Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר אני אדבר איתם , זה הילוך שישי ביפו.. נקבל הצעת מחיר ..

הבעיה שאם הם ירצו להחליף איזה רפידה או צלחת בזמן הבדיקה הם ינקנקו אותי במחיר ואני כבר עם האוטו שם והכל אני מניח שאסכים להחליף ואצא ביותר.

עכשיו בוא נניח שהם מורשה של היבואן לוקחים 1000 שקל. אי אפשר למצוא מוסך לא מורשה שלוקח 600?

בשביל מה לשלם עוד 400

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סבבה הבנתי ..

אמרתי במידה וצריך להחליף נראה לי שהמורשה יבואן לוקח יחסית הרבה על החלקים .. לפחות מה שראיתי מהקבלה של

הטיפול האחרון לקחו על צלחת קדמית 260 שקל ועל רפידה לקחו 250 .. הבנתי שזה יחסית יקר

פורסם (נערך)

כמו שפריג'י ציין, 1000 ש'ח זה כנראה יהיה המחיר המקסימלי לטיפול שזה אפילו פחות מההצעה שקיבלת מהמוסך מורשה הכללי, אז אני לא רואה פה מקום להתלבטות, ואישית - גם אם היה הפרש של 400 ש'ח לטובת מוסך מורשה כללי הייתי בוחר במוסך היבואן בלי לחשוב פעמיים.

רוצה להוזיל עלויות?

המחירים במוסכים המורשים הם לאו דווקא אחידים, יש לך 7 (!) מוסכים מורשי יבואן ברדיוס של 10 ק"מ מראשל"צ, חפש חוות דעת, תערוך השוואת מחירים, בקש הנחה על החלפים ותוותר על תוספים למיניהם.

עריכה אחרונה על ידי liran123
פורסם

זה טיפול קטן לא אמור לעלות יותר מ 650 שקל במורשה. רק אם יש ברקסים להחליף זה יכות לייקר את העניין.

כמה תחסוך במוסך לא מורשה במקרה שלך 150 שקל בלחץ.

לא עדיף כבר ללכת לטויוטה לסמן וי ולעבור הלאה ?

לא יודע איפה בדקת אבל: תתקשר רק בשביל קבלת מחיר מורשה ל טויוטה פריים מוטורס סניף נשר.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

מה כולל הטיפול?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שאלה נוספת.

פלאגים צריך להחליף כל כמה זמן?

טיפול קודם לא החליפו ? המוסכניק שדיברתי איתו אמר לי כל שנתיים אבל בספר רכב כתוב כל 90 אלף

פורסם

משהו שאמר לי מוסכניק - נוזל בלמים צריך להחליף רק אם הצבע עכור.

והמוסכים המורשים של טויטה לא באמת מחליפים כמו שצריך. הם סתם שואבים טיפה

ואז מוסיפים חדש ולא מוציאים מכל גלגל כמו שצריך.

והוא טוען שלא צריך להחליף נוזל בלמים בדרך כלל לרכב אחרי 4 שנים

מה אומרים?

פורסם

אז מה אומרים? לא אומרים

מוסכניק יכול להיות איש מקצוע מעולה עם הידיים, אבל לא תמיד הוא מבין את הנחיות היצרן ומאיפה הן באות.

לגבי 'מוסכי טויוטה' - המוסך שאני מטפל בו שואב מהניפלים.

פורסם

תבדוק במורשה יעלה לך פחות או זהה להילוך שישי. תתקשר תבדוק.

לא שווה להתעסק עם זה בכלל.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...