Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - קיה סורנטו מתחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיה עשתה "וויש" על הסורנטו וחידשה את העיצוב מלפנים, מאחור ובפנים, והוסיפה תיבת הילוכים חדשה ועוד בטיחות אקטיבית.

כל הפרטים בידיעה.

MAIN.jpgקיה-סורנטו-2017-3.jpgקיה-סורנטו-2017-5.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

בהחלט יורש ראוי לספורטז' פרימיום 2015 של האישה. נקווה שהמחיר של ה EX יהיה הגיוני לצורך השדרוג.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
רכב החלומות

לא אומר זאת בהתנשאות חס וחלילה, אבל מאחל לך חלומות מעניינים יותר מקיה סורנטו...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

הרעיון שחשבתי עליו דווקא לא היה שייך ל״אופ-טופיק״ בכלל. החלומות המוטוריים שלי שונים מאוד ממה שאני יכול להרשות לעצמי בפרקטיקה, ולחשוב על קיה סורנטו כפסגת החלומות המוטוריים שלך זה קצת עצוב לדעתי. שוב, לא בהתנשאות ולא כי אני חושב שהסורנטו רכב רע (ממש לא), אלא כי אני מאחל לך דברים טובים יותר.

פורסם (נערך)

לא אגדיר זאת כ"רכב חלומות", אבל אני חושב שאני מבין בדיוק את אליהו. מזה תקופה אני מהרהר על SUV דיזל AWD עם מערכות בטיחות מלאות במחיר "שפוי", נכון להיום רק ה-X trail מתקרב לשם. סורנטו כזה עם מערכות בטיחות מלאות כולל "השילוש הקדוש" מתלבש בדיוק על ההגדרות לעיל, אז מבחינתי זה מתקרב להיות רכב החלומות הפרקטי שלי. (אם רק היה בפנים מנוע דיזל צרפתי הכל היה מושלם.)

נ. ב., לדעתי החישוקים מרובי החישורים האלה (שצצים לאחרונה כפטריות לאחר הגשם) לא עושים חסד לרכב (וגם לא לאף רכב אחר).

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר

חזיר דיזל

פורסם

קצת אופ טופיק אבל הקודיאק עדיף על הסורנטו כמעט בכל פרמנט מלבד אולי שורת המושבים השלישית.

פורסם

אני יסביר: הרכב הבא שלי שאני רוצה (צריך) זה 7 מקומות, קיה סורנטו החדשה לדעתי האישית הכי טובה ומרווחת בסגמנט הSUV במחירים הסבירים (בקירוב...) לא אאוטלנדר אך גם לא לנד-רובר.

כמדומני יותר מרווחת מהסקודיאק.

פורסם
קצת אופ טופיק אבל הקודיאק עדיף על הסורנטו כמעט בכל פרמנט מלבד אולי שורת המושבים השלישית.

אני קצת מבין את אאוטלנדר עכשיו... הסורנטו הרבה יותר יוקרתי ואיכותי מהקודיאק עם כל הכבוד, וגם מרווח יותר בכל השורות.

פורסם

מניין הפלוץ הזה? תיהיה בטוח שהסורנטו יהיה אמין ונוח לתחזוקה בהרבה יותר, רחב יותר באופן כללי (קטגוריה מעל).

פורסם
רכב החלומות, שפרו בדיוק מה שהיה צריך: מערכות בטיחות, מולטימדיה, גיר דיזל חסכוני.

בדיוק אתמול קראתי כאן בפורום על הדיזל הנוכחי שנותן צריכה של 1:9. רחוק מ"חסכוני".

יש לקוות שהחדש יתן צריכה הולמת למנוע דיזל מודרני.

פורסם
אני קצת מבין את אאוטלנדר עכשיו... הסורנטו הרבה יותר יוקרתי ואיכותי מהקודיאק עם כל הכבוד, וגם מרווח יותר בכל השורות.

אין שום דבר יוקרתי בסורנטו ידידי כמו שגם אין שום דבר יוקרתי בקודיאק, גם אם היא איכותית מהסורנטו. אין לי כוונה להפוך את השרשור הזה לעוד שרשור קודיאק אז רק אומר שתמשיכו בשלכם, אבל אני מוכן לאתגר אתכם ולמצוא לי מבחן השוואתי אחד (לא משנה אם זה מישראל או מחו״ל) בה הסורנטו ניצחה את הקודיאק. יש לא מעט מבחני דרכים שמשווים ביניהם אז לא תהיה לכם בעיה למצוא.

• תוכן חדש...