Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

http://www.mybluefin.co.uk/search?make=9&fueltype=3&model=2&variant=3213

שלום לכולם,

מדובר על פורד פוקוס 2017 1.5 טורבו 150 כ"ס.

בדקתי אצל סדנא באיזור מגוריי רוצים 2900 ש"ח לתוכנה STAGE 1 (+45 כ"ס +10 מומנט)

קצת יקר לטעמי.

משיטוט קצת באתרים בחו"ל הבנתי שיש אפשרות לצריבת התוכנה לבד בבית באמצעות מכשיר שנקרא BLUEFIN דרך שקע OBDII שמולבשת עליו תוכנה מותאמת של SUPERCHIPS UK. המחיר בערך חצי. התוספת בהספק כמו בסדנא. (רק להבהיר, המחיר כולל את המכשיר ומולבשת עליו תוכנה מותאמת מראש).

קישור למעלה. מסרטונים שהעלו ליוטיוב לדגם פורד פוקוס ST אפשר לראות שיש שיפור.

רציתי לשמוע מה דעתכם הכללית לגבי המוצר .האם הדבר אמין ובאמת נותן את התוספת המובטחת באתר?

האם ההתקנה פשוטה? האם אפשר לחזור לתוכנה המקורית בעת כניסה לטיפול? ובכלל כל מה שיש לכם להעיר בנושא.

עריכה אחרונה על ידי Angelica

פורסם

צודק. להגנתי החיפוש אצלי לא עובד (כותב לי מחרוזת NULL או משהו כזה ומעביר אותי לעמוד חיפוש ריק).

בכל מקרה הייתי שמח לשמוע על תהליך ההתקנה עצמו. כמו כן, האם באמת יתכן לקבל כזאת תוספת הספק?

פורסם

חבר פורום בשק ARIKM התקין כזה על מונדאו אקובוסט, הוא מאוד מרוצה מהתוצאות, חפש את הפוסט שלו יש הסבר מפורט על שינוי התנהגות הרכב,

ברמת העקרון - המפות של בלופין מאוד אמינות ומכובדות בחו"ל, יש להן שם של מפות מתונות ולא אגרסיביות, עקומת המומנט שהן נותנות מאוד נוחה ליומיום ולהתגרזנות כשצריך.

יש ביוטיוב וידאו - חפש BLUEFIN INSTALL MONDEO ,זה מאוד דומה.

סתם שאלה, חסר לך כח ברכב? הבנתי שהוא די זריז.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
צודק. להגנתי החיפוש אצלי לא עובד (כותב לי מחרוזת NULL או משהו כזה ומעביר אותי לעמוד חיפוש ריק).

בכל מקרה הייתי שמח לשמוע על תהליך ההתקנה עצמו. כמו כן, האם באמת יתכן לקבל כזאת תוספת הספק?

הפוקוס 1.5 אקובוסט נמכרת באירופה גם עם 180 כ״ס, אותו מנוע בדיוק, רק התוכנה שונה. לכן התוספתשל 45 כס הגיונית כי זה בעצם רק 15 מעל מה שהיצרן מוציא.

ההתקנה מאד פשוטה מחברים לשקע דיאגנוסטיקה (מאחורי הצא הקטן מצד שמאל של ההגה), המכשיר מוריד את התוכנה המקורית של המנוע, ואז מבקש ממך להתחבר למחשב, הנתונים של הרכב נשלחים לחברה ואז הם הם מודיעים לך מתי העדכון שלך זמין להורדה (זה מיידי לרוב), המכשיר מוריד את העדכון ואז חוזרים לרכב והוא צורב את התוכנה החדשה.

בכל רגע אפשר לחזור לתוכנה המקורית, תהליך של 3-4 דקות. עשיתי את זה הרבה פעמים ולא היו בעיות.

ממליץ מאד גם להתקין את הפילטר של k&n, הבדל משמעותי עם או בלי התוכנה, תראה את הפוסט של המדידות.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

תודה על התשובה. שאלה אחרונה.

אם אני מעדכן חזרה לסטוק לפני כניסה לטיפול ובמוסך עושים לי עדכון תוכנה למחשב האם המפה שקיבלתי תתאים או שאצטרך חדשה?

פורסם

אם החזרת לסטוק אז אין בעיה, המפה מתאימה. לי קרה שהאוטו היה במוסך עם הבלופין מותקן אז עדכנו תוכנה ודרסו אותה, וכשניסיתי להתקין הוא לא נתן, יצרתי איתם קשר במייל והם סידרו את זה (הייתי צריך לעבור את התהליך הראשוני שוב עם חיבור למחשב).

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...