Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע שני של יוני, יושק הקקטוס האוטומטי.

המחיר של הדאסטר בטוח מהווה מחיר תחרותי ועושה כאב ראש לחבר'ה בלובינסקי.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תגובות 182
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדבר היחיד שמפריע לי אישית פה זה הפן הבטיחותי. אם הייתי קונה לעצמי היום, כשאני רווק, בכיף, אבל אם אני צריך לקחת בחשבון הסעת בני משפחה בו, לא תודה.

מעבר לזה האוטו נהדר לדעתי, במיוחד במחיר הזה, ובמיוחד בגרסת ה 4X4 המדוזלת.

!AWDSOME

פורסם
יש לכם תמיד אותו קו הגנה עלוב יש לו רק 4 כריות אוויר והוא קיבל רק 3 כוכבים.

תסלחו לי אבל כמה ממכם נוהגים על מכוניות עם 20 כריות אוויר ומערכות ביטחות אקטביות כגון:בלימה אוטנומית וכדומה?לא הרבה.

אף אחד לא אומר לכו לקנות טאטא נאנו אבל קצת היגיון היה תרום לדיון בריא יותר.

אז מספיק כבר להתסכל על הנתון הייבש ולהתחיל לקרוא למה הוא הוא קיבל 3 כוכבים.

אני נוהג ברכב עם 7 כריות אוויר.

הרכב הבא של ההורים באופק, אין פשרה על נושא הבטיחות - פסלנו רכבים שיכלו להתאים בגלל מערכות אקטיביות.

הרכב הבא שלי? סביר להניח שיהיה אותו דבר - לא אתפשר על הבטיחות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

הפיאט 500 שלך תוכננה ב2008 היא גם לא ביטחותית.

הרנו קליאו לפניי תוכננה ב2005 .

הינודאי גטס ב2002.

האם הייתה מודע לכך כשקנית את הרכבים הנ"ל?

בנוסף לכך תאונה זה דבר כזה לא צפויי לכן יש מצב שהרכב הכי בטוח זה טנק כי במידה ואתה פוגש משאית כריות האוויר לא יעזרו לך.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם
הדבר היחיד שמפריע לי אישית פה זה הפן הבטיחותי. אם הייתי קונה לעצמי היום, כשאני רווק, בכיף, אבל אם אני צריך לקחת בחשבון הסעת בני משפחה בו, לא תודה.

מעבר לזה האוטו נהדר לדעתי, במיוחד במחיר הזה, ובמיוחד בגרסת ה 4X4 המדוזלת.

אם אתה שופט את זה מנקודת מבט של משפחה אז יש גם את הפן התקציבי.

ג'יפון גדול, חסכוני ואוטומטי שקיבל 5 כוכבי בטיחות במקום ה4(1- פוליטי) של הדאסטר, כמה עולה?

מודה שלא טרחתי לבדוק עכשיו את כל הקטלוגים של היבואנים, אבל אני אזרוק מספר באוויר - עוד 30K נגיד.

זה לא סכום שבא ברגל בעבור רוב האנשים, מניח שיש כאלה שימתחו את הארנק עוד קצת ויש כאלה שלא.

----

(גם הקקטוס, אגב, שמציעים פה בתור אלטרנטיבה מודרנית, קיבל 4. מוזר שאף אחד לא טרח לציין את זה עד כה בשרשור הזה או בשום שרשור אחר שסוגד ליצירת האומנות הזאת)

cactus.png

ההבדל ב safety assist מבוטל ברגע שמוסיפים לדאסטר ESP וזמזם חגורות שלא היה בבדיקה, עם מה נשארנו? כלום וחצי? קצת יותר הגנה להולכי רגל?

זה מה שהופך את הקקטוס לבטיחותי ללא עוררין ואת הדאסטר למלכודת מוות?

זה מה שגורר דיון של 80 תגובות ?

:roll:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אני מאוד בעד מערכות בטיחות מקוריות ואקטיביות. אני מצפה שמשפחתית חדשה ב-130+ אלף שקל תכלול מערכות כאלה.

באותה נשימה, מרכב לואו קוסט שמתומחר כ-15K פחות מהמתחרה הכי קרוב שלו (סתם לוקח כדוגמה את פיג'ו 2008 למרות שהוא קטן מהדאסטר) אי אפשר לצפות שיכלול גם מנוע וגיר מתקדמים, גם מחיר אטרקטיבי וגם מפרט אבזור מלא ומתקדם. רכב כזה דורש פשרות מסוימות, אחת מהן על אבזור בטיחותי.

מעבר לזה שגם המתחרים בפער של 30K לא מגיעים עם מערכות מקוריות אלא עם מובילאיי לרוב.

פורסם

הינודאי גטס ב2002.

בנוסף לכך תאונה זה דבר כזה לא צפויי לכן יש מצב שהרכב הכי בטוח זה טנק כי במידה ואתה פוגש משאית כריות האוויר לא יעזרו לך.

ל-500 ולקליאו היו 5 כוכבים כשהן נבחנו. לגטס היו 4, והדגם שהיה לי היה מאובזר יותר מזה שנבחן במבחני הריסוק.

מעבר לכך לא דיברתי על הרכב האישי שלי אלא על הרכב של המשפחה שעומד בפני החלפה בזמן הקרוב.

כשאני אחליף את הרכב זה יהיה שיקול. כשאני קניתי השיקולים היו בטיחות אך מערכות אקטיביות לא היו זמינות בקטגוריה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לפיאט שלך שהיא שנת 2014 מבחני ריסוק משנת 2008.

לקליאו שהייתה 2010 מבחני ריסוק משנת 2005.

חמש שנים זה הרבה מבחינת מבחני ריסוק.

אני גם יכול להגיד אותו דבר על רנו מגאן שיש להורים שלך במידה והם לא קנו את הדגם כשהוא רק יצא לשוק אלא כמה שנים אחריי אז כל החמש נקודות שלו נהפכו אוטומטית ל4 או 3.

בנוסף גם אני יכול לדחוף לסוזוקי באלנו דור ראשון 7 כריות וabs וesp ולשווק אותו כדגם בטיחותי.

פורסם

הינודאי גטס ב2002.

שמע,אולי הוא עשה חשבון שמסכם את כל המכוניות שהיה ויש לו ואז בסיכום הגיע ל5 כוכבים...:-P

לא מבין למה חופרים בכוכבים האלו ,תעשו מבחן ראש בראש של מיני 5 כוכבים ודאסטר שהוא גבוה עם כוכבים שלו ואז נדע מי הכוכב כאן..

פורסם
אם אתה שופט את זה מנקודת מבט של משפחה אז יש גם את הפן התקציבי.

ג'יפון גדול, חסכוני ואוטומטי שקיבל 5 כוכבי בטיחות במקום ה4(1- פוליטי) של הדאסטר, כמה עולה?

מודה שלא טרחתי לבדוק עכשיו את כל הקטלוגים של היבואנים, אבל אני אזרוק מספר באוויר - עוד 30K נגיד.

זה לא סכום שבא ברגל בעבור רוב האנשים, מניח שיש כאלה שימתחו את הארנק עוד קצת ויש כאלה שלא.

:

מסכים בהחלט, למרות שקח בחשבון שהסוגיה הזו יחסית פתירה בעזרת הלוואה אטרקטיבית יותר / רכישה של רכב זהה, שנה אחורה.

!AWDSOME

פורסם
לפיאט שלך שהיא שנת 2014 מבחני ריסוק משנת 2008.

לקליאו שהייתה 2010 מבחני ריסוק משנת 2005.

חמש שנים זה הרבה מבחינת מבחני ריסוק.

אני גם יכול להגיד אותו דבר על רנו מגאן שיש להורים שלך במידה והם לא קנו את הדגם כשהוא רק יצא לשוק אלא כמה שנים אחריי אז כל החמש נקודות שלו נהפכו אוטומטית ל4 או 3.

בנוסף גם אני יכול לדחוף לסוזוקי באלנו דור ראשון 7 כריות וabs וesp ולשווק אותו כדגם בטיחותי.

אתה ממשיך להתנגח וגם לא מדייק בפרטים. (ולא מתייחס לכל מה שאני כותב)

אין לי כוח לויכוח הזה איתך.

פורסם

אל תגיד את לדור.

הוא יצטרך ללכת למכור את הרכב ולקנות אחת עם חמש נקודות.

כי הוא מכור לנקודות ריסוק.

כאילו עכשיו זה באותה רמה של דסטר?

מה דור יעשה?

פורסם

דור,אני בדיוק מתייחס לאותה נקודה כואבת שאתה מנסה לטחון עם הלא בטיחותי שלכם.

כי במידה והרכב הבאה אצלכם לא היהי עם חמש נקודות הבטיחות של אותה שנה שהוא שהוא ייקנה אז הוא אוטומטית לא חמש נקודות ריסוק.

• תוכן חדש...