Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות - קיה סורנטו מתחדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אין שום דבר יוקרתי בסורנטו ידידי כמו שגם אין שום דבר יוקרתי בקודיאק, גם אם היא איכותית מהסורנטו. אין לי כוונה להפוך את השרשור הזה לעוד שרשור קודיאק אז רק אומר שתמשיכו בשלכם, אבל אני מוכן לאתגר אתכם ולמצוא לי מבחן השוואתי אחד (לא משנה אם זה מישראל או מחו״ל) בה הסורנטו ניצחה את הקודיאק. יש לא מעט מבחני דרכים שמשווים ביניהם אז לא תהיה לכם בעיה למצוא.

Sent from my iPhone using Tapatalk

מחיר החלפים, ביטוח ואמינות. זה שישראלי הממוצע מחפש ברכב. צעירים חסרי מנוח מחפשים DSG ומוכנים לשלם את משכורת החודשית בשביל הרכב.

פורסם

למי שצריך לשנע 6-7 בדרך קבע, אין מה להתלבט בין הסורנטו לבין להקודיאק. הסורנטו לוקח בקלות ובעיקר בגלל מהרווח.

מי שמחפש SUV מרווח עם 7 מושבים שיונצלו רוב הזמן - אין לו מה לפזול למקומות אחרים.

פורסם
לא אגדיר זאת כ"רכב חלומות", אבל אני חושב שאני מבין בדיוק את אליהו. מזה תקופה אני מהרהר על SUV דיזל AWD עם מערכות בטיחות מלאות במחיר "שפוי", נכון להיום רק ה-X trail מתקרב לשם. סורנטו כזה עם מערכות בטיחות מלאות כולל "השילוש הקדוש" מתלבש בדיוק על ההגדרות לעיל, אז מבחינתי זה מתקרב להיות רכב החלומות הפרקטי שלי. (אם רק היה בפנים מנוע דיזל צרפתי הכל היה מושלם.)

נ. ב., לדעתי החישוקים מרובי החישורים האלה (שצצים לאחרונה כפטריות לאחר הגשם) לא עושים חסד לרכב (וגם לא לאף רכב אחר).

מצטרף לכל מילה, בנוסף לדעתי (ולדעת עוד אתרי רכב) המערכות בטיחות בקיה הם מהטובות ביותר שיש בשוק. כולל סגמנט היוקרה!

פורסם

מקווה שמפרט הבטיחות גם יגיע לארץ - בכל זאת הוא כבר קיים בספורטאג' ובנירו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...