Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

בימים אלה משטרת ישראל פתחה בקמפיין גיוס למשטרת תנועה ארצית..

http://police-jobs.org.il/traffic/

עם כל הזלזול באגף זה לדעתי מספיק ש-10 גולשים בפורום יתגייסו וכבר אפשר לשנות משהו בדרכי הגישה והטיפול בעבירות קשות קצת יותר מעבירות תנועה מינוריות..

נקווה שגם יורידו את כל המתנדבים המעצבנים שלא עושים באמת כלום חוץ מלמרר לנהגים את בחיים ולהציק להם כי עקפו את הטיוטה אוונסיס "הסמויה" שלהם..

גילוי נאות אין לי שום קשר למשטרת ישראל (חוץ מכמה דוחות תנועה מעצבנים..), הפוסט לידיעה בלבד לחובבי הרכב ולציבור הכללי שגולש פה..

עריכה אחרונה על ידי mrPinky
  • תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני נשאר פסימי.

הפעם האחרונה שפגשתי שוטר באגף התנועה, כשעצרתי לעזור לבחור צעיר להחליף גלגל לקראת כביש 531 כשהיה בשיפוצים.

בשביל לשנות את תרבות הנהיגה צריך קצת יותר מ-10 שוטרים מהפורום.

פורסם

מצבכם טוב, אני שנה עם רישיון נהיגה,

5 ימים בשבוע נוסע 140 קילומטר ל2 הכיוונים וראיתי אולי 3 פעמים ניידת תנועה ואני לא מגזים

פורסם

בהצלחה, אני מפבואר מנסה להתגייס למשטרה, עוד לא הגיעו לשם שלי אפילו בשביל לזמן אותי לראיון.. ואני לוחץ באופן עקבי.

פורסם
מצבכם טוב, אני שנה עם רישיון נהיגה,

5 ימים בשבוע נוסע 140 קילומטר ל2 הכיוונים וראיתי אולי 3 פעמים ניידת תנועה ואני לא מגזים

למה פתחת פה???

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

פורסם (נערך)

אגף התנועה במשטרת ישראל הוא אחד מגופי האכיפה החשובים ומהווה את הזרוע המבצעית של משטרת ישראל במאבקה בקטל בדרכים. שוטרי האגף מבצעים יומיום פעילות משטרתית ישירה ועקיפה שמשפיעה על תרבות הנהיגה ומשפרת לכולנו את תחושת הבטחון בכביש.

הפעילות נעה בין פיקוח, שליטה ובקרה על התנועה בכבישי ישראל בשגרה, ועד לטיפול נקודתי ממוקד ומהיר במפגעים ומכשולים בכביש, תאונות דרכים ופעילות אכיפה נגד עברייני תנועה.

נפלא. חבל רק שאין קשר בין היומרה לביצוע בפועל. כשאופנועני מתנ"א עומדים באיילון בשעה 4 וחצי בבוקר, על השוליים, בחושך טוטלי עם מצלמות וממלזים (לפני יומיים ראיתי אותם) ומסכנים את חייהם רק בשביל למצוא מישהו שנוסע מהר בכביש ריק, אני באמת לא מבין את אלו שמבקרים את הפלסטינאים שרוצים להיות שאהידים ומתאבדים למען מטרה אבודה רק בשם תחושת השליחות, כי ברמת הסיכון העצמי מה שהם עושים לא נופל מזה.

יש כל כך הרבה דברים שיכולתי לעשות עם יחידת אופנוענים חדורת מטרה כזו, בלי שום ציניות, שבאמת היו משפיעים על שינוי תרבות נהיגה, אבל זה כנראה לא מעניין את הקודקודים. החל מהמתנחלים שתקועים בשמאלי ולא יודעים להתמצא, ועד למטורללים שנוהגים כמו חיות.

כשהיחס לאזרח הנהג הוא כאל עבריין שצריך לתפוס, על משהו, לא משנה מה - אז מחפשים לתפוס על מה שקל. למשל מהירות בכביש ריק, אורות באמצע היום, אי ציות לתמרור עצור בכניסה לכביש חד סטרי ריק עם שדה ראיה מצויין, אי חגירה בנסיעה בין הרפת למוסך בקיבוץ, כל שטות זה דוח, כל דוח זו פעילות מצילת חיים.

כל עוד זה היחס, ולא כמו למשתמש בדרך שצריך לוודא שיודע את מקומו בה ואיך לנהוג ולהשתמש בה, המצב אבוד. עוד שוטרים, עוד מצלמות, עוד קנסות ועוד אכיפה כזו לא יובילו לשום דבר.

כל מי שיחליט ללכת למשטרת התנועה, יגלה שזה מה שמבקשים ממנו להביא. כמות.

אגב נתון, כולם מדברים על העלייה בנפגעים. קטסטרופה לאומית. מה שלא אומרים כמעט בשום מקום הוא שבקרב המגזר היהודי נרשמה בשנה החולפת ירידה של 11% בהרוגים. כל העלייה הארצית היא בקרב המגזר הערבי. טירוף פשוט. 20% מהאוכלוסיה היא בעצמה שליש מההרוגים בתאונות! (שלא לדבר על כמה הם הורגים תוך כדי) אז כנראה שאכיפת מהירות באיילון צפון, ולא חינוך נהגים מטורללים בראמה מזרח, זה המהלך המתבקש.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

בא תראה איך פה הם מתחבאים לפחות 200 מטר מהצומת מאחורי או בתוך עצים כדי למלאות את המכסה שלהם על תמרור עצור מטופש. אם הייתי מאמין שזה ישנה משהו הייתי מעלה תיעודיים של עבירות תנועה של שוטרים בשאט נפש שנקלטו לי במצלמה שהאזרח הקטן היה משלם עליהם בגדול אבל היי מי ידבר איתם ולמי ממש אכפת. עבריינים בשם החוק.

את השקר שלהם בשם הצלת החיים לא אקנה על גופתי המתה.

מאידך יש לא מעט נהגים ובעיקר נהגות שהייתי לוקח להם את הרישיון לצמיתות.

רוצחים לכל דבר

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

פורסם

יש כל כך הרבה דברים שיכולתי לעשות עם יחידת אופנוענים חדורת מטרה כזו, בלי שום ציניות, שבאמת היו משפיעים על שינוי תרבות נהיגה, אבל זה כנראה לא מעניין את הקודקודים. החל מהמתנחלים שתקועים בשמאלי ולא יודעים להתמצא, ועד למטורללים שנוהגים כמו חיות.

אגב, יוזמה מבורכת שתופסת חזק יותר ויותר של האופנועים האלה לאחרונה? לעבור בין רכבים ולתפוס את כל האלה שמשחקים בטלפון בנהיגה - יותר פעולות כאלה יעשו את הכבישים שלנו בטוחים יותר

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

פריגי ויניב - אגלה לכם סוד קטן - אין מכסת דוחות. לגבי ממלז - הייתי נוכח אישית במספר מבצעי אכיפה ואתם תופתעו לגלות מה רף האכיפה, די גבוה, לצערי. אורות ותמרורי עצור בכביש ריק, כבר מזמן לא אוכפים. נסיעה בנתיב שאינו ימני - אני בד"כ כורז לנהג, לעבור לימין, אף כי זו עבירה של 250 ש"ח ו0 נק'. חלק ניכר מהמתנדבים והשוטרים עושים מלאכתם נאמנה. ישנו חלק שבא "לעבודה, אבל לא לעבוד" כמו בכל ארגון.

דוגמה למשמרת אחרונה שעשיתי: דו"ח על רשיון רכב שפקע מזה 11 חודשים (1000 ש"ח ו6 נק') ו2 הזמנות למשפט לרוכבי אופניים חשמליים שהצליחו לבצע 6 עבירות (!) בו זמנית.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם (נערך)

אפשר לנדב אנשים, או להמליץ, כמו שהיה בשרשור מובילי דעה.

לדעתי גם פה oryo יכול להיות מתאים מאוד, ואם הוא או מי מקציני מתנ"א הבכירים קורא את השרשור הזה - זה הזמן לפעול.

פטבוי, אישית לא בא בטענות לשוטרים, חוץ מזה שגם ניידות כבר כמעט ולא מאותתות.

אני פשוט בכנות לחלוטין לא מבין את סדר העדיפויות של המשטרה, אבל זה רק אני.

עריכה אחרונה על ידי יבגניפ
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
פריגי ויניב - אגלה לכם סוד קטן - אין מכסת דוחות. לגבי ממלז - הייתי נוכח אישית במספר מבצעי אכיפה ואתם תופתעו לגלות מה רף האכיפה, די גבוה, לצערי. אורות ותמרורי עצור בכביש ריק, כבר מזמן לא אוכפים. נסיעה בנתיב שאינו ימני - אני בד"כ כורז לנהג, לעבור לימין, אף כי זו עבירה של 250 ש"ח ו0 נק'. חלק ניכר מהמתנדבים והשוטרים עושים מלאכתם נאמנה. ישנו חלק שבא "לעבודה, אבל לא לעבוד" כמו בכל ארגון.

דוגמה למשמרת אחרונה שעשיתי: דו"ח על רשיון רכב שפקע מזה 11 חודשים (1000 ש"ח ו6 נק') ו2 הזמנות למשפט לרוכבי אופניים חשמליים שהצליחו לבצע 6 עבירות (!) בו זמנית.

איך אפשר להגיד לרוכב אופניים שהוא עשה עבירות, אם הכל עליו הוא רוכב לא דורש רישיון ורישוי? זה צריך לבוא משם. קודם רישוי לכל הכלים והנהגים האלו, עד תאריך x. מי שלא הסדיר רישוי, הכלי מוחרם לאלתר. ואז ממשיכים באכיפה לפי תקנות.

מה משנה רף האכיפה, כשהשאהידים האלה מיחידת האופנוענים עומדים כמו שתיארתי? תשובה - כדי לתפוס את המסכן שנסע 170 ולכתוב עליו בעיתון, כולל ראיונות בתוכניות הבוקר ובחדשות על ''הרוצח המסוכן'' שתפסנו. בולשיט. ואתה עוד אומר לצערי? אני מקווה שבטעות. בגרמניה נהגתי במהירות כזו בטרנספורטר של העבודה. לא סיכנתי אף אחד, לא מרגיש שמקומי במודעת מבוקש, חי או מת. איילון ב4 בבוקר הרבה יותר בטוח, ככביש לנהג, מכל אוטובאן.

דווקא מי שהיה מוצא את עצמו עם פנצ'ר וחותך לשוליים, עוד היה גומר הרוג כמחבל בגלל שניסה לדרוס שוטר תנועה. מזכיר, השוטרים עומדים שם במארב, חשוכים ומוחשכים לגמרי, בניגוד לכל היגיון וחוק שיש ומן הסתם הם מאמינים שכשהם בתפקיד הם לא מחוייבים לו.

תמרורי עצור בכביש ריק אוכפים גם אוכפים. על בשרי חוויתי.

שמח שאתה כורז לאידיוטים לפנות את הנתיב. זה נדרש, אבל כמו שתיארת, זה בתחתית סדר העדיפויות של האירגון. אל תעלב, אבל אבל צדיק אחד, ואני לא ציני, לא הציל את סדום.

המשטרה מודדת כמויות. לא יעזור. מפגש בין שוטר לאזרח צריך, לפי הגדרה, להניב דוח. אחרת ''לא עשינו כלום''. צא למשמרות ותחזור רק עם הרגשה טובה ופנקס ריק. מהר מאוד יקראו אותך לסדר.

פורסם

תמרורי עצור בכביש ריק אוכפים גם אוכפים. על בשרי חוויתי.

.

אז תעצור, הבעיה בכבישים היא שכמותך כל אחד לוקח לידיו את שיקול הדעת על החוק.

• תוכן חדש...