Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האוטו פשוט נשרף בשמש.

איפה אני יכול לקנות גזיבו עד רוחב של 2.30 בערך ואורך 4.0 מטר וקצת.

במחיר הגיוני !

עדיף באיזור המרכז.

מקווה שמתאים לפורום.

אין לי הרשאה לאוף טופיק.

תודה

פורסם

אם יש לך אפשרות להעמיד גזיבו ספציפי לרכב אז חפש את אלה של קוויק-שייד - הם בנויים משמעותית יותר איכותי מכל הפשוטים שקונים באייס/ הוםסנטר / שוק כפר קאסם.

לחילופין - סתם כיסוי לרכב.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גזיבו בדרך כלל מגיע בצורה של ריבוע כלומר האורך והרוחב שווים.

יש גם גזיבו מלבני 4 על 3 אצל האחים המבורגר בפתח תקוה.

כיוון נוסף שאולי יכול לבוא בחשבון זה סוכה מודולארית בסגנון של סוכת נחלים (יש יצרנים / מותגים נוספים).

או שאתה יכול לפנות לבעל מקצוע שיבנה לך גזיבו מעץ (מתקין פרגולות), מפרופילי פלדה (מסגר), מאלומיניום.

אפשר גם לעשות לבד, זה לא דבר מסובך, במידה ויש לך נסיון בעבודות DIY.

בכל מקרה בדוק גם את נושא פיקוח הבניה באיזור שלך, כי אני מניח שלא תוציא היתר בניה לחניה הזו. (אם יש גג החוק דורש היתר בניה).

פורסם

אם אני שם גיזבו בחניה הפרטית שלי(בניין) אני צריך אישור?

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם
אם אני שם גיזבו בחניה הפרטית שלי(בניין) אני צריך אישור?

יש סככות ייעודיות לחניות,האם גם אלה צריכות היתר בניה?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...