Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כולם פה נהיו חסידי בטיחות.

רק לחשוב שלפני 20 שנה עם היו מציעים לאותם אנשים דגמים בלי abs וכרית אוויר ב30אחוז פחות הם לא היו קונים.

או שכל עלו שקפצו נסעו תמיד עם רכבים עם כריות אוויר וabs?

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עם מחיר כזה באמת כל הקודם זוכה. מי שרוצה שירוץ עכשיו לסוכנות לדעתי נהגי מוניות יעופו על הרכב הזה

דווקא הייתי קונה אותו בעוד כמה שנים, כאשר הוא ימכר במחירי רצפה... לא חבל על הירידת ערך?

פורסם

רגע לפני שרצים להזמין דאסטר.

סיטרואן קקטוס האוטומטי עם תיבת ההילוכים הפלנטרית של אייסין ממש עוד רגע יוצא לדרך.

אמנם קטן מעט מהדאסטר, ולפחות עד ההודעה הרשמית אני לא יכול למסור מידע לגבי מנועים וגם לא מחיר מדויק.

אבל הוא לא רחוק ובעיני מציע ייחוד, עידון ונוחות גבוהים יותר משל הדאסטר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
כולם פה נהיו חסידי בטיחות.

רק לחשוב שלפני 20 שנה עם היו מציעים לאותם אנשים דגמים בלי abs וכרית אוויר ב30אחוז פחות הם לא היו קונים.

או שכל עלו שקפצו נסעו תמיד עם רכבים עם כריות אוויר וabs?

גם לפני 20 שנים הציעו רכבים בלי מזגן מקורי, לפני 30 שנים גם הציעו רכבים בלי מזגן ובלי הגה כוח, נו אז?

הזמנים משתנים, הדרישות משתנות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

ייתכן שזה נכתב כבר,אבל לא מצאתי -

עריכה: למרות שכתוב שזה לא כך, אני לא אתפלא אם ישנו את המפרט כדי לחסוך כמה שקלים.

אשמח לקבל תשובה לגבי אילו הבדלים יש בין הכריות, ואיך ניתן להבחין ביניהם,אם יש למישהו.

תודה

עריכה אחרונה על ידי ntd
פורסם
רגע לפני שרצים להזמין דאסטר.

סיטרואן קקטוס האוטומטי עם תיבת ההילוכים הפלנטרית של אייסין ממש עוד רגע יוצא לדרך.

אמנם קטן מעט מהדאסטר, ולפחות עד ההודעה הרשמית אני לא יכול למסור מידע לגבי מנועים וגם לא מחיר מדויק.

אבל הוא לא רחוק ובעיני מציע ייחוד, עידון ונוחות גבוהים יותר משל הדאסטר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אמרו שם משהו לגבי לודג'י דיזל אוטומטי?

פורסם
אמרו שם משהו לגבי לודג'י דיזל אוטומטי?

אין גירסה כזאת, אבל מדברים על כך שלדאסטר הבא שיוצג בינואר 2018 תהיה גירסה מוארכת עם שבעה מקומות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אין גירסה כזאת, אבל מדברים על כך שלדאסטר הבא שיוצג בינואר 2018 תהיה גירסה מוארכת עם שבעה מקומות.

לו יהי.

ג'יפון 7 מקומות דיזל ואוטומטי ב100 אלף ש''ח. מתאים לי [emoji3]

פורסם

המנוע והגיר זהים לאלה שבפלואנס/מגאן דיזל וידועים כאמינים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
גם לפני 20 שנים הציעו רכבים בלי מזגן מקורי, לפני 30 שנים גם הציעו רכבים בלי מזגן ובלי הגה כוח, נו אז?

הזמנים משתנים, הדרישות משתנות.

יש לכם תמיד אותו קו הגנה עלוב יש לו רק 4 כריות אוויר והוא קיבל רק 3 כוכבים.

תסלחו לי אבל כמה ממכם נוהגים על מכוניות עם 20 כריות אוויר ומערכות ביטחות אקטביות כגון:בלימה אוטנומית וכדומה?לא הרבה.

אף אחד לא אומר לכו לקנות טאטא נאנו אבל קצת היגיון היה תרום לדיון בריא יותר.

אז מספיק כבר להתסכל על הנתון הייבש ולהתחיל לקרוא למה הוא הוא קיבל 3 כוכבים.

פורסם

נסעתי על הדאסטר דיזל אוטומט החדש היום.

אין ספק שיש כאן קלף והתמורה למחיר הולמת.

הרכב משייט על 130-140 מתחת ל3000 סל"ד.

הגיר מגיב מצויין לכל תגובה, לרכב לא חסר כח.

הוא מרגיש מעודן יותר מהגיר הידני שלו ההילוכים קצרים.

למי שמעניין אותו (אותי) מורשה למשוך 1500 ק"ג גרור עם בלמים בניגוד לידני שרק 750.

יש את כל הצבעים במלאי ואת שתי רמות הגימור.

תוספת של מובילאיי כ2000+ ש"ח.

בהצלחה.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...