אולי תגיע קרוז אחרת במצב טוב עם הרבה פחות קילומטרז'.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

מיצובישי לנסר 2008-9 אולי שותה מעט יותר דלק אבל אמינה בהרבה מהפחנוע הקוריאני שנקרא קרוז- זו לא שברולט אמריקאית אמיתית ,אלא קוריאנית מזעזעת.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

בכך מקרה אתה קונה רכב ישן, שעבר הרבה, חפש רכב ישן בשנתיים שלוש עם רקורד אמינות עדיף מה שברולט הזו. ו11 אלף שקל, לכזה אוטו, זה המון כסף.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

פורסם
שלום לכולם, אני גם מעוניין לקנות קרוז 2011 (יוני 2011) 124 כ"ס מצאתי כזאת עם 200,000 ק"מ ב 11,000 ש"ח הרכב יפה ושמור מאדם אמין. כדאי לקנות או ש 200,000 ק"מ לרכב הזה זה הרבה מידי?

השוק מלא בכאלה עם קלומטראז' נמוך יותר, אבל מה שיותר חשוב זה איך ואיפה הרכב טופל, והאם הרכב עבר תיקון גיר (היה ריקול בדגם הזה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ישראל, לקנות רכב עם קמ כזה זה הימור גם בהניה והרכב מטופל נכון. לחלקים ברכב קיים בלאי טבעי וכנראה רכב עם ק"מ כזה יגלה לא מעט תקלות.

פורסם

תודה לכולכם. אחלה תשובות. והרכב אכן עבר תיקון או מתיחת גיר. משהו כזה. האמת שאתייעץ אתכם קצת יותר. הרכב מיועד לרכב שני במשפחה שעושה כ 4000 קמ בשנה. יש לי חוץ מהאוטו הזה מיצובישי אאוטלנדר חדש שזה הרכב העיקרי. כיום יש לי שברולט אופטרה 2008 עם 116000 קמ. אבל הרכב שמור. אבל נראה ישן וחשוב לי ולעסקי הנראות. לכן רציתי להחליף לקרוז. מה דעתכם?

• תוכן חדש...