Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2748 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב והחלטתי ללכת על השברולט קרוז 2011..

אשמח לשמוע על הרכב האם כדאי לקנות אותו , חוות דעת ,אנשים שהיה להם או יש את הרכב הזה מה יש לכם להגיד??..

והאם כדאי לקנות אותה מחברה כמו שלמה סיקסט?? אם לא כדאי לקנות משלמה סיקסט אז למה??..

אז מה יש לכם להגיד על השברולט קרוז 2011?? רכב טוב או לא?? עושה בעיות???

ובכללי מה אתם אומרים על הרכב הזה...?? הרכב טוב שווה לרכוש אותו?

אני ממש חייב את העזרה שלכם כי ממש עוד חודש אני מתכוון לרכוש את הרכב.

תודה לעוזרים:wink:

פורסם

הקרוז בשנתונים 2009-10 לא רכב מוצלח וקנייה משלמה סיקסט רק גורעת מהעסקה ומורידה אותה לכיוון התהום.

בשנתונים הללו, היו ים בעיות בגירים של הרכבים הללו, מדובר על רכב שתיין,עצל וכבד,שלא מצטיין בשום דבר.

מה התקציב שלך ? יעזור כדי שנוכל להציע אופציות חלופיות טובות בהרבה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

ב2011 היתה מתיחת פנים לדגם, הגיע מנוע שונה.

יש לי את הרכב מ2013, הרכב סהכ מאוד אמין. יחסית חזק ל1.6,מרווח מאוד , נעים לנהיגה ושהייה, ושתיין. עושה 1 ל9 בערך.

הרכב עבר אצלי הריקול שהיה לגיר. וזה הפעם היחידה שהוא היה במוסך ללא קשר לטיפולים התקופתיים.

אהה,והוא מאוד מאוד מרווח.

לדעתי, אחלה קניה במחירים של היום.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

פורסם (נערך)
ב2011 היתה מתיחת פנים לדגם, הגיע מנוע שונה.

יש לי את הרכב מ2013, הרכב סהכ מאוד אמין. יחסית חזק ל1.6,מרווח מאוד , נעים לנהיגה ושהייה, ושתיין. עושה 1 ל9 בערך.

הרכב עבר אצלי הריקול שהיה לגיר. וזה הפעם היחידה שהוא היה במוסך ללא קשר לטיפולים התקופתיים.

אהה,והוא מאוד מאוד מרווח.

לדעתי, אחלה קניה במחירים של היום.

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

מה זה ריקול לגיר??

מה היה לך בעיה בגיר ברכב הזה?

עריכה אחרונה על ידי Ba1999
פורסם
הקרוז בשנתונים 2009-10 לא רכב מוצלח וקנייה משלמה סיקסט רק גורעת מהעסקה ומורידה אותה לכיוון התהום.

בשנתונים הללו, היו ים בעיות בגירים של הרכבים הללו, מדובר על רכב שתיין,עצל וכבד,שלא מצטיין בשום דבר.

אני קונה את הרכב בשנתונים 2011 או 2012?? עדיין הוא גרוע??

ראיתי המון אנשים שאמרו שאחרי 2011 הרכב מאד אמין ולא עושה בעיות בכלל..

ולמה קנייה משלמה סיקסט היא גרוע??

פורסם

והתקציב שלי הוא עד 22 אלף

איזה רכבים תוכל להציע לי במחיר הזה??

פורסם

רכב בגודל של הקרוז או יותר נכון בשנתון שלה יהיה טיפה קשה אבל אפשר לנסות : פורד פוקוס/מאזדה 3 (עדיפה גרסת הספיריט- אם כבר שתיין כמו הקרוז או קצת יותר לפחות תיהנה מהנהיגה)-ברור שאתה יורד כאן בשנתונים אבל מקבל רכב טוב בהרבה (מאזדה 3) או רכב טוב פורד פוקוס 2008-9

פורסם
רכב בגודל של הקרוז או יותר נכון בשנתון שלה יהיה טיפה קשה אבל אפשר לנסות : פורד פוקוס/מאזדה 3 (עדיפה גרסת הספיריט- אם כבר שתיין כמו הקרוז או קצת יותר לפחות תיהנה מהנהיגה)-ברור שאתה יורד כאן בשנתונים אבל מקבל רכב טוב בהרבה (מאזדה 3) או רכב טוב פורד פוקוס 2008-9

ואם אני קונה את הקרוז בשנתון 2011 עד 2012 יש להם פחות תקלות??

כי שמעתי המון שאומרים משנת 2011 הרכב עבר שדרוג משמעותי

מה אתה אומר ?? קורז בשנים 2011 או 2012 לא יעשו את הבעיות שהקורז היו עושים בשנים שלפני?

פורסם
ואם אני קונה את הקרוז בשנתון 2011 עד 2012 יש להם פחות תקלות??

כי שמעתי המון שאומרים משנת 2011 הרכב עבר שדרוג משמעותי

מה אתה אומר ?? קורז בשנים 2011 או 2012 לא יעשו את הבעיות שהקורז היו עושים בשנים שלפני?

הבעיות שהיו בדגמים טרום השינוי היו די דרסטיות.

אני מאמין שהוספת הכסף הקטנה יחסית לרכישת המודל המעודכן יותר מתחזיר את עצמה.

פורסם

ב 2012 רוב מחלות הילדות של המנוע ובעיקר של הגיר נפתרו והרכב אמין הרבה יותר.

להגיד שהרכב הכי סבבה שיש ? לא... הוא מטחנת דלק..

מצד שני,כשמדברים על תמורה ךמחיר ביחס לשנתון זו אופציה טובה.

פורסם

הרכב עצמו לא רע.

נוח ומרווח מצד שני האמינות שלו לא מופתית אבל גם לא נוראית וצריכת דלק לא הכי טובה.

תבדוק טוב שהמנוע הוא החדש יותר דהיינו 124 כוחות סוס.אם זה דגם לפני המנוע המשודרג הייתי מתרחק.

(הייתה לנו במשפחה קרוז לפני ואחרי)

Sent from my Le X829 using Tapatalk

פורסם

מודל 2011 כולם אחרי מתיחת הפנים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...