Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קודם כל אני לא יודע כלכך איפה לפרסם את זה ואם זה לא במקום המתאים אני מתנצל מראש,

אז ככה : אני מחפש עבודה כנהג אבל על גיר אוטומט ולא ידני ונתקל בבעיה כי באתרי הדרושים אמנם לא חסר עבודה כנהג אבל לא מציינים אם הגיר הוא אוטומט [ואני יכול להבין גם למה..]

לכן אני פונה אליכם לעזרה: יצא לכם להכיר חברה/עסק שבבעלותו רכבים אוטומטים ולא רק ידניים?

המון תודה לעוזרים.

פורסם

יש לי ידני אני פשוט ממש שונא את זה ונראה לי שלעבוד יום יום עם ידני זה סיוט, אשמח לעוד הצעות, על נהג בוס כבר חשבתי אבל אשמח לכמה שיותר הצעות [אולי משהו שעוד לא חשבתי] וגם כמובן אם אפשר לציין כמו שאמרתי חברות/עסקים כדי שאדע למי לפנות

פורסם

רוב הפעמים, אתה תוכל להבין במידה ומדובר על רכב "עבודה" או טנדר או טרנספוטרים למינהם וכו', הם יכולים להיות ברוב המקרים ידניים ברובם (יש המון אוטומט גם כן).

כמובן שנהג מנהל/בוס או נהג בקטגוריית רכבי מנהלים ומעלה לכל הפחות, הכל אוטומט זה ברור.

משאיות לדוגמא, המון משאיות בשנים הרבות האחרונות הן אוטומטיות למעשה, עדיין יש לא מעט משאיות ידניות אבל שוב, צריך לקחת את זה בחשבון גם כן בסינון.

פורסם

איזה סוג רישיון יש לך?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אבא שלי פעם היה נהג סחורה, ועם הזמן כל הרכבים בחברה הוחלפו לאוטומטיים כי זה הפך לנפוץ ונפוץ יותר.

ולשאלך, כן. לברר מול כל חברה על איזה גיר תנהג

• תוכן חדש...