Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת check engine באסטרה 13'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אסטרה טורבו 13'

בבעלותי יומיים, אני יד שנייה

86K ק''מ

נדלקה לי המנורה check engine הצהובה לפני דקה..

רציתי לשאול מה עושים מכאן? האם יש סיבה לדאגה?

פורסם
יש תופעות שנילוות למנורה?

אין האוטו נוסע רגיל אבל רשום

remaining oil life 40%

לסרוק, לקבל קוד תקלה .

לרוב באסטרות זה או במערכת ההצתה, או במערכת מחזור אדי דלק .

איך סורקים וכמה זה עולה? אולי זה הממיר הקטליטי

פורסם
מניסיוני סריקת תקלה לא עולה כסף. (גם לא במוסך מרכזי)

זה המשחק

הכניסו כסף על בדיקה במחיר של עבודה+חלק

אם רק בדיקה-הם ייקחו את הכסף

p.s

בדיקה חינם=חינם

פורסם

קצת מוזר שהנורית נדלקת לך יומיים אחרי שרכשת את הרכב. זה עשוי להיות עקב פיח במערכת הדלק ואולי יגידו לך במוסך שצריך להחליף ממיר קטליטי. אני מציע לך לשים תוסף לדלק ולקוות לטוב.(קרה לי מקרה דומה ברכב שהיה ברשותי לפני שנים, ראה כמה שרשורים למטה "תוסף לדלק") בהצלחה.

פורסם

תוסף לדלק-

monkey business

גרשון, יתכן ואתה צודק לגבי הרבה מקרים. לפעמים ממליצים לך להוסיף תוסף וזה לא ממש עושה משהו כי הבעיה היא אחרת. לפחות במקרה אחד שהיה לי התוסף "הציל" לי את הממיר הקטליטי, שבעצם היה תקין לחלוטין והנורית נדלקה בגלל קצת פיח שהיה במערכת.

כל אחד יעשה מה שהוא מבין.

פורסם
הוא עוד לא סרק תקלות אפילו, למה לנחש?

בחמישית מחיר בדיקה קונה אנג'י , מורידים Torque ואללה חגיגה.

אגב, מקס, הזכרת אנג'י. רכשתי כזה ב 5$ מסין. לא מצליח ליצור איתו קשר בבלו טוף עם הטלפון. יש לך מושג מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שלרכבי דיזל צריך רכיב מיוחד או שזה אותו רכיב לבנזין ודיזל?

• תוכן חדש...